Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 300: Bitva u Thermopyl: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Lubo

Neprecenuj se. ;)))
32382
Neprecenuj se. ;)))
Lubo
0 0
reagovat
co davaji za trailery před 300? :-)
mohli by tam prdnout piraty3 :+8)
32380
co davaji za trailery před 300? :-) mohli by tam prdnout piraty3 *:+**8)*
0 0
reagovat

maty39

Keď chceš nadávať dakomu do intelektuálov, tak to treba menovite Charlotte, Shushikovi alebo mne :D
32379
Keď chceš nadávať dakomu do intelektuálov, tak to treba menovite Charlotte, Shushikovi alebo mne *:D*
maty39
0 0
reagovat

maty39

Taky mam jenom strojarnu (i kdyz elektrickou ;) a do intelektualu v tom smyslu v jakym to vnimas ty, si rozhodne nadavat nenecham. Na to mam az prilis slusnou povest. ;)
32378
Taky mam jenom strojarnu (i kdyz elektrickou ;) a do intelektualu v tom smyslu v jakym to vnimas ty, si rozhodne nadavat nenecham. Na to mam az prilis slusnou povest. ;)
maty39
0 0
reagovat
runner: Vyspal jsem se dobře. Hádat se nechci. Já to nemyslel špatně. :( Sice když to po sobě čtu, tak vidím jistý konfrotační ton :o Ale co, sranda musí bejt;)
32377
runner: Vyspal jsem se dobře. Hádat se nechci. Já to nemyslel špatně. *:(* Sice když to po sobě čtu, tak vidím jistý konfrotační ton *:o* Ale co, sranda musí bejt*;)*
0 0
reagovat
imf: Jo, máš pravdu:D Já když psal vyrostli, tak jsem samozřejmě myslel dospěli. Já jen nemam takový slohový schopnosti a slovní zásobu :( Halt nemam humanitní vzdělání ale jen strojárnu. ;)
32376
imf: Jo, máš pravdu*:D* Já když psal vyrostli, tak jsem samozřejmě myslel dospěli. Já jen nemam takový slohový schopnosti a slovní zásobu *:(* Halt nemam humanitní vzdělání ale jen strojárnu. *;)*
0 0
reagovat

maty39

Nevyrostli... dospeli... jednou ten rozdil taky pochopis.
Mam takovy pocit, ze se potrebujes s nekym pohadat. Tak jdeme na to. :)
32375
Nevyrostli... dospeli... jednou ten rozdil taky pochopis. Mam takovy pocit, ze se potrebujes s nekym pohadat. Tak jdeme na to. :)
maty39
0 0
reagovat
maty se zase špatně vyspal... no nic.
32374
maty se zase špatně vyspal... no nic.
0 0
reagovat
No je několik druhů diváků. Takový ty, co seperou, co jim dávají na Nově a na Primě a šušňají si, pak tací, co rádi vypnou a koukají rádi na film bez myšlenky a děje (300, Komando) a pak jim dávají plnej počet, i když ví, že na plnej to nebylo ale na druhou stranu dostali, co očekávali. Pak tací, co se snaží koukat na filmy s hlubšim dějem (zdravim pány redaktory na Moviezone - i když si to někteří nechtějí přiznat, je to tak. Už jste vyrostli pánové;)), no a pak takoví, co zírají na Kurosawu, Felliniho a náramně je to baví.Nic proti žádné skupině.
32373
No je několik druhů diváků. Takový ty, co seperou, co jim dávají na Nově a na Primě a šušňají si, pak tací, co rádi vypnou a koukají rádi na film bez myšlenky a děje (300, Komando) a pak jim dávají plnej počet, i když ví, že na plnej to nebylo ale na druhou stranu dostali, co očekávali. Pak tací, co se snaží koukat na filmy s hlubšim dějem (zdravim pány redaktory na Moviezone - i když si to někteří nechtějí přiznat, je to tak. Už jste vyrostli pánové*;)*), no a pak takoví, co zírají na Kurosawu, Felliniho a náramně je to baví.Nic proti žádné skupině.
0 0
reagovat
maty39: Jestli považuješ každý film, u kterého musíš trochu přemýšlet za intelektuální.....


Btw.: On ten fašismus ve Spartě má něco do sebe... při filmu jsem to tedy vůbec neřešil.... ale když si vzpomenu na ten prý "svobodný" lid... to mě vždycky vykouzlí úsměv na tváři... už i u předlohy.... :D :+
32372
[b]maty39[/b]: Jestli považuješ každý film, u kterého musíš trochu přemýšlet za intelektuální..... Btw.: On ten fašismus ve Spartě má něco do sebe... při filmu jsem to tedy vůbec neřešil.... ale když si vzpomenu na ten prý "svobodný" lid... to mě vždycky vykouzlí úsměv na tváři... už i u předlohy.... *:D* *:+*
0 0
reagovat

maty39

Si precti recenzi na FilmPubu, kde to dostalo mnohem vetsi kapky nez zde.

