Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti: Comic-Con trailer 2

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
A to si clovek mysli ze George Miller nauci ostatnych ako sa tocia novodobe filmy bez digibordelu. :- 
390631
A to si clovek mysli ze George Miller nauci ostatnych ako sa tocia novodobe filmy bez digibordelu. *:-* 
0 0
reagovat
trailer vypadá strašně uměle, všechno ve studiu nebo v cgi...
390403
trailer vypadá strašně uměle, všechno ve studiu nebo v cgi...
0 0
reagovat
Finální trailer by měl být zveřejněn na New York Comic-conu  7.října!
388933
Finální trailer by měl být zveřejněn na New York Comic-conu  7.října!
0 0
reagovat

Omalovánky

Tady si někdo všimnul, že Marvelu je vytýkán šedý, vyblitý vizuál, tak se snažil odlišit :D
Jenže asi ten dotyčný přeslechl, že DCEU ztrácí oproti Marvelu body v oblíbenosti postav. Nevím, jestli doufat nebo se bát, že Flash bude totální trapák, ale mám takový pocit, že idioti budou (opět) všechny postavy. Trochu naděje budí akorát Khal Drogo v plavkách, který může příjemně překvapit kontrastem mimózních hlášek a totálně namachrovaných kousků.
PS: Taky jste někdo vyprsknul smíchy, když se na obrazovce objevil nápis ALL IN? Jestli i tohle kvalitativně propadne (vsadil bych klidně troje páry bot, že jo), tak už kravaťákům v DC nikdo pokerface neuvěří 8)
388357
Tady si někdo všimnul, že Marvelu je vytýkán šedý, vyblitý vizuál, tak se snažil odlišit *:D* Jenže asi ten dotyčný přeslechl, že DCEU ztrácí oproti Marvelu body v oblíbenosti postav. Nevím, jestli doufat nebo se bát, že Flash bude totální trapák, ale mám takový pocit, že idioti budou [spoiler](opět)[/spoiler] všechny postavy. Trochu naděje budí akorát Khal Drogo v plavkách, který může příjemně překvapit kontrastem mimózních hlášek a totálně namachrovaných kousků. PS: Taky jste někdo vyprsknul smíchy, když se na obrazovce objevil nápis ALL IN? Jestli i tohle kvalitativně propadne (vsadil bych klidně troje páry bot, že jo), tak už kravaťákům v DC nikdo pokerface neuvěří *8)*
Omalovánky
0 0
reagovat

Justice league 2017

Nemůžu si pomoct ale zatím mě ani jeden trailer na Justice League 2017 nezklamal.:D Mám pocit, že zdejší reakce má nějakou osobní averzi na Snydera a vůbec celý DC. Chápu že každému se líbí něco jiného, každý jsme nějaký. Mě se prostě Snyderův styl líbí, ikdyž BVS nebyl dokonalý ale už se nemůžu Justice league dočkat. Takže za mě trailer OK.
386336
Nemůžu si pomoct ale zatím mě ani jeden trailer na Justice League 2017 nezklamal.*:D* Mám pocit, že zdejší reakce má nějakou osobní averzi na Snydera a vůbec celý DC. Chápu že každému se líbí něco jiného, každý jsme nějaký. Mě se prostě Snyderův styl líbí, ikdyž BVS nebyl dokonalý ale už se nemůžu Justice league dočkat. Takže za mě trailer OK.
Justice league 2017
0 0
reagovat

DC

Chtěl bych DC brát fakt vážně a fandim jim, ale ta jejich snaha
je spíš k smíchu :) viz. ty kníratý dotáčky
386259
Chtěl bych DC brát fakt vážně a fandim jim, ale ta jejich snaha je spíš k smíchu :) viz. ty kníratý [url=https://www.vox.com/culture/2017/7/25/16022808/justice-league-reshoots-superman-mustache]dotáčky [/url]
DC
0 0
reagovat

PorkChopExpress

To on neumí :D
Beru ho jako průměrného herce, který má ovšem charisma a je sympaťák. A skvělého scénáristu a režiséra.
386235
To on neumí *:D* Beru ho jako průměrného herce, který má ovšem charisma a je sympaťák. A skvělého scénáristu a režiséra.
PorkChopExpress
0 0
reagovat

Robur

OK, beru. Já totiž čtu komiksy hodně (ale teď už spíš "dospělácký věci" než klasickej superhrdinskej od Marvelu či DC) a zrovna Batflleck mi připadal k smíchu. I když mám Bena rád, podezřívám ho, že opravdu ale opravdu neumí hrát. :-)
386229
OK, beru. Já totiž čtu komiksy hodně (ale teď už spíš "dospělácký věci" než klasickej superhrdinskej od Marvelu či DC) a zrovna Batflleck mi připadal k smíchu. I když mám Bena rád, podezřívám ho, že opravdu ale opravdu neumí hrát. :-)
Robur
0 0
reagovat
Trailer ok, dal bych i 4 hvězdy, ale ta CGI stylizace mi úplně nesedí. Víc věřím samostatnému Aquamanovi. Ale třeba to mile překvapí. Fakt sem si přál, aby se mi tyhle DC filmy víc líbily, protože jsem miloval všemožné Supermany (vč. seriálu z 90. let) a většinu Batmanů, ale po BvS už v tom vidím jen znovu to samé. Dokonce už mě začínají štvát i ty zpomalovačky a to jsem měl Snydera někde kolem Watchmen za génia. 

