Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Smrtonosná past 4.0: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Nie je to spatne,len bez logiky.Dej je jednoduchy ako v 300-ke.U mna 300 dostava 10/10.Die Hard 4.0 je slabsia prave v scenari takze 7/10.Nechapem preco tu dostala 300 len 7 a die hard 8.Viem ze su to rozdielne zenre,ale urcita spojitost tu je.300 je aspon unikatne nahrate.Die Hard je navrat klasickeho akcneho filmu zo starymi scenaristickymi chorobami.Nech zije Odplata s Melom Gibsonom = tak si predstavujem jednanie Johna v die Hard 4.0
35916
Nie je to spatne,len bez logiky.Dej je jednoduchy ako v 300-ke.U mna 300 dostava 10/10.Die Hard 4.0 je slabsia prave v scenari takze 7/10.Nechapem preco tu dostala 300 len 7 a die hard 8.Viem ze su to rozdielne zenre,ale urcita spojitost tu je.300 je aspon unikatne nahrate.Die Hard je navrat klasickeho akcneho filmu zo starymi scenaristickymi chorobami.Nech zije Odplata s Melom Gibsonom = tak si predstavujem jednanie Johna v die Hard 4.0
0 0
reagovat

Legas

tak to fakt nevim.protožePředchozí tři Smrtonostný pasti jsem viděl jen v cz dabingu.V originale jsem ještě neměl tu čest.Takže asi tak :-)
35915
tak to fakt nevim.protožePředchozí tři Smrtonostný pasti jsem viděl jen v cz dabingu.V originale jsem ještě neměl tu čest.Takže asi tak :-)
Legas
0 0
reagovat

RainMakeR

Cože? Přehláškovanej film? Tak jenom ve trojce je o dva tucty víc a daleko lepších. A nejsou cenzurovaný, ani krácený (viz. nejlepší hláška z traileru).
35914
Cože? Přehláškovanej film? Tak jenom ve [link="http://www.imdb.com/title/tt0112864/quotes"]trojce[/link] je o dva tucty víc a daleko lepších. A nejsou cenzurovaný, ani krácený (viz. nejlepší hláška z traileru).
RainMakeR
0 0
reagovat
jj, to sme po kině řešily, nezničitelná Maggie Q, takovou holku pohledat:)
35913
jj, to sme po kině řešily, nezničitelná Maggie Q, takovou holku pohledat:)
0 0
reagovat
a to že před tim pustily Trailer 2na Transformery byla takova hoodně velka třešen na dortu :-)
paradička
Jinak to s tou Magie Q ano to bylo poněkud MOC.ale jako celek to nevadilo vubec :-)
35911
a to že před tim pustily Trailer 2na Transformery byla takova hoodně velka třešen na dortu :-) paradička Jinak to s tou Magie Q ano to bylo poněkud MOC.ale jako celek to nevadilo vubec :-)
0 0
reagovat
yupi ya yey motherfucker!!!tak přehlaškovanej film jsem opravdu hodně dlouho neviděl.tam bylo snad vic hlašek než ve všech smrtonostných pastí dohromady.To byla bomba.Z kina jsem odchazel opravdu totálně spokojen.celej film jsem si hrozně moc užival.Neda se vyzdvyhnout nějaka scena všechny byly fucking briliant.A to že to mělo Pg-13 wtf? ani jsem to nepoznal.většinu dialogu jsem bral v angličtině ani jsem nečetl titulky takže pohodička.Film ma u mě 10/10
nejlepší Smrtonostná past!!!!A scena s Kevinem Smithem nepotřebuje komentář.Když se na ně dival Timothy Olyphant přes kameru a viděl je na druhe straně tka jsem malem umiral smichy jak tam Smith seděl v tom křesle a okolo ti dva.
35910
yupi ya yey motherfucker!!!tak přehlaškovanej film jsem opravdu hodně dlouho neviděl.tam bylo snad vic hlašek než ve všech smrtonostných pastí dohromady.To byla bomba.Z kina jsem odchazel opravdu totálně spokojen.celej film jsem si hrozně moc užival.Neda se vyzdvyhnout nějaka scena všechny byly fucking briliant.A to že to mělo Pg-13 wtf? ani jsem to nepoznal.většinu dialogu jsem bral v angličtině ani jsem nečetl titulky takže pohodička.Film ma u mě 10/10 nejlepší Smrtonostná past!!!!A scena s Kevinem Smithem nepotřebuje komentář.Když se na ně dival Timothy Olyphant přes kameru a viděl je na druhe straně tka jsem malem umiral smichy jak tam Smith seděl v tom křesle a okolo ti dva.
0 0
reagovat
John McLane je pravá osobnost Bruce Willice, kterou jenom na veřejnosti a při natáčení jiných filmů skrývá. Jinak to nemůže být, protože Bruce Johna nehraje, on jím je od začátku do konce. Nejsou to jenom hlášky, často stačí jenom pohled. Nová Smrtonostná past už od začátku stojí na tom, že víme, kdo je to John McLane a spousta situací na tom staví.