A po vcerejsi premiere v kine jsem porad cely rozhozeny. Nebude to kandidovat na nejlepsi film roku (i kdyz..),ale takovy masakr jsem nevidel ani nepamatuji. Melo to naboj jak svina a sem tam vytykane zpomalovacky/zrychlovacky jsou vybornym korenim filmu...
Az 300 dorazi na DVD, tak to ztrati polovinu sveho kouzla, pac Spartani potrebuji k svemu umeni jedine : kilometrove platno a doprovod kapely "kdyby tisic decibelu..."
32371
Si precti recenzi na FilmPubu, kde to dostalo mnohem vetsi kapky nez zde. A po vcerejsi premiere v kine jsem porad cely rozhozeny. Nebude to kandidovat na nejlepsi film roku (i kdyz..),ale takovy masakr jsem nevidel ani nepamatuji. Melo to naboj jak svina a sem tam vytykane zpomalovacky/zrychlovacky jsou vybornym korenim filmu... Az 300 dorazi na DVD, tak to ztrati polovinu sveho kouzla, pac Spartani potrebuji k svemu umeni jedine : kilometrove platno a doprovod kapely "kdyby tisic decibelu..."
maty39
0 0
reagovat

maty39

"Tady jste moc intelektuálně směřovaný." - Tak tohle mě skoro zabilo :D

Ale Shishikův fašismus vytýkaný filmu jsem taky moc nepochopil, ale to jsem tu už psal před několika (hodně) stranami.
A jak moc intelektuální je Fontána ještě nevím, včera jsem na ni nešel, ale bojím se že moc ne ;)
32370
"Tady jste moc intelektuálně směřovaný." - Tak tohle mě skoro zabilo *:D* Ale Shishikův fašismus vytýkaný filmu jsem taky moc nepochopil, ale to jsem tu už psal před několika (hodně) stranami. A jak moc intelektuální je Fontána ještě nevím, včera jsem na ni nešel, ale bojím se že moc ne *;)*
maty39
0 0
reagovat

maty39

:D Ty jsi sprymar, ze intelektualne ladeni.:+
32369
*:D* Ty jsi sprymar, ze intelektualne ladeni.*:+*
maty39
0 0
reagovat

maty39

Intelektualne smerovany... hmm... jen plytvej vtipy. Vsechno si to pisu. ;)
32368
Intelektualne smerovany... hmm... jen plytvej vtipy. Vsechno si to pisu. ;)
maty39
0 0
reagovat
Sushika, co mu tak vadily fašistické ideály by si mohl přečíst recenzi na filmwebu. Tam dali 90% a vysvětlí mu, jak je to s tim fašizmem. Spíš souhalsim s filmwebem. Tady jste moc intelektuálně směřovaný. Viz fontána. Průměrnej film, kde si intelektálně ladění filmoví příznivci najdou svojí myšlenku a je to vizuálně atraktivní a pak vynášejí Fontánu do nebes. My co jdeme spíš po jednoduchých nenáročných testosteronových podívaných se moc při 300 necukáme a užíváme si a při Fontáně se moc nebavíme. 8)
32367
Sushika, co mu tak vadily fašistické ideály by si mohl přečíst recenzi na filmwebu. Tam dali 90% a vysvětlí mu, jak je to s tim fašizmem. Spíš souhalsim s filmwebem. Tady jste moc intelektuálně směřovaný. Viz fontána. Průměrnej film, kde si intelektálně ladění filmoví příznivci najdou svojí myšlenku a je to vizuálně atraktivní a pak vynášejí Fontánu do nebes. My co jdeme spíš po jednoduchých nenáročných testosteronových podívaných se moc při 300 necukáme a užíváme si a při Fontáně se moc nebavíme. *8)*
0 0
reagovat
Už jen 30 hodin.:) Fakt se těším.
32289
Už jen 30 hodin.*:)* Fakt se těším.
0 0
reagovat
zejtra na 300 už se těšim 8)
32284
zejtra na 300 už se těšim *8)*
0 0
reagovat
Málem sem odjel do hradce:D
32283
Málem sem odjel do hradce*:D*
0 0
reagovat
Tak už mám zabrané lístky:):)se divim ale teď to je ve čtvrtek i v pardubkách takže tu konečně začali dávat premiéry to to ale trvalo:Duž aby byl čvrtek;)
32282
Tak už mám zabrané lístky*:)**:)*se divim ale teď to je ve čtvrtek i v pardubkách takže tu konečně začali dávat premiéry to to ale trvalo*:D*už aby byl čvrtek*;)*
0 0
reagovat

Cival

a proc by mela byt redakce opomijena?
32279
a proc by mela byt redakce opomijena?
Cival
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se