Rád se budu ale mýlit, snad se to povede. 

Ale nějakej ten skalpel by asi bejt mohl, myslím, že by to ničemu neuškodilo. Plakat ale nad zlou Moviezone je fakt vlastně už skoro nuda, jak BvS;)....ale vážně, já fakt doufal, že se mi bude líbit.
386177
Trailer ok, dal bych i 4 hvězdy, ale ta CGI stylizace mi úplně nesedí. Víc věřím samostatnému Aquamanovi. Ale třeba to mile překvapí. Fakt sem si přál, aby se mi tyhle DC filmy víc líbily, protože jsem miloval všemožné Supermany (vč. seriálu z 90. let) a většinu Batmanů, ale po BvS už v tom vidím jen znovu to samé. Dokonce už mě začínají štvát i ty zpomalovačky a to jsem měl Snydera někde kolem Watchmen za génia.  Rád se budu ale mýlit, snad se to povede.  Ale nějakej ten skalpel by asi bejt mohl, myslím, že by to ničemu neuškodilo. Plakat ale nad zlou Moviezone je fakt vlastně už skoro nuda, jak BvS*;)*....ale vážně, já fakt doufal, že se mi bude líbit.
0 0
reagovat

Sony

Tak Marvel Kids se nikdy nezavděčíš, ty by hejtovali snad i TDK :)
386176
Tak Marvel Kids se nikdy nezavděčíš, ty by hejtovali snad i TDK :)
Sony
0 0
reagovat
Nový Justice League trailer s českými titulky.
link
386157
Nový Justice League trailer s českými titulky. https://www.facebook.com/DCMoviesDCExtendedUniverse/videos/155795644983655/
0 0
reagovat

DCR

...ja jen dodam, ze mnohdy ta diskuze je na urovni filmu... :D :));)
386154
...ja jen dodam, ze mnohdy ta diskuze je na urovni filmu... *:D* *:))**;)*
DCR
0 0
reagovat

PorkChopExpress

Je mi 41 a přečetl jsem jen pár kousků z časáku Crew, pár knižních vydání a pár tenkých plátků v angličtině. Ale celkem mi to stačilo na to, aby mi Affleck přišel mnohem vhodnější, než Bale, Kilmer, Keaton a Clooney.
Moje vyjádření navíc není ultimátní, byla to samozřejmě nadsázka, každý ať si adoruje koho chce.
Howgh
386150
Je mi 41 a přečetl jsem jen pár kousků z časáku Crew, pár knižních vydání a pár tenkých plátků v angličtině. Ale celkem mi to stačilo na to, aby mi Affleck přišel mnohem vhodnější, než Bale, Kilmer, Keaton a Clooney. Moje vyjádření navíc není ultimátní, byla to samozřejmě nadsázka, každý ať si adoruje koho chce. Howgh
PorkChopExpress
0 0
reagovat
Je zjevné, že kdyby BVS přišel v éře po Batman a Robin, svět by ho asi lépe přijal. Nolan Batmana pojal po svém a zrovna jeho thrillerová verze má ke komiksům DC nejdále, i když je to to nejlepší, co bylo v žánru natočeno. Snyder jde od válu, takže DC movies ztratí pro mnohé členy redakce nenáviděný Zackův rukopis, proti kterému já zas nic nemám. Dokonce mě ani nestraší Marta ze spaní, jako třeba Civala. V jednom má ale Dosty pravdu - na rozdíl od marvelovek si nedáváte žádnou práci s rozborem DC trailerů, přitom diskusních příspěvků mají převahu, takže by zájem evidentně byl. 8)?)
386138
Je zjevné, že kdyby BVS přišel v éře po Batman a Robin, svět by ho asi lépe přijal. Nolan Batmana pojal po svém a zrovna jeho thrillerová verze má ke komiksům DC nejdále, i když je to to nejlepší, co bylo v žánru natočeno. Snyder jde od válu, takže DC movies ztratí pro mnohé členy redakce nenáviděný Zackův rukopis, proti kterému já zas nic nemám. Dokonce mě ani nestraší Marta ze spaní, jako třeba Civala. V jednom má ale [b]Dosty [/b]pravdu - na rozdíl od marvelovek si nedáváte žádnou práci s rozborem DC trailerů, přitom diskusních příspěvků mají převahu, takže by zájem evidentně byl. *8)**?)*
0 0
reagovat

