Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Steve Jobs: Teaser

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek

jobogodfilie:-)

Nwpochybuju o tom, že to bude dobře natočeno, zahráno,i proto, že tentokrát se podíváme na temnější tvář, zbožnovaného idola, ale nějak není zájem, od jeho umrtí, už tady bylo takový halo (knihy,dokumenty, film), že mnně to spíš otravovalo,ne opravdujsem si nedával na fejs,jeho profilovku s ripěčkem,Takže tohle uvidím, někdy někde, nějakale rozhodně ne v kině.Srovnání se social network, celkem adekvátní,nebavil mě,považuji ho za nejslabší film od Finchera. To užbych radšividěl ten film o zakladateli McAfee;) to by mohlobejt slušný drámo
322137
Nwpochybuju o tom, že to bude dobře natočeno, zahráno,i proto, že tentokrát se podíváme na temnější tvář, zbožnovaného idola, ale nějak není zájem, od jeho umrtí, už tady bylo takový halo (knihy,dokumenty, film), že mnně to spíš otravovalo,ne opravdujsem si nedával na fejs,jeho profilovku s ripěčkem,Takže tohle uvidím, někdy někde, nějakale rozhodně ne v kině.Srovnání se social network, celkem adekvátní,nebavil mě,považuji ho za nejslabší film od Finchera. To užbych radšividěl ten film o zakladateli McAfee*;)* to by mohlobejt slušný drámo
jobogodfilie:-)
0 0
reagovat
Na mne to hrozně působí, nedávno jsme podruhé přelouskal Isaacsona a uplně jsem v něm herectvím Fassesbendera viděl. Jemu ten záporák půjde skvěle" :)
Nedokážu si představit, že by to zklamalo a Boyle si to určitě atmosfericky a audiovizuálně vymazlí a zrovna ta hudba je u Jobse doela duležitá, tak doufám, že mají podchycené i to. Snad to bude jako Social Network. Vzhledem k tomu, že byl Jobs solidní sviňák na všechny okolo, snad se najde jenom málo lidí, co budou požadovat sluníčkový odkaz, jako u neskutečně trapné adaptace biopicu Queenů.
Kdy už si konečně lidi uvědomí, že u životopisných filmů nejde o 100% vizuální podobu, ale o to aby herec z plátna na lidi působil herecky a charismatem jako ztvárněná osobnost. Fiennes má do Amona Gotha podobou poměrně daleko, přesto se pamětníkům dělalo nevolno, když ho viděli, to stejný Tom Hanks u Captaina Philipse, tam jeden z námořníků řikal, že to na něj půssobilo důvěrohodněji, než co si pamatuje, u Rivalů jsem četl něco podobného, že působili na lidi uplně stejně a podobní si ve tváři jsou minimálně.
322129
Na mne to hrozně působí, nedávno jsme podruhé přelouskal Isaacsona a uplně jsem v něm herectvím Fassesbendera viděl. Jemu ten záporák půjde skvěle" :) Nedokážu si představit, že by to zklamalo a Boyle si to určitě atmosfericky a audiovizuálně vymazlí a zrovna ta hudba je u Jobse doela duležitá, tak doufám, že mají podchycené i to. Snad to bude jako Social Network. Vzhledem k tomu, že byl Jobs solidní sviňák na všechny okolo, snad se najde jenom málo lidí, co budou požadovat sluníčkový odkaz, jako u neskutečně trapné adaptace biopicu Queenů. Kdy už si konečně lidi uvědomí, že u životopisných filmů nejde o 100% vizuální podobu, ale o to aby herec z plátna na lidi působil herecky a charismatem jako ztvárněná osobnost. Fiennes má do Amona Gotha podobou poměrně daleko, přesto se pamětníkům dělalo nevolno, když ho viděli, to stejný Tom Hanks u Captaina Philipse, tam jeden z námořníků řikal, že to na něj půssobilo důvěrohodněji, než co si pamatuje, u Rivalů jsem četl něco podobného, že působili na lidi uplně stejně a podobní si ve tváři jsou minimálně.
0 0
reagovat
Nedával jsem dostatečný pozor. Věděl jsem, že se točí něco o Jobsovi, ale netušil jsem, že v tom figurují Fass a Boyle :o)
322121
Nedával jsem dostatečný pozor. Věděl jsem, že se točí něco o Jobsovi, ale netušil jsem, že v tom figurují Fass a Boyle :o)
0 0
reagovat

