Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marťan: Trailer

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

@Robur

Podle mě jde udělat kvalitní trailer i bez toho, aby divákovi během dvou minut vyzradil polovinu děje. Krásný příklad je třeba upoutávka Mad Max: Fury Road kde materiál v traileru byl v podstatě jenom z prvních 10-15 minut filmu a zbytek stopáže jsem v kině už jenom seděl zařezaný do sedačky s otevřenou pusou a místy nestíhal dýchat jak to byl super nářez.

Prostě se rád na film navnadím dobrým trailerem a diskutuji o filmu s přáteli, ale nerad sedím v kině a jenom si v duchu odškrtávám scény a zvraty o kterých už vím z upoutávky.

Tenhle trailer podle mě ukazuje skvělý materiál akorát toho prostě vyzradí trochu moc. Je to super, ale mohlo to být lepší kdyby neprozradili nic víc než co bylo v první minutě.
323710
Podle mě jde udělat kvalitní trailer i bez toho, aby divákovi během dvou minut vyzradil polovinu děje. Krásný příklad je třeba upoutávka Mad Max: Fury Road kde materiál v traileru byl v podstatě jenom z prvních 10-15 minut filmu a zbytek stopáže jsem v kině už jenom seděl zařezaný do sedačky s otevřenou pusou a místy nestíhal dýchat jak to byl super nářez. Prostě se rád na film navnadím dobrým trailerem a diskutuji o filmu s přáteli, ale nerad sedím v kině a jenom si v duchu odškrtávám scény a zvraty o kterých už vím z upoutávky. Tenhle trailer podle mě ukazuje skvělý materiál akorát toho prostě vyzradí trochu moc. Je to super, ale mohlo to být lepší kdyby neprozradili nic víc než co bylo v první minutě.
@Robur
0 0
reagovat
Skúsim to zhrnúť. O vizuálnu stránku sa nikdo nebojí, to Ridley pokaziť nedokáže ani keby chcel. Prekvapivé obsadenie: Donald Glover, Kristen Wiig, Sebastian Stan, Aksel Hennie, Jeff Daniels a ehm Sean Bean (som zvedavý, koho bude hrať). Zdá sa, že konečne dobre obsadený Damon (myslím na teba Interstellar). Scénar je na motívy svižnej, napínavej a pomerne vtipnej knihy a písal ho Drew Goddard. Nehrozia žiadne filzofické presahy a mystické rozjímanie nad kade čím (asi). Summa summarum nie je moc, čo by sa mohlo pokaziť.
Výsledok: veľa peňazí, zmierlivé kritiky, spokojní diváci, jeden veľký výdych velikána a zaslúený odpočinok (dúfam).
323707
Skúsim to zhrnúť. O vizuálnu stránku sa nikdo nebojí, to Ridley pokaziť nedokáže ani keby chcel. Prekvapivé obsadenie: Donald Glover, Kristen Wiig, Sebastian Stan, Aksel Hennie, Jeff Daniels a ehm Sean Bean (som zvedavý, koho bude hrať). Zdá sa, že konečne dobre obsadený Damon (myslím na teba Interstellar). Scénar je na motívy svižnej, napínavej a pomerne vtipnej knihy a písal ho Drew Goddard. Nehrozia žiadne filzofické presahy a mystické rozjímanie nad kade čím (asi). Summa summarum nie je moc, čo by sa mohlo pokaziť. Výsledok: veľa peňazí, zmierlivé kritiky, spokojní diváci, jeden veľký výdych velikána a zaslúený odpočinok (dúfam).
0 0
reagovat
Já teda nevím, ale podle mě v knize nejsou žádné vysloveně překvapivé zvraty a ani trailer podle mě nevyzrazuje nic zásadního. Snad jen v knize nějakou dobu nebylo jasné...
že se o trosečníkovi NASA a jeho posádka vědí a rozhodnou se pro něj vrátit......což je v traileru vidět hned.
323704
Já teda nevím, ale podle mě v knize nejsou žádné vysloveně překvapivé zvraty a ani trailer podle mě nevyzrazuje nic zásadního. Snad jen v knize nějakou dobu nebylo jasné... [spoiler]že se o trosečníkovi NASA a jeho posádka vědí a rozhodnou se pro něj vrátit...[/spoiler]...což je v traileru vidět hned.
0 0
reagovat
Vypadá to líp než Interstellar, resp. to bude mít nejspíš větší hlavu a patu...
323703
Vypadá to líp než Interstellar, resp. to bude mít nejspíš větší hlavu a patu...
0 0
reagovat
Jsem děsně na vážkách, jestli si to tou knížkou dopředu "kazit" nebo ne :)
323702
Jsem děsně na vážkách, jestli si to tou knížkou dopředu "kazit" nebo ne *:)*
0 0
reagovat
Koukám na Jeffa Danielse v kvádru a chybí mi Newsroom :-(
323701
Koukám na Jeffa Danielse v kvádru a chybí mi Newsroom :-(
0 0
reagovat
Zatiaľ som nadšený. Vyzerá, že by to mohlo byť jak prvá polka Interstellaru, a tá ma hodne bavila. A ten luxusný cast OMG. Toľko menej známych ale fantastických hercov.
323697
Zatiaľ som nadšený. Vyzerá, že by to mohlo byť jak prvá polka Interstellaru, a tá ma hodne bavila. A ten luxusný cast OMG. Toľko menej známych ale fantastických hercov.
0 0
reagovat
Fuck Yes. Ridley na to pořád má, třetí parádní sci-fi za roky, svědčí o tom, že se snad blýská na lepší časy pro kvalitní sci-fi, do které se nebojí studia vrazit velké peníze.
323694
Fuck Yes. Ridley na to pořád má, třetí parádní sci-fi za roky, svědčí o tom, že se snad blýská na lepší časy pro kvalitní sci-fi, do které se nebojí studia vrazit velké peníze.
0 0
reagovat
Zatial by som sa toho nebal, pretoze podla vsetkeho obstojna predloha a kvalitny scenarista.:)
323692
Zatial by som sa toho nebal, pretoze podla vsetkeho obstojna predloha a kvalitny scenarista.*:)*
0 0
reagovat
Uf, tohle jsem nečekal :+
Damon hraje skvěle a už se na něj těším na velkým plátně.

