Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Příchozí: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tak za mna taky priemer pribehovo dejovo je to fakt vypiplane a clovek sa musi pri tom aj trosku zamysliet ale to je asi tak vsetko ja mam radsej den nezavislosti co je akcnejsie ale sto ludi sto chuti jak sa hovori.:)
381206
Tak za mna taky priemer pribehovo dejovo je to fakt vypiplane a clovek sa musi pri tom aj trosku zamysliet ale to je asi tak vsetko ja mam radsej den nezavislosti co je akcnejsie ale sto ludi sto chuti jak sa hovori.*:)*
0 0
reagovat
opravdu zoufalé ,minimální příběh který se natahuje jak guma, občas si přijde, že jsi v časové smyčce.Plně souhlasím s Tommy_cz.To se dá zhlédnout pouze jednou.Stačí zhlédnout 15 min začátek a 15 min konec, film pochopíš a nic ti neuteklo.
379647
opravdu zoufalé ,minimální příběh který se natahuje jak guma, občas si přijde, že jsi v časové smyčce.Plně souhlasím s Tommy_cz.To se dá zhlédnout pouze jednou.Stačí zhlédnout 15 min začátek a 15 min konec, film pochopíš a nic ti neuteklo.
0 -1
reagovat
trvalo mi konec spracovať, ale potom ma to rozsekalo 10/10
379302
trvalo mi konec spracovať, ale potom ma to rozsekalo 10/10
1 0
reagovat
pro mě asi tak zábavný jako Solaris s Clooneym (ten původní nikdy neuvidím) a Vesmírná Odysea od Kubricka. pfff
i ti Pasažeří byly mnohem víc lepší.

no flame war ...
378848
pro mě asi tak zábavný jako Solaris s Clooneym (ten původní nikdy neuvidím) a Vesmírná Odysea od Kubricka. pfff i ti Pasažeří byly mnohem víc lepší. no flame war ...
0 -1
reagovat

nuda

ty vole to byla nuda. ukecaný a na konci ubrečený scifi dráma o čem že vlastně ?
Víc mě bavil Den nezávislosti 2.
no flame war pls. Chápu že někteří z vás v tom viděli asi něco víc ( co ale ?). Nebo na to koukali zhulení a mysleli si že těm čmárancům taky rozumí...

Interstellar a Gravitace a Marťan absolutně super pořád a kdykoliv. Ale tohle fakt ne.
378846
ty vole to byla nuda. ukecaný a na konci ubrečený scifi dráma o čem že vlastně ? Víc mě bavil Den nezávislosti 2. no flame war pls. Chápu že někteří z vás v tom viděli asi něco víc ( co ale ?). Nebo na to koukali zhulení a mysleli si že těm čmárancům taky rozumí... Interstellar a Gravitace a Marťan absolutně super pořád a kdykoliv. Ale tohle fakt ne.
nuda
0 -2
reagovat

10/10

Po shlédnutí tohohle filmu přehodnocuju svoji Top 3 za loňský rok. Skvělé sci-fi. A není v něm jediný logický přehmat. :+
371437
Po shlédnutí tohohle filmu přehodnocuju svoji Top 3 za loňský rok. Skvělé sci-fi. A není v něm jediný logický přehmat. *:+*
10/10
1 0
reagovat
To máte skutečně tak nízké nároky? Nepotřebuji složité myšlenkové konstrukce, ale nesnáším, když si tvůrci filmu myslí, že jsem totální kretén. Zajímavý materiál ze kterého se nepovedlo téměř nic vytřískat, tisíc a jedna autorská zkratka, částečně nelogické, částečně naprosto dementní, otřesně prodlužovaný
konec, tenhle film měl podle mě potenciál jako hrom, který se povedlo uchopit tak, jak je Troška schopen uchopit své "milé, člověčinové" filmy. Odpad! Dobře tak ne úplně odpad, ale víc než 4/10 určitě ne.
369827
To máte skutečně tak nízké nároky? Nepotřebuji složité myšlenkové konstrukce, ale nesnáším, když si tvůrci filmu myslí, že jsem totální kretén. Zajímavý materiál ze kterého se nepovedlo téměř nic vytřískat, tisíc a jedna autorská zkratka, částečně nelogické, částečně naprosto dementní, otřesně prodlužovaný konec, tenhle film měl podle mě potenciál jako hrom, který se povedlo uchopit tak, jak je Troška schopen uchopit své "milé, člověčinové" filmy. Odpad! Dobře tak ne úplně odpad, ale víc než 4/10 určitě ne.
0 -1
reagovat