departed

Psali jsme o tom jenom... čtyři novinky? link link link link

Lidi fakt klikaj jenom na věci s blockbusterama... :D
322106
Psali jsme o tom jenom... čtyři novinky? http://www.moviezone.cz/clanek/26007-steve-jobs-podle-davida-finchera/ http://www.moviezone.cz/clanek/26390-jobs-bez-balea-ale-s-dicapriem/ http://www.moviezone.cz/clanek/27523-trable-dr-strange-a-stevea-jobse/ http://www.moviezone.cz/clanek/27866-fassbender-jako-steve-jobs/ Lidi fakt klikaj jenom na věci s blockbusterama... *:D*
departed
0 0
reagovat
Nějak mi unikla informace o tom, že se točí film o Jobsovi s Fassem v hlavní roli a Boylem za kamerou. Teaser ale vcelku navnadil.
322104
Nějak mi unikla informace o tom, že se točí film o Jobsovi s Fassem v hlavní roli a Boylem za kamerou. Teaser ale vcelku navnadil.
0 0
reagovat
oscaři, oscaři všude samí oscaři.:+8)
může to být fajn filmík. Boyle je skvělej filmař.
321946
oscaři, oscaři všude samí oscaři.*:+**8)* může to být fajn filmík. Boyle je skvělej filmař.
0 0
reagovat
Som zvedavy, ako dlho bude este niektorym ludom trvat, kym im dojde, ze toto nie je "dalsi" zivotopisny film o Jobsovi. Ano, scenar vychadza z biografie, ale sustreduje sa na nieco uplne nove:

"Sorkin is shifting the narrative of this film to focus on Jobs' disconnect from his family and how it relates to his biological father by putting products ahead of his family. It's not a highlight reel post mortem shameful obvious cash grab like the other film was."

A hoci Fassbender ma daleko od podoby Jobsa, rozhodne ZNIE ako on (talent na akcenty). V kombinacii s jeho hereckym umenim imho po 15 minutach filmu to uz nikto nebude riesit.
Bude to fajn;)
321890
Som zvedavy, ako dlho bude este niektorym ludom trvat, kym im dojde, ze toto nie je "dalsi" zivotopisny film o Jobsovi. Ano, scenar vychadza z biografie, ale sustreduje sa na nieco uplne nove: "Sorkin is shifting the narrative of this film to focus on Jobs' disconnect from his family and how it relates to his biological father by putting products ahead of his family. It's not a highlight reel post mortem shameful obvious cash grab like the other film was." A hoci Fassbender ma daleko od podoby Jobsa, rozhodne ZNIE ako on (talent na akcenty). V kombinacii s jeho hereckym umenim imho po 15 minutach filmu to uz nikto nebude riesit. Bude to fajn*;)*
0 0
reagovat
Boyle, Sorkin, Fassbender... Víc vědět nepotřebuju. Na to bych šel i kdyby to mělo bejt pokračování Milionáře z chatrče.
321886
Boyle, Sorkin, Fassbender... Víc vědět nepotřebuju. Na to bych šel i kdyby to mělo bejt pokračování Milionáře z chatrče.
0 0
reagovat
Mě jen štve, že Boyle plýtvá svůj potenciál na dalším filmu o Jobsovi... :(
Nicméně samozřejmě nemám pochyb o tom, že odvede dobrou práci a bude to gut.
Mám to tedy podobně jako spoock, takže vidět to nechci, ale stejně to uvidím :D
321883
Mě jen štve, že Boyle plýtvá svůj potenciál na dalším filmu o Jobsovi... *:(* Nicméně samozřejmě nemám pochyb o tom, že odvede dobrou práci a bude to gut. Mám to tedy podobně jako spoock, takže vidět to nechci, ale stejně to uvidím *:D*
0 0
reagovat

Bill Burr - Steve Jobs bit

link

yap, tohle me nezajima
321881
https://www.youtube.com/watch?v=FmbwR9J6-Yw yap, tohle me nezajima
Bill Burr - Steve Jobs bit
0 0
reagovat
Mě to chytlo.
321878
Mě to chytlo.
0 0
reagovat
Poslední dobou je už přeJobsováno, i když to točí Boyle, nechci to vidět.
321875
Poslední dobou je už přeJobsováno, i když to točí Boyle, nechci to vidět.
0 0
reagovat
Boyle si to dá!
321872
Boyle si to dá!
0 0
reagovat
:+
321865
*:+*
0 0
reagovat
Ako teaser skvelé :+
321864
Ako teaser skvelé *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se