PS pro spoilerohatery: Proč čumíte na trailery, čtete první dojmy atd., když o filmu nechcete nic vědět? To je jako jet na dovču do Pákistánu a pak čumět dva roky do cizí zdi a ještě se tomu divit.
323689
Uf, tohle jsem nečekal *:+* Damon hraje skvěle a už se na něj těším na velkým plátně. PS pro spoilerohatery: Proč čumíte na trailery, čtete první dojmy atd., když o filmu nechcete nic vědět? To je jako jet na dovču do Pákistánu a pak čumět dva roky do cizí zdi a ještě se tomu divit.
0 0
reagovat
Můj úplně nejoblíbenější režisér je back! (kecám, nikdy jsem si nemyslel, že je out:)
323681
Můj úplně nejoblíbenější režisér je back! (kecám, nikdy jsem si nemyslel, že je out:)
0 0
reagovat
Kdybych nečetl předlohu asi by mi docela vadilo kolik toho ten trailer dopředu vykecá. To že je astronaut Mark Whatney "pretty much fucked" se sice v knize dozvíme už z první věty během jeho zprávy do videodeníku, kterou kniha začíná, ale většinu ostatních věcí si mohli nechat až do filmu.

Materiál ale vypadá perfektně a osobně už se nemůžu dočkat do kina. :)

ps: Kdo je líný číst očima ale ovládá angličtinu tomu hodně doporučuji audiobook v originále narrated By R. C. Bray. Je to perfektně namluvené a opravdu radost poslouchat třeba při práci nebo jízdě autem a podobně. ;)
323678
Kdybych nečetl předlohu asi by mi docela vadilo kolik toho ten trailer dopředu vykecá. To že je astronaut Mark Whatney "pretty much fucked" se sice v knize dozvíme už z první věty během jeho zprávy do videodeníku, kterou kniha začíná, ale většinu ostatních věcí si mohli nechat až do filmu. Materiál ale vypadá perfektně a osobně už se nemůžu dočkat do kina. *:)* ps: Kdo je líný číst očima ale ovládá angličtinu tomu hodně doporučuji audiobook v originále narrated By R. C. Bray. Je to perfektně namluvené a opravdu radost poslouchat třeba při práci nebo jízdě autem a podobně. *;)*
0 0
reagovat
Skafandry a bouře z Promethea CTRL+C, CTRL + V do Marťana. Nevypadá to špatně, ale Interstellar působil o level atmosféričtěji
323677
Skafandry a bouře z Promethea CTRL+C, CTRL + V do Marťana. Nevypadá to špatně, ale Interstellar působil o level atmosféričtěji
0 0
reagovat
Shut Up and take my money :o:+ Knižka ihneď objednaná po zhliadnutí traileru. Toto je presne ten typ matrošu pre mňa na letné čítanie pri mori a lenošení na pláži 8)
323675
Shut Up and take my money *:o**:+* Knižka ihneď objednaná po zhliadnutí traileru. Toto je presne ten typ matrošu pre mňa na letné čítanie pri mori a lenošení na pláži *8)*
0 0
reagovat

@TedGeorge

> In your face, Neil Armstrong. Pouze nenormalni lidi tohle zveda ze sedacek...