KarelR

Tak to se dobře sešli no :D
369205
Tak to se dobře sešli no *:D*
KarelR
0 0
reagovat

Gonzi

Gravity podzim 2013, Interstellar podzim 2014, Marťan podzim 2015, Příchozí podzim 2016... snad tu sérii dvojka Blade Runnera nepohřbí :D
368744
Gravity podzim 2013, Interstellar podzim 2014, Marťan podzim 2015, Příchozí podzim 2016... snad tu sérii dvojka Blade Runnera nepohřbí *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

8/10

Mé nadšení z pořádných scifi filmů v kinech pokračuje (Gravity, Interstellar, Martian a teď tohle).
368743
Mé nadšení z pořádných scifi filmů v kinech pokračuje (Gravity, Interstellar, Martian a teď tohle).
8/10
0 0
reagovat
Yes, yes, yes! Další čistokrevné sci-fi jak z pera A. C. Clarka, tomuhle žánru se poslední dobou na stříbrném plátně daří víc a víc :+

Nemám, co bych vytknul. Bezchybný scénář a nosná myšlenka, super herci, napínavá atmosféra, parádní vizuál i hudba. Oceňuju řadu chytrých nápadů a způsob propojování příběhových linií, extra pozornost si pak zaslouží vygradované finále. Pár drobných mušek by se našlo, ale nic zásadního.

Za mě super :+
9/10
368738
Yes, yes, yes! Další čistokrevné sci-fi jak z pera A. C. Clarka, tomuhle žánru se poslední dobou na stříbrném plátně daří víc a víc *:+* Nemám, co bych vytknul. Bezchybný scénář a nosná myšlenka, super herci, napínavá atmosféra, parádní vizuál i hudba. Oceňuju řadu chytrých nápadů a způsob propojování příběhových linií, extra pozornost si pak zaslouží vygradované finále. Pár drobných mušek by se našlo, ale nic zásadního. Za mě super *:+* [b]9/10[/b]
1 0
reagovat
Nevím, jestli mi zážitek z filmu zkazil všudypřítomnej hype nebo jsou všichni moc velký cíťové a mě jen ta pointa tak nezasáhla (protože po řemeslné stránce nemůžu říct proti nic).
367842
Nevím, jestli mi zážitek z filmu zkazil všudypřítomnej hype nebo jsou všichni moc velký cíťové a mě jen ta pointa tak nezasáhla (protože po řemeslné stránce nemůžu říct proti nic).
0 0
reagovat

8/10

Bylo to krásný, slza ukápla, přemýšlím nad tím pořád, ale myslím, že to mohlo jít ještě více na dřeň. Sicario výš. Prisoners asi ne.
367764
Bylo to krásný, slza ukápla, přemýšlím nad tím pořád, ale myslím, že to mohlo jít ještě více na dřeň. Sicario výš. Prisoners asi ne.
8/10
0 0
reagovat
No, za mě jde od The Prisoners spíš dolu... ale to už jsem vyjádřil dřív
367391
No, za mě jde od The Prisoners spíš dolu... ale to už jsem vyjádřil dřív
0 0
reagovat

The Joker

Za tu poslední větu :+
367390
Za tu poslední větu *:+*
The Joker
0 0
reagovat
Já dost souhlasím s tímto komentem, připadá mi dost přesný: First of all, while compressing the daughter's story to what appears to be a flashback is very clever, but the film then focuses so much on the procedural/mystery aspects of the aliens' arrival, and the subtext of the communication between the species, that the daughter's part ultimately feels tacked on, like the movie didn't have enough drama and decided to add some the fastest way possible. In the short story the two storylines constantly intercut and work together much better, and the reveal that one half of the story is all in her future hit me much harder emotionally.

The daughter dying an angelic sad death from cancer is the most sanitized, Hollywood version of that plot turn possible, in that no one is remotely guilty of her death. It provokes some uncomfortable questions - like, if Louise saw that her kid would get killed by a drunk driver or randomly stabbed in an alleyway or something, would she still accept it in the end? The short tory makes this work because it has her die when she's 25 and mountain climbing, so at least it makes it clear that she's consciously risking her life.

I wish we could see some actual attraction developing between Adams and Renner. In the short story, he asks her out and they sleep together, while the movie is so single-mindedly focused on staying on that field and maintaining its mood that it tries to sell this by simply telling us they'll get married and with one bit of laughably hokey dialogue ("It wasn't meeting them... it was meeting you", etc). That whole part really did remind me of Nolan at his weakest - just sterile and sexless and dull. It's not like Villeneuve couldn't do this, either - one of my favorite scenes in Sicario is when Emily Blunt and her partner decide to ditch everything for an evening and go get drunk in some bar. It doesn't break the tension, and it's thrilling in its own way, because you don't normally see that in movies. Sure, then it turns dangerous, but here it wouldn't have to.
. Vlastně bych řekl, že ty předchozí tři filmy od Villeneuva jsou mnohem silnější než Arrival.
367386
Já dost souhlasím s tímto komentem, připadá mi dost přesný: [spoiler]First of all, while compressing the daughter's story to what appears to be a flashback is very clever, but the film then focuses so much on the procedural/mystery aspects of the aliens' arrival, and the subtext of the communication between the species, that the daughter's part ultimately feels tacked on, like the movie didn't have enough drama and decided to add some the fastest way possible. In the short story the two storylines constantly intercut and work together much better, and the reveal that one half of the story is all in her future hit me much harder emotionally. The daughter dying an angelic sad death from cancer is the most sanitized, Hollywood version of that plot turn possible, in that no one is remotely guilty of her death. It provokes some uncomfortable questions - like, if Louise saw that her kid would get killed by a drunk driver or randomly stabbed in an alleyway or something, would she still accept it in the end? The short tory makes this work because it has her die when she's 25 and mountain climbing, so at least it makes it clear that she's consciously risking her life. I wish we could see some actual attraction developing between Adams and Renner. In the short story, he asks her out and they sleep together, while the movie is so single-mindedly focused on staying on that field and maintaining its mood that it tries to sell this by simply telling us they'll get married and with one bit of laughably hokey dialogue ("It wasn't meeting them... it was meeting you", etc). That whole part really did remind me of Nolan at his weakest - just sterile and sexless and dull. It's not like Villeneuve couldn't do this, either - one of my favorite scenes in Sicario is when Emily Blunt and her partner decide to ditch everything for an evening and go get drunk in some bar. It doesn't break the tension, and it's thrilling in its own way, because you don't normally see that in movies. Sure, then it turns dangerous, but here it wouldn't have to.[/spoiler]. Vlastně bych řekl, že ty předchozí tři filmy od Villeneuva jsou mnohem silnější než Arrival.
0 0
reagovat
myslím, že co se rozplakání týče, víc na lopatu to položí lidi, co už mají děti :-) Já jsem bulel celej další den, kdykoliv jsem si na ten film vzpomněl (mám 2 dcery).
367382
myslím, že co se rozplakání týče, víc na lopatu to položí lidi, co už mají děti :-) Já jsem bulel celej další den, kdykoliv jsem si na ten film vzpomněl (mám 2 dcery).
0 -1
reagovat

8/10

Určitě super atmosferickè sci-fi, ale zas natolik odvarenej z nej s odstupem casu nejsem. Prijde mi ze je to az moc cely postaveny na závěrečný pointe, snad jeste vic nez treba šestý smysl. Treti a dalsi projekce uz u toho filmu aspon pro me moc zabavy skytat nebudou.
367379
Určitě super atmosferickè sci-fi, ale zas natolik odvarenej z nej s odstupem casu nejsem. Prijde mi ze je to az moc cely postaveny na závěrečný pointe, snad jeste vic nez treba šestý smysl. Treti a dalsi projekce uz u toho filmu aspon pro me moc zabavy skytat nebudou.
8/10
0 0
reagovat

BlackAdder

pokus dobry, ale ten clanok je vyvrateny hned v prvom komentari. Autor evidentne nepochopil o co tu emzakom islo
367378
pokus dobry, ale ten clanok je vyvrateny hned v prvom komentari. Autor evidentne nepochopil o co tu emzakom islo
BlackAdder
1 0
reagovat
367371
[link="http://technet.idnes.cz/prichozi-je-vyborna-sci-fi-plna-hlouposti-fge-/tec_vesmir.aspx?c=A161121_142519_tec_vesmir_kuz"]Hezkej článek o tom, jak by asi ufoni komunikovali.[/link]
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se