Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 300: Bitva u Thermopyl: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Jack

Odstavce! :D
32570
Odstavce! *:D*
Jack
0 0
reagovat
Doufam, ze tuhle uz nekdo nelinkoval:
300 Raining men [link] ;)
32564
Doufam, ze tuhle uz nekdo nelinkoval: 300 Raining men [link="http://www.youtube.com/watch?v=pi2t58CRmbU&eurl="][link][/link] ;)
0 0
reagovat
- Our bees will blow out the sun!
- Then we will hug in the shade..
;))
32551
- Our bees will blow out the sun! - Then we will hug in the shade.. ;))
0 0
reagovat
This is cake town:D:D:D
32548
This is cake town*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
LOL ty obrazky jsou krutý :-D
Gerard Butler rox
32547
LOL ty obrazky jsou krutý :-D Gerard Butler rox
0 0
reagovat
BRUSH YOUR TEEEEEEEEEETH!! ;)))))
32546
BRUSH YOUR TEEEEEEEEEETH!! ;)))))
0 0
reagovat
Masseur
This is delicious!!! :D:D:D:+:+:+
32545
Masseur This is delicious!!! *:D**:D**:D**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
link tohle video nemá chybu:D:D:D:D
32543
http://www.youtube.com/watch?v=gNqiSkd1M6k tohle video nemá chybu*:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
This is hilarioussssssssssss!:D
32509
This is hilarioussssssssssss!*:D*
0 0
reagovat
Ty obrázky jsou drsný:)):+
32507
Ty obrázky jsou drsný*:))**:+*
0 0
reagovat

300

Tak jsem se konecne take dostal k tomu, jak se mi 300 libila... Nechce se mi tady psat nejaka dlouha recenze, takze to shrnu jednou vetou nebo spise souvetim... ;) 300 je neskutecna pecka, ktera nema obdoby a ktera byla snad tocena nekde v jinem svete. 10/10 a hotovo! :+
32506
Tak jsem se konecne take dostal k tomu, jak se mi 300 libila... Nechce se mi tady psat nejaka dlouha recenze, takze to shrnu jednou vetou nebo spise souvetim... *;)* 300 je neskutecna pecka, ktera nema obdoby a ktera byla snad tocena nekde v jinem svete. 10/10 a hotovo! *:+*
300
0 0
reagovat
32505
http://www.encyclopediadramatica.com/index.php/300 *:D**:D*
0 0
reagovat
Z těch obrázků sem málem chcípnul:D:D:DRed sauce on pasta:D
32504
Z těch obrázků sem málem chcípnul*:D**:D**:D*Red sauce on pasta*:D*
0 0
reagovat
link
Tak snad ted
32502
[link="http://community.livejournal.com/randompictures/2209617.html?page=2#comments "]link[/link] Tak snad ted
0 0
reagovat

Peteers

Not Found
32501
Not Found
Peteers
0 0
reagovat
No včera jsem vzal přítelkyni diplomaticky na Vratné lahve, ale už neměli místa, takže tam byl na výběr už jen Hannibal, Ghost Rider a 300. Nakonec jsme šli na 300 a byl to fakt nářez...jedna holka vedle nás dokonce na konci filmu bulela...akorát vedle mě seděli nějaký kašpaři, který tleskali a řvali pokaždý, když někomu usekli ruku nebo hlavu?)
32495
No včera jsem vzal přítelkyni diplomaticky na Vratné lahve, ale už neměli místa, takže tam byl na výběr už jen Hannibal, Ghost Rider a 300. Nakonec jsme šli na 300 a byl to fakt nářez...jedna holka vedle nás dokonce na konci filmu bulela...akorát vedle mě seděli nějaký kašpaři, který tleskali a řvali pokaždý, když někomu usekli ruku nebo hlavu*?)*
0 0
reagovat

bapi

K tomu pacifikovaniu ti mozem len povedat ze co ak by ti to nevislo a dostal bys pres budku.Nepoznas ma.
Witten
Mas pravdu 300 je prelom.Podla nej budu tocit filmy aj looseri.Nieco podobne ako Mz
32491
K tomu pacifikovaniu ti mozem len povedat ze co ak by ti to nevislo a dostal bys pres budku.Nepoznas ma. Witten Mas pravdu 300 je prelom.Podla nej budu tocit filmy aj looseri.Nieco podobne ako Mz
bapi
0 0
reagovat
Ohledně května by se mělo vytvořit samostatné fórum:)).
No v Řecku je to nej hit všech dob, jinde taky fajn, v českých kinech tenhle víkend to taky vládne (i dyž na nej hit všech dob Lahve to samozřejmě stačit nebude)-v životě sem neviděl tak nabito jako tenhle víkend, tipuju oba kousky nad 8 milionů-, myslím, že půl miliardu celosvětově to dá.
Shrek se stává imho obětí internetového přehlížení, které ale má na reálné tržby malý vliv a Spideovsko-Pirátovsky orientovaní uživatelé Shrek masivně podceňují. Stalo se to s jedničkou, stalo se to s dvojkou a dělaj to znova. Nechápu, nikdy se snad neponaučí, Shrek mezi těma děckama populární prostě je. Ale on má letos Potter i Transforměři dost času, jelikož v květnu se do kina prostě chodit bude všude po světě a tak trailery připojené k těmto hitům budou ideální propagace. Naopak nemá cenu se teď s nima prát. Trailer na Piráty mi přijde omšelý, ale sem asi v tomhle zaujatý a málo reprezentativní.
32485
Ohledně května by se mělo vytvořit samostatné fórum*:))*. No v Řecku je to nej hit všech dob, jinde taky fajn, v českých kinech tenhle víkend to taky vládne (i dyž na nej hit všech dob Lahve to samozřejmě stačit nebude)-v životě sem neviděl tak nabito jako tenhle víkend, tipuju oba kousky nad 8 milionů-, myslím, že půl miliardu celosvětově to dá. Shrek se stává imho obětí internetového přehlížení, které ale má na reálné tržby malý vliv a Spideovsko-Pirátovsky orientovaní uživatelé Shrek masivně podceňují. Stalo se to s jedničkou, stalo se to s dvojkou a dělaj to znova. Nechápu, nikdy se snad neponaučí, Shrek mezi těma děckama populární prostě je. Ale on má letos Potter i Transforměři dost času, jelikož v květnu se do kina prostě chodit bude všude po světě a tak trailery připojené k těmto hitům budou ideální propagace. Naopak nemá cenu se teď s nima prát. Trailer na Piráty mi přijde omšelý, ale sem asi v tomhle zaujatý a málo reprezentativní.
0 0
reagovat

Witten

Jsem celkem zvědavý, jak se bude 300 dařit ve zbytku světa...

k těm květnovým filmům: Kampaň (trailery) na Shreka 3 je totálně nulová a veřejnost (tím myslím hlavně zahraniční, ale i MZ ;)) o něj vůbec nejeví zájem, jako by ten film ani vůbec nebyl. Tohle fakt bude existovat jen ze jména. Osobně to vidím v Americe tak okolo 330 milionů. Piráti 3 mají kampaň trochu zpožděnou, ale trailer je hodně povedený, takže hrubý odhad někam ke 390. Sony se snaží Spideyho 3 cpát co nejvíce, takže tohle je pro mě v Americe jasný favorit a tipuju nějakých 420. Ve zbytku světa budou asi jasně vévodit Piráti, na druhé místo to zřejmě dotáhne Shrek a těsně za ním Spidey. Jináč letos je to tak nabité, že se mi zdá, že si studia trochu neví rady. Třeba trailer na takového Pottera nikde, tam se snad bude spoléhat hlavně na uvedení poslední knihy.. A začínám mít pocit, že si vDW popláčou, jelikož Transformers IMHO prokaučujou. Propadák jako Ostrov to nejspíše nebude, ale osobně to v tržbách vidím někam ke Ghost Riderovi. ;) Ale tohle je druhý nejvíce OT příspěvek za tento týden, že, imfe? :))
32484
Jsem celkem zvědavý, jak se bude 300 dařit ve zbytku světa... k těm květnovým filmům: Kampaň (trailery) na Shreka 3 je totálně nulová a veřejnost (tím myslím hlavně zahraniční, ale i MZ ;)) o něj vůbec nejeví zájem, jako by ten film ani vůbec nebyl. Tohle fakt bude existovat jen ze jména. Osobně to vidím v Americe tak okolo 330 milionů. Piráti 3 mají kampaň trochu zpožděnou, ale trailer je hodně povedený, takže hrubý odhad někam ke 390. Sony se snaží Spideyho 3 cpát co nejvíce, takže tohle je pro mě v Americe jasný favorit a tipuju nějakých 420. Ve zbytku světa budou asi jasně vévodit Piráti, na druhé místo to zřejmě dotáhne Shrek a těsně za ním Spidey. Jináč letos je to tak nabité, že se mi zdá, že si studia trochu neví rady. Třeba trailer na takového Pottera nikde, tam se snad bude spoléhat hlavně na uvedení poslední knihy.. A začínám mít pocit, že si vDW popláčou, jelikož Transformers IMHO prokaučujou. Propadák jako Ostrov to nejspíše nebude, ale osobně to v tržbách vidím někam ke Ghost Riderovi. ;) Ale tohle je druhý nejvíce OT příspěvek za tento týden, že, imfe? *:))*
Witten
0 0
reagovat
Fluke: Myslíš tím rozpočtem mezi 100 a 200, nebo tržbami? Není mi to úplně zřejmé, byť soudím, že myslíš tržby. Ostatně ty mi dávaj větší smysl, když 300 je laciná.
32483
Fluke: Myslíš tím rozpočtem mezi 100 a 200, nebo tržbami? Není mi to úplně zřejmé, byť soudím, že myslíš tržby. Ostatně ty mi dávaj větší smysl, když 300 je laciná.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se