Film, jako čtyřicetitunový kamion, by mohl táhnout úplně sám, ale kvůli zachování plynulosti si nechává pomoci od ostatních, kteří za ním překvapivě o moc nezaostávají. Thomas Gabriel Timothy Olyphanta je po dlouhé době pořádný záporák, který i dokáže Johna nekompromisně "utřít", což se musí ocenit. Justin Long jako "hackeřík" Matt Farrell jako Johnův sidekick funguje výborně a ostatní postavy jsou taky zahrané hodně dobře.

První polovina trpí nedostatkem napětí, sice víme že hrozí kolaps celé země, ale vůbec to nepociťujeme. Režisér není schopný zprostředkovat nám pocit ohrožení. To, že se nebojíme o Johna nevadí, o to ani nikomu nešlo, ale do doby, než se v druhé půli objeví Johnova dcera, nemáme žádný bod, ke kterému by jsme směřovali. Před tím se jenom běhá/jezdí sem a tam, ale nějaký konkrétní cíl nevidíme.

John McLane je drsný, ale Past nikoli. Tenhle rozpor filmu dost ubližuje. Zjemnění výraziva kvůli PG13 ratingu nevidím jako problém. Horší je to s celkovou uhlazeností akce. Minimum krve, práce s kamerou...působilo to dosti rušivě a mělo to za následek pocit neuspokojení z akčních sekvencí. Stejný problém měly záběry kolapsu infrastruktury. Tam, kde by člověk čekal paniku, nepokoje, rabování a jiná zvěrstva, vidíme pouze pár srážek aut a hlasité, ale jinak klidné srocení lidí v ulicích.

Některé akční scény jsou hodně "přepálené" a v případě souboje s nezničitelnou Mai Lihn (Maggie Q) nebo duelu John vs. stíhačka to už dost lidí neskousne. Některé mi přišli příliš krátké, třeba na gymnastiku Cyrila Raffaelliho bych se určitě rád díval déle.

Celé prostředí počítačů a hackerů je představeno hodně zjednodušeně a pokud někdo počítačům rozumí, tak asi bude místy silně kroutit hlavou. Tolik ani nevadí návodné nápisy na obrazovkách, horší je naprosto nesmyslné, překombinované a zbytečné použití hackeřiny v některých situacích. Například způsob odstraňování hackerů na začátku je úplně mimo a stejně se nakonec přesune ke klasickému způsobu likvidace.

Co se týče technické stránky, je ucházející ale nikterak objevné. Modrý filtr v prvním záběru praští do očí, ale většina lidí si po chvíli zvykne. Hudba je naprosto nevýrazná a zvuk překvapivě taky (viděno v THX sálu).

John se vrátil v klidu stejně cool a drsný jako dřív, ale Smrtonostná past měla
co dělat, aby se ho držela, a v cíli se udýchaná zhroutila vyčerpáním.

