Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se porve s Hellboyem?


ikona
Mr. Hlad
hellboymilla jovovichneil marshall
Hellboy dostane záporačku, která si s akčním a hororovým žánrem docela rozumí. Jen donedávna kopala za ty hodné.  

Když jsme se před pár týdny dozvěděli, že se chystá restart Hellboye, byli jsme docela zvědaví. Pracuje na něm autor předlohy Mike Mignola, režii dostal na starost Neil Marshall, jehož Psí vojáci nebo Pád do tmy jsou hodně dobré horory a David Harbour herec, který si zaslouží pořádnou velkou roli. Bohužel ho ale moc lidí nezná a to by mohl být problém. Vypadá to však, že dostane celkem zajímavé spoluhráče. Vzhledem k tomu, že Hellboy: Rise of the Blood Queen má být temná a eRková podívaná, asi nebude stát tolik co Avengers a superhvězdy nedorazí, Marshallovi a jeho partě se ale i tak daří ukecávat atraktivní jména. 

 

Před pár dny k Harbourovi přibyl Ian McShane, který si zahraje profesora Brooma, jenž se rudého pekelníka ujal na zemi a stal se jeho náhradním otcem. A teď už víme, kdo těm dvěma zavaří. Titulní krvavou královnu si totiž zahraje Milla Jovovich. Což je celkem fajn volba. Milla se letos rozloučila se sérii Resident Evil, a tak má volno, drsňačky jí celkem jdou a dovedu si představit, jak hraje středověkou čarodějnici, která se po staletích probouzí pekelně naštvaná a hodlá zlikvidovat celé lidstvo. Marshall by měl začít točit už příští měsíc v Anglii a v Bulharsku. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ron Perlman dostal nabídku na cameo, ale zájem prý nemá. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace