Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Příchozí: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

do_Od

...moje reakce na Karlose neni nepratelska...rad si ctu jeho prispevky...jen jsem si dovolil poznamku k jeho vyrazum... (dokonce i slovo "vypovat" jsem googlil - tak jsem byl zblbly) ;)

Tvuj post beru...a vubec se nezlobim...
366715
...moje reakce na Karlose neni nepratelska...rad si ctu jeho prispevky...jen jsem si dovolil poznamku k jeho vyrazum... (dokonce i slovo "vypovat" jsem googlil - tak jsem byl zblbly) ;) Tvuj post beru...a vubec se nezlobim...
do_Od
0 0
reagovat
Klasika. "Já tomu nerozumim, takže by to tady nemělo bejt" :D
366713
Klasika. "Já tomu nerozumim, takže by to tady nemělo bejt" *:D*
0 0
reagovat

Sony

Nikdo tě nenutí to číst a už vůbec nikdo tě nenutí na to reagovat, když tomu nerozumíš. Tohle je filmový web a nedovedu si představit, kam jinam by takové příspěvky měly patřit, než sem. Úplně nejvíc mě ale sere, že místo aby jsi k tomu přistoupil stylem, že si ty věci aspoň vygooglíš nebo se na ně zeptáš, tak je raději rovnou zavrhneš a odmítneš si tak sám sobě přísun nových informací.

sorry za agresivní post, tohle mě fakt dostalo... :-
366712
Nikdo tě nenutí to číst a už vůbec nikdo tě nenutí na to reagovat, když tomu nerozumíš. Tohle je filmový web a nedovedu si představit, kam jinam by takové příspěvky měly patřit, než sem. Úplně nejvíc mě ale sere, že místo aby jsi k tomu přistoupil stylem, že si ty věci aspoň vygooglíš nebo se na ně zeptáš, tak je raději rovnou zavrhneš a odmítneš si tak sám sobě přísun nových informací. sorry za agresivní post, tohle mě fakt dostalo... *:-*
Sony
0 0
reagovat

Karlos

Moc Tě prosím, abys při psaní Tvých příspěvků bral ohled na běžné čtenáře tohoto fóra. Chápu, že nám chceš předvést, jaké znáš odborné výrazy, ale málokdo na Tebe může reagovat, když si řadu výrazů musí hledat v googlu. :+ ;)

Člověk si někdy říká, že čtení Tvého příspěvku je exaktický zážitek srovnatelný s masturbací při strangulaci ovce na golfovém hřišti. :D ;)

366708
Moc Tě prosím, abys při psaní Tvých příspěvků bral ohled na běžné čtenáře tohoto fóra. Chápu, že nám chceš předvést, jaké znáš odborné výrazy, ale málokdo na Tebe může reagovat, když si řadu výrazů musí hledat v googlu. *:+* *;)* Člověk si někdy říká, že čtení Tvého příspěvku je exaktický zážitek srovnatelný s masturbací při strangulaci ovce na golfovém hřišti. *:D* *;)*
Karlos
0 0
reagovat
No dobrá, dobrá! Já na to teda zajdu! :)
366705
No dobrá, dobrá! Já na to teda zajdu! *:)*
0 0
reagovat
Je to strašná pecka, takový lepší Interstellar, který nepřestane dávat smysl, když se nad tím člověk trochu zamyslí. A Max Richter je génius. 10/10
366700
Je to strašná pecka, takový lepší Interstellar, který nepřestane dávat smysl, když se nad tím člověk trochu zamyslí. A Max Richter je génius. 10/10
0 0
reagovat

KARLOSI...

ty se živíš filmařinou? žes to tak rozcupoval do detailů.
366698
ty se živíš filmařinou? žes to tak rozcupoval do detailů.
KARLOSI...
0 0
reagovat
Pěkný to bylo... a to hodně.
Jak mi Sicario přišlo těžce přeceněné (pořád bylo slušné, ale ty exaktické výkřiky moc nechápu a tu "hutnost" jsem tam viděl spíš chtěnou, než přítomnou) a Zmizení výborné (až na několik mušek), které mi ale z nějakého důvodu vůbec nesedlo, pak Příchozí byla čistá trefa do černho, s drobnými ale:
Funkčnost a zápletka postavená na osobní/civilní rovině byla zvládnutá na jedničku. S tím scénářem to ale bylo trošičku horší - nerovnoměrně vyvážená expozice vůči katarzi a finále, to mělo i drobné logické boty, respektive spousta věcí se v jejím vražedném tempu zaplácá bez patřičného vyznění.
Forma byla výborná, ale nijak objevná. Desaturace to strhává do zaměnitelné podoby, ale světlo luxusní, záběrování super. Jen to odnáší stínokresba a celkově horší kontrast (je ale možné, že to bylo způsobeno projekcí, tak jako tak film určitě není úplně ideální do standartních sálů s častými nedostatky). Je vidět, že je to svým způsobem nezávislárna a technicky to místy teda hlasitě dře, hlavně ve scéně s Aminými "digi vlasy", které se fakt nepovedly...
To jsou ale fakt hnidopišské věci a jako celek to funguje výborně.
Strohý desing kupodivu funkční a dokonce líbivý. Hlavně ale nebyl vysloveně sterilní, jak často bývá zvykem.
Zvuk dobrý, ale dokázal bych si představit i lepší mix. Prostorovost víceméně fajn, jednotlivé zvuky se v hlasitých pasážích dost slévaly, což by u scifárky fakt nemělo být. Víceméně všechno polykal soundtrack. Kinem to tentokrát ale nebylo, to bývá vždycky bez problémů.
A ten soundtrack byl působivý, i funkční (byť to teda nebyly varhany, ale "rozladěný" a přeboostovaný symfoňák, jestli sem teda slyšel dobře), ale monotónní (takže ke konci fakt nudnější). Opět to není kardinální problém, ale třeba samostatný poslech nehrozí ani omylem.
Herci fajn, Renner není ani křoví, ani tahoun, je to funkční součást. Amy dobrá (a to velmi), ale oskarová nominace? Hmm, ani vlastně ne-e.
Suma sumárum - film by se neměl vypovat úplně do nebes, je to těžce kontraproduktivní proces (jako ostatně vždycky), ale když k tomu bude člověk přistupovat s chladnou hlavou, bude spokojen. Velmi. 8/10*
366694
Pěkný to bylo... a to hodně. Jak mi Sicario přišlo těžce přeceněné (pořád bylo slušné, ale ty exaktické výkřiky moc nechápu a tu "hutnost" jsem tam viděl spíš chtěnou, než přítomnou) a Zmizení výborné (až na několik mušek), které mi ale z nějakého důvodu vůbec nesedlo, pak Příchozí byla čistá trefa do černho, s drobnými ale: Funkčnost a zápletka postavená na osobní/civilní rovině byla zvládnutá na jedničku. S tím scénářem to ale bylo trošičku horší - nerovnoměrně vyvážená expozice vůči katarzi a finále, to mělo i drobné logické boty, respektive spousta věcí se v jejím vražedném tempu zaplácá bez patřičného vyznění. Forma byla výborná, ale nijak objevná. Desaturace to strhává do zaměnitelné podoby, ale světlo luxusní, záběrování super. Jen to odnáší stínokresba a celkově horší kontrast (je ale možné, že to bylo způsobeno projekcí, tak jako tak film určitě není úplně ideální do standartních sálů s častými nedostatky). Je vidět, že je to svým způsobem nezávislárna a technicky to místy teda hlasitě dře, hlavně ve scéně s Aminými "digi vlasy", které se fakt nepovedly... To jsou ale fakt hnidopišské věci a jako celek to funguje výborně. Strohý desing kupodivu funkční a dokonce líbivý. Hlavně ale nebyl vysloveně sterilní, jak často bývá zvykem. Zvuk dobrý, ale dokázal bych si představit i lepší mix. Prostorovost víceméně fajn, jednotlivé zvuky se v hlasitých pasážích dost slévaly, což by u scifárky fakt nemělo být. Víceméně všechno polykal soundtrack. Kinem to tentokrát ale nebylo, to bývá vždycky bez problémů. A ten soundtrack byl působivý, i funkční (byť to teda nebyly varhany, ale "rozladěný" a přeboostovaný symfoňák, jestli sem teda slyšel dobře), ale monotónní (takže ke konci fakt nudnější). Opět to není kardinální problém, ale třeba samostatný poslech nehrozí ani omylem. Herci fajn, Renner není ani křoví, ani tahoun, je to funkční součást. Amy dobrá (a to velmi), ale oskarová nominace? Hmm, ani vlastně ne-e. Suma sumárum - film by se neměl vypovat úplně do nebes, je to těžce kontraproduktivní proces (jako ostatně vždycky), ale když k tomu bude člověk přistupovat s chladnou hlavou, bude spokojen. Velmi. 8/10*
0 -1
reagovat
Jinak ve me to docela roste... Jeste kdyz mi Fukova recenze objasnila par detailu, kterych jsem si nevsimlcim vic Louise chape pismo, tim vic flashworvoardu ma... Chci to videt znovu, i kdyz jsem v pulce usinal.
366693
Jinak ve me to docela roste... Jeste kdyz mi Fukova recenze objasnila par detailu, kterych jsem si nevsiml[spoiler]cim vic Louise chape pismo, tim vic flashworvoardu ma...[/spoiler] Chci to videt znovu, i kdyz jsem v pulce usinal.
1 0
reagovat
Moc se omlouvam za spoiler, uklikl jsem se... Uz je smazany...
366673
Moc se omlouvam za spoiler, uklikl jsem se... Uz je smazany...
1 0
reagovat
V první půli slušně budovaná atmosféra (i když, kdyby někdo v kině zahlásil "nůůůda", tak bych ho chápal), ale pak to jde šíleně do kytek. Bohužel.
366685
V první půli slušně budovaná atmosféra (i když, kdyby někdo v kině zahlásil "nůůůda", tak bych ho chápal), ale pak to jde šíleně do kytek. Bohužel.
1 0
reagovat
Kostěj
thanx!
366682
Kostěj thanx!
2 0
reagovat

ombre

Co je na tom k nepochopení? Ty flashbacky, který Louise zažívala byly ve skutečnosti flashforwardy. V jednom z nich se dozvěděla, jak zastavit útok Číny na Příchozí, šlohla tomu ocasovi z nějaký agentury telefon a zavolala generálu Shangovi slova jeho umírající manželky, který jí v "budoucnosti" prozradil, čímž ho přesvědčila, aby útok odvolal. Příchozí odletěli, spokojený, že docílili "sjednocení" lidstva, který jim za pár tisíc let vypomůže při řešení nějakýho renoncu, o kterým mluvili, když měli naposledy Louise v lodi.

Aspoň tak to chápu já :D
366681
Co je na tom k nepochopení? [spoiler]Ty flashbacky, který Louise zažívala byly ve skutečnosti flashforwardy. V jednom z nich se dozvěděla, jak zastavit útok Číny na Příchozí, šlohla tomu ocasovi z nějaký agentury telefon a zavolala generálu Shangovi slova jeho umírající manželky, který jí v "budoucnosti" prozradil, čímž ho přesvědčila, aby útok odvolal. Příchozí odletěli, spokojený, že docílili "sjednocení" lidstva, který jim za pár tisíc let vypomůže při řešení nějakýho renoncu, o kterým mluvili, když měli naposledy Louise v lodi.[/spoiler] Aspoň tak to chápu já *:D*
ombre
2 0
reagovat
Kostej Ty lodě se naklonily kvuli tomu, že na ně cinani zacali útočit...
366679
Kostej [spoiler]Ty lodě se naklonily kvuli tomu, že na ně cinani zacali útočit...[/spoiler]
1 0
reagovat
prave dpozerame...skvely film akurat koniec a hlave pointa nepochopena...niekto ''mudrejsi'' s info?
366678
prave dpozerame...skvely film akurat koniec a hlave pointa nepochopena...niekto ''mudrejsi'' s info?
1 0
reagovat

LIFTY

Takže tam není nijak objasněno, proč se ty lodi začaly z ničeho nic naklánět do horizontální polohy? To byla jen příprava k odletu?
366675
[spoiler]Takže tam není nijak objasněno, proč se ty lodi začaly z ničeho nic naklánět do horizontální polohy? To byla jen příprava k odletu?[/spoiler]
LIFTY
1 0
reagovat

marcel

sorry, ale myslím že většině potencionálních diváků Přichází je úplně u zadku, že tam hraje jakýsi Renner, zvláště, když je tam dle všeho jako nevýrazné křoví, jako ve většině filmů kde jsem ho viděl, je to dobrý herec, ale žádná big star... A taky není zatím jasné jak moc to přes nesporné kvality bude úspěšné....
To s tím Kapitánem Amerikou je vtip? :-)
366674
sorry, ale myslím že většině potencionálních diváků Přichází je úplně u zadku, že tam hraje jakýsi Renner, zvláště, když je tam dle všeho jako nevýrazné křoví, jako ve většině filmů kde jsem ho viděl, je to dobrý herec, ale žádná big star... A taky není zatím jasné jak moc to přes nesporné kvality bude úspěšné.... To s tím Kapitánem Amerikou je vtip? :-)
marcel
2 0
reagovat
To je pravda... Ja na to sel kvuli Rennerovy. Recenze tady, ve svete, jmeno rezisera, skvele trailery a zajimave tema na to nemely vubec vliv.
366672
To je pravda... Ja na to sel kvuli Rennerovy. Recenze tady, ve svete, jmeno rezisera, skvele trailery a zajimave tema na to nemely vubec vliv.
1 0
reagovat
marcel :D:D:D

tak a teď vážně: bohužel mě přemohl močák a na wiki zatím není rozepsanej děj. Co se stalo mezi tím, kdy Amy Adams definitivně vyloží MZáci z lodi a tím, kdy přejímá z budoucnosti svůj rozhovor s čínským generálem na nějaké té společenské události?

Díky 8)
366671
marcel *:D**:D**:D* tak a teď vážně: bohužel mě přemohl močák a na wiki zatím není rozepsanej děj. Co se stalo [spoiler]mezi tím, kdy Amy Adams definitivně vyloží MZáci z lodi a tím, kdy přejímá z budoucnosti svůj rozhovor s čínským generálem na nějaké té společenské události[/spoiler]? Díky *8)*
1 0
reagovat

merlin

Bez Jeremyho by na to divaci nesli. A film roku je jasne Kapitan Amerika: Obcanska valka, jak kvalitami tak trzbami, bohuzel konzervativni oscari je neoceni.
366669
Bez Jeremyho by na to divaci nesli. A film roku je jasne Kapitan Amerika: Obcanska valka, jak kvalitami tak trzbami, bohuzel konzervativni oscari je neoceni.
merlin
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se