Fix'd
323666
> In your face, Neil Armstrong. Pouze nenormalni lidi tohle zveda ze sedacek... Fix'd
@TedGeorge
0 0
reagovat
Hasta:

Nic... Je to Gravitace, Apollo 13 a Trosečník dohromady.
323665
Hasta: [spoiler]Nic... Je to Gravitace, Apollo 13 a Trosečník dohromady.[/spoiler]
0 0
reagovat
Super, Scott v dnešní době umí vizuál stále jako málokdo, v posledních filmech měl pouze smůlu na scénář.

Akorát mě štve, že toho ukázali nějak moc a furt nechápu o čem to jako bude. Ztroskotá, přežívá, ozve se, zachrání ho, konec nebo tam bude "něco" ?
323663
Super, Scott v dnešní době umí vizuál stále jako málokdo, v posledních filmech měl pouze smůlu na scénář. Akorát mě štve, že toho ukázali nějak moc a furt nechápu o čem to jako bude. Ztroskotá, přežívá, ozve se, zachrání ho, konec nebo tam bude "něco" ?
0 0
reagovat
v půlce jsem to vypnul, do návštěvy kina nechci nic dalšího vidět.
Gravitace, Intestellar a ted Marťan Damon? 3 na sobě nezávislý novodobí scifi drama během 3 let ? wow tak tohle můžu !
323657
v půlce jsem to vypnul, do návštěvy kina nechci nic dalšího vidět. Gravitace, Intestellar a ted Marťan Damon? 3 na sobě nezávislý novodobí scifi drama během 3 let ? wow tak tohle můžu !
0 0
reagovat
A ještě dodám, že alespoň knížka má mnohem blíž ke Gravity, potažmo s Apollem 13, než s Interstellarem, či Rudou planetou/Misí na Mars.
U Iterstellaru by se našly styčné plochy v měřítku výpravy a „dějovosti“ - pokud k tomu člověk přistupoval jako ke komorní věci v netypickém prostředí, knížka, film, ale i už i ten trailer ho může lehce šokovat.
Jinak knížka je atypicky koncipovaná, kombinuje několik druhů stylů vyprávění a literárních formátů.
Já jsem prvních čtyřicet stran shltl jedním dechem a lámalo mě srdce, že tu knížku musím odložit. Což se děje apropo stále. Co jsem ale četl na netu nějaké dojmy, spousta lidí právě tu technickou stránku hodně kritizovala, že to stěžuje četbu. Takže spíš jen upozorňuju na tento fakt.
Do_od: Nene, NASA je v příběhu zapojena poměrně hodně, dokonce si myslím i věrohodně. Watney ale není druhý Bruse Willis z Armageddonu. Je to plnohodnotný astronaut se vším všudy, ta postava není jen nesmírně vtipná, ale taky inteligentní, zručná, iniciativní. A to, že je to vtipálek je navíc i pevně ukotveno v důvodech, proč právě ho NASA na misi vyslala, krom jiného. Opravdu to na překážku není...
323656
A ještě dodám, že alespoň knížka má mnohem blíž ke Gravity, potažmo s Apollem 13, než s Interstellarem, či Rudou planetou/Misí na Mars. U Iterstellaru by se našly styčné plochy v měřítku výpravy a „dějovosti“ - pokud k tomu člověk přistupoval jako ke komorní věci v netypickém prostředí, knížka, film, ale i už i ten trailer ho může lehce šokovat. Jinak knížka je atypicky koncipovaná, kombinuje několik druhů stylů vyprávění a literárních formátů. Já jsem prvních čtyřicet stran shltl jedním dechem a lámalo mě srdce, že tu knížku musím odložit. Což se děje apropo stále. Co jsem ale četl na netu nějaké dojmy, spousta lidí právě tu technickou stránku hodně kritizovala, že to stěžuje četbu. Takže spíš jen upozorňuju na tento fakt. Do_od: Nene, NASA je v příběhu zapojena poměrně hodně, dokonce si myslím i věrohodně. Watney ale není druhý Bruse Willis z Armageddonu. Je to plnohodnotný astronaut se vším všudy, ta postava není jen nesmírně vtipná, ale taky inteligentní, zručná, iniciativní. A to, že je to vtipálek je navíc i pevně ukotveno v důvodech, proč právě ho NASA na misi vyslala, krom jiného. Opravdu to na překážku není...
0 0
reagovat
Parada :)
323649
Parada :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se