7/10
35912
John McLane je pravá osobnost Bruce Willice, kterou jenom na veřejnosti a při natáčení jiných filmů skrývá. Jinak to nemůže být, protože Bruce Johna nehraje, on jím je od začátku do konce. Nejsou to jenom hlášky, často stačí jenom pohled. Nová Smrtonostná past už od začátku stojí na tom, že víme, kdo je to John McLane a spousta situací na tom staví. Film, jako čtyřicetitunový kamion, by mohl táhnout úplně sám, ale kvůli zachování plynulosti si nechává pomoci od ostatních, kteří za ním překvapivě o moc nezaostávají. Thomas Gabriel Timothy Olyphanta je po dlouhé době pořádný záporák, který i dokáže Johna nekompromisně "utřít", což se musí ocenit. Justin Long jako "hackeřík" Matt Farrell jako Johnův sidekick funguje výborně a ostatní postavy jsou taky zahrané hodně dobře. První polovina trpí nedostatkem napětí, sice víme že hrozí kolaps celé země, ale vůbec to nepociťujeme. Režisér není schopný zprostředkovat nám pocit ohrožení. To, že se nebojíme o Johna nevadí, o to ani nikomu nešlo, ale do doby, než se v druhé půli objeví Johnova dcera, nemáme žádný bod, ke kterému by jsme směřovali. Před tím se jenom běhá/jezdí sem a tam, ale nějaký konkrétní cíl nevidíme. John McLane je drsný, ale Past nikoli. Tenhle rozpor filmu dost ubližuje. Zjemnění výraziva kvůli PG13 ratingu nevidím jako problém. Horší je to s celkovou uhlazeností akce. Minimum krve, práce s kamerou...působilo to dosti rušivě a mělo to za následek pocit neuspokojení z akčních sekvencí. Stejný problém měly záběry kolapsu infrastruktury. Tam, kde by člověk čekal paniku, nepokoje, rabování a jiná zvěrstva, vidíme pouze pár srážek aut a hlasité, ale jinak klidné srocení lidí v ulicích. Některé akční scény jsou hodně "přepálené" a v případě souboje s nezničitelnou Mai Lihn (Maggie Q) nebo duelu John vs. stíhačka to už dost lidí neskousne. Některé mi přišli příliš krátké, třeba na gymnastiku Cyrila Raffaelliho bych se určitě rád díval déle. Celé prostředí počítačů a hackerů je představeno hodně zjednodušeně a pokud někdo počítačům rozumí, tak asi bude místy silně kroutit hlavou. Tolik ani nevadí návodné nápisy na obrazovkách, horší je naprosto nesmyslné, překombinované a zbytečné použití hackeřiny v některých situacích. Například způsob odstraňování hackerů na začátku je úplně mimo a stejně se nakonec přesune ke klasickému způsobu likvidace. Co se týče technické stránky, je ucházející ale nikterak objevné. Modrý filtr v prvním záběru praští do očí, ale většina lidí si po chvíli zvykne. Hudba je naprosto nevýrazná a zvuk překvapivě taky (viděno v THX sálu). John se vrátil v klidu stejně cool a drsný jako dřív, ale Smrtonostná past měla co dělat, aby se ho držela, a v cíli se udýchaná zhroutila vyčerpáním. 7/10
0 0
reagovat
Celkem slušnej soundtrack. Nečekal jsem, že mě bude něco podobného bavit poslouchat.
35908
Celkem slušnej soundtrack. Nečekal jsem, že mě bude něco podobného bavit poslouchat.
0 0
reagovat

jedendvatri

John dosáhne na 60 mil. ale Ratatouille to přeju vypadá parádně
35905
John dosáhne na 60 mil. ale Ratatouille to přeju vypadá parádně
jedendvatri
0 0
reagovat
hurraaaaa tak dneska v 7 do letňan :-)
už se těším Johne
muhehe
35904
hurraaaaa tak dneska v 7 do letňan :-) už se těším Johne muhehe
0 0
reagovat

Box Office

Predbežné odhady piatkových tržieb: Ratatouille 16.5 - 17mil., Die Hard 4 10-10.5mil. Odhad za víkend pre tieto dve premiéry je 50mil. a 31mil. (Zdroj: deadlinehollywooddaily.com).
35901
Predbežné odhady piatkových tržieb: Ratatouille 16.5 - 17mil., Die Hard 4 10-10.5mil. Odhad za víkend pre tieto dve premiéry je 50mil. a 31mil. (Zdroj: deadlinehollywooddaily.com).
Box Office
0 0
reagovat
Ja WoW radši hraju:D
35900
Ja WoW radši hraju*:D*
0 0
reagovat
Další wow pro 4.0, kolik jich ještě bude? Já spíš udělám wow, až se vrátím z Transformers - aspoň v to doufám ;)
35899
Další wow pro 4.0, kolik jich ještě bude? Já spíš udělám wow, až se vrátím z Transformers - aspoň v to doufám *;)*
0 0
reagovat
Wow...včera kolem jedný v noci jsem se vrátil z Prahy, jak jinak než z kina (palacecinemas) na Die Hard 4 - a je to docela úžasný ; ).Všechny záležitosti týkající se hackování jsou samozřejmě směšný - ale na druhou stranu to aspoň pochopí i lidi Johnova formátu, tzv. antitechnicals : ).Viz. hláška "Uploading virus" : D.No ale jinak se jedná o nekompromisní akční jízdu, u který jsem prakticky u všech akčních scén zapomínal dejchat, a u neakčních scén občas taky (např. když je John v "Command Centre"...).Miluju první tři díly úplně stejně, čtyřka se k nim naprosto bezproblému zařadila a zajdu si na ní pravděpodobně ještě jednou, až se objeví někdy za půl roku u nás v Díře.
Timothy jako záporák byl imo perfektní...kam se sere Simon ze trojky (a to se mi líbil), o Stuartovi ve dvojce ani nemluvím.
35897
Wow...včera kolem jedný v noci jsem se vrátil z Prahy, jak jinak než z kina (palacecinemas) na Die Hard 4 - a je to docela úžasný ; ).Všechny záležitosti týkající se hackování jsou samozřejmě směšný - ale na druhou stranu to aspoň pochopí i lidi Johnova formátu, tzv. antitechnicals : ).Viz. hláška "Uploading virus" : D.No ale jinak se jedná o nekompromisní akční jízdu, u který jsem prakticky u všech akčních scén zapomínal dejchat, a u neakčních scén občas taky (např. když je John v "Command Centre"...).Miluju první tři díly úplně stejně, čtyřka se k nim naprosto bezproblému zařadila a zajdu si na ní pravděpodobně ještě jednou, až se objeví někdy za půl roku u nás v Díře. Timothy jako záporák byl imo perfektní...kam se sere Simon ze trojky (a to se mi líbil), o Stuartovi ve dvojce ani nemluvím.
0 0
reagovat