5*

Chtěl jsem dát jen 4 hvězdy, ale zdejší popisek kvalitu toho traileru pouze zvyšuje. Musel jsem to zhlédnout několikrát, abych to docenil a ta délka je skutečně trochu přehnaná, ale jinak to na film láká perfektně. Mě styl Zacka Snydera nevadí, právě naopak a DC mám rád. Když vidím, co tady v komentářích někteří uživatelé vyplodili, fakt nevěřím vlastním očím.
Flash je komická postava, Batman nakopává zadky, Wonder Woman je bojovnice, Aquaman dělá cool věci a Cyborg tam zkrátka tolik nebyl, ale svoje místo si najde, o tom nepochybuju. Steppenwolf bude super, ta hrozba je tam vidět, určitě uvidíme solidní střet.
Trailer na Infinity War jsem viděl taky a nemůžu říct, že to není pecka, taky je to v mnohem větším měřítku, některým to asi stačí. To, jak tam hrajou na emoce a jsou všichni od krve, jim snad už nikdo nežerete, že ne?
A na závěr: Aquaman surfující na Parademonovi skrz budovu je absolutní top!!! Už aby tu ten film byl! 
386124
Chtěl jsem dát jen 4 hvězdy, ale zdejší popisek kvalitu toho traileru pouze zvyšuje. Musel jsem to zhlédnout několikrát, abych to docenil a ta délka je skutečně trochu přehnaná, ale jinak to na film láká perfektně. Mě styl Zacka Snydera nevadí, právě naopak a DC mám rád. Když vidím, co tady v komentářích někteří uživatelé vyplodili, fakt nevěřím vlastním očím. Flash je komická postava, Batman nakopává zadky, Wonder Woman je bojovnice, Aquaman dělá cool věci a Cyborg tam zkrátka tolik nebyl, ale svoje místo si najde, o tom nepochybuju. Steppenwolf bude super, ta hrozba je tam vidět, určitě uvidíme solidní střet. Trailer na Infinity War jsem viděl taky a nemůžu říct, že to není pecka, taky je to v mnohem větším měřítku, některým to asi stačí. To, jak tam hrajou na emoce a jsou všichni od krve, jim snad už nikdo nežerete, že ne? A na závěr: Aquaman surfující na Parademonovi skrz budovu je absolutní top!!! Už aby tu ten film byl! 
5*
0 0
reagovat

Robur

"A Affleck je samozřejmě nejlepší Batman. Alespoň pro kohokoliv, kdo má minimální vztah ke komiksům."

Tohle je samozřejmě nesmysl. Asi by mě zajímalo, kolik ti je let a kolik jsi toho přečetl, že se nebojíš takových ultimátních vyjádření. 
386111
"A Affleck je samozřejmě nejlepší Batman. Alespoň pro kohokoliv, kdo má minimální vztah ke komiksům." Tohle je samozřejmě nesmysl. Asi by mě zajímalo, kolik ti je let a kolik jsi toho přečetl, že se nebojíš takových ultimátních vyjádření. 
Robur
0 0
reagovat

vZeč

Ne že bych se chtěl zapojovat do toho nejotřepanějšího flamu posledních let, ale - které marvelovky?
386097
Ne že bych se chtěl zapojovat do toho nejotřepanějšího flamu posledních let, ale - které marvelovky?
vZeč
0 0
reagovat
P.S.: Když oba trailery na DC komiksovky od The CW vypadají líp, než toto... To už taky o něčem vypovídá...
386088
P.S.: Když oba trailery na DC komiksovky od The CW vypadají líp, než toto... To už taky o něčem vypovídá...
0 0
reagovat
ako hned ten záber na začiatku, drsná hudba a úhyb gulke :D to nemože niekto v 2017 myslieť vážne :D
386085
ako hned ten záber na začiatku, drsná hudba a úhyb gulke *:D* to nemože niekto v 2017 myslieť vážne *:D*
0 0
reagovat

2-3*

Jsem člověk, kterej bezmezně miluje Man of Steel a nedám, prostě NEDÁM, na něj dopustit.
Jsem člověk, kterej si neskutečně užil Batman V Superman a všechno tam pro mě fungovalo.
Jsem člověk, kterej se docela těšil na Justice League. Minulej čas. Vypadá to hůř a hůř. Ale v kině budu, o tom žádná.
386083
Jsem člověk, kterej bezmezně miluje Man of Steel a nedám, prostě NEDÁM, na něj dopustit. Jsem člověk, kterej si neskutečně užil Batman V Superman a všechno tam pro mě fungovalo. Jsem člověk, kterej se docela těšil na Justice League. Minulej čas. Vypadá to hůř a hůř. Ale v kině budu, o tom žádná.
2-3*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se