Tetsuo

Ona se vcelku objevuje v hodně filmech, které se odehrávají v době Vietnamu;) a samozřejmě i v Battlefield Vietnam:)
35896
Ona se vcelku objevuje v hodně filmech, které se odehrávají v době Vietnamu;) a samozřejmě i v Battlefield Vietnam*:)*
Tetsuo
0 0
reagovat

Tetsuo

Jo, to bylo první, co mě problesklo hlavou, když jsem to slyšel - Forrest Gump. Byl bych raději, kdyby vytáhly ze šuplíku něco jiného. U některých songů se potom stává, že jsou v každým druhým filmu.
35895
Jo, to bylo první, co mě problesklo hlavou, když jsem to slyšel - Forrest Gump. Byl bych raději, kdyby vytáhly ze šuplíku něco jiného. U některých songů se potom stává, že jsou v každým druhým filmu.
Tetsuo
0 0
reagovat
Tak čtvrteční propad velice dobrý, mohlo by to dát tak 29-32 mil za víkend a nakonec 45 zas pět dní..No s trochou Foxí snahy to stovku dát může. Fakt mě dnešní čísla potěšila.
35894
Tak čtvrteční propad velice dobrý, mohlo by to dát tak 29-32 mil za víkend a nakonec 45 zas pět dní..No s trochou Foxí snahy to stovku dát může. Fakt mě dnešní čísla potěšila.
0 0
reagovat
Pokud nekoho zajima nazev pisnicky od Creedence Clear Water Revival, tak se jmenuje Fortunate Son. Slysel jsem ji v zivote asi tisikrat diky mymu otci, kterej je starej rocker. Dokonce jsem mu ji kdysi i prekladal do cestiny. Ta pisnicka mimochodem byla i ve Forrestu Gumpovi.
35892
Pokud nekoho zajima nazev pisnicky od Creedence Clear Water Revival, tak se jmenuje Fortunate Son. Slysel jsem ji v zivote asi tisikrat diky mymu otci, kterej je starej rocker. Dokonce jsem mu ji kdysi i prekladal do cestiny. Ta pisnicka mimochodem byla i ve Forrestu Gumpovi.
0 0
reagovat
titulky byly zpichnuty asi hodne rychle
35887
titulky byly zpichnuty asi hodne rychle
0 0
reagovat
Já se před pár hodinami vrátil z kina a docela mě film překvapil, mile musím podotknout.
Moc jsem od něj nečekal, ale nakonec se ukázalo, že Willis i přes svoje stáří je stále ve špičkové kondici, plný energie a vtipů. Film je neustále plný akce, Willis má neustále dokonalý hlášky když byste je nečekali a Timothy Olyphant v roli hlavního zapornáka vypadá dobře a myslím, že se na Hitmana přecijen hodí. Postava hackera Matthew Ferrela je vskutku zajímavá a legrační. Jediné co mi zkazilo kvalitu filmu, byla přehnaná pasáž s F-35....to bylo trochu ujetý (chápu, že si na to Amíci potrpěj)...a Bruce mohl být více raněn...ale moc se mi líbilo, jak si hackeři hráli s lidma jako s loutkama. U mě má film 8,4/10 a rád se na něho podívám znovu. (Zamrzí snad jen méně kvalitní titulky - trochu odfláknuté)
35886
Já se před pár hodinami vrátil z kina a docela mě film překvapil, mile musím podotknout. Moc jsem od něj nečekal, ale nakonec se ukázalo, že Willis i přes svoje stáří je stále ve špičkové kondici, plný energie a vtipů. Film je neustále plný akce, Willis má neustále dokonalý hlášky když byste je nečekali a Timothy Olyphant v roli hlavního zapornáka vypadá dobře a myslím, že se na Hitmana přecijen hodí. Postava hackera Matthew Ferrela je vskutku zajímavá a legrační. Jediné co mi zkazilo kvalitu filmu, byla přehnaná pasáž s F-35....to bylo trochu ujetý (chápu, že si na to Amíci potrpěj)...a Bruce mohl být více raněn...ale moc se mi líbilo, jak si hackeři hráli s lidma jako s loutkama. U mě má film 8,4/10 a rád se na něho podívám znovu. (Zamrzí snad jen méně kvalitní titulky - trochu odfláknuté)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se