Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Píseň moře: Recenze

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek

Chermy

Naprosto Ti rozumím. Tak mě mrzí, že už nevznikají klasické kreslené pohádky pro děti, jako například dělal Disney. S těmi tržby co mají by se klidně mohly zkusit vrátit ke klasice.
317976
Naprosto Ti rozumím. Tak mě mrzí, že už nevznikají klasické kreslené pohádky pro děti, jako například dělal Disney. S těmi tržby co mají by se klidně mohly zkusit vrátit ke klasice.
Chermy
0 0
reagovat
Na tuhle pohádku se těším. Jejich předchozí počin The Secret of kells byl taky moc fajn. :-)
317951
Na tuhle pohádku se těším. Jejich předchozí počin The Secret of kells byl taky moc fajn. :-)
0 0
reagovat
Jasně, že některý tyhle filmy jsou taky fajn.....ale Píseň moře je úplně jiný žánr....jako třeba Karigurashi no Arrietty....a jestli nevidíš ten rodíl o kterém mluvím, nemá smysl to rozpitvávat ;)

Vlastně vůbec nemá smysl to rozmazávat :) ...měla to být jen poznámka, že si nemyslím, že by tohle kdo ví jak nadchlo rodiče, ale spíš že je fajn, že ještě někdo umí natočit pohádku pěkně postaru, i bez srandovních sněhuláků....
317945
Jasně, že některý tyhle filmy jsou taky fajn.....ale Píseň moře je úplně jiný žánr....jako třeba Karigurashi no Arrietty....a jestli nevidíš ten rodíl o kterém mluvím, nemá smysl to rozpitvávat *;)* Vlastně vůbec nemá smysl to rozmazávat :) ...měla to být jen poznámka, že si nemyslím, že by tohle kdo ví jak nadchlo rodiče, ale spíš že je fajn, že ještě někdo umí natočit pohádku pěkně postaru, i bez srandovních sněhuláků....
0 0
reagovat

Chermy

Na vlásku, Raubíř Ralf, Ledové království a další jsou především pro děti a ten dospělej humor, který prckové nepochopí, tam díkybohu chybí.
317943
Na vlásku, Raubíř Ralf, Ledové království a další jsou především pro děti a ten dospělej humor, který prckové nepochopí, tam díkybohu chybí.
Chermy
0 0
reagovat

KarelR

Stále se míjíme v pointě :) Mám tím na mysli, že Velkou šestku, Draka, Padoucha i Letadla stavím do stejné roviny, jako Tučňáky, Ledový království, nebo Shermana....

Prostě jsou to animovaný komedie...tu vtipnější, tu méně...a občas čistě jenom pitomý. Velkou šestku mám třeba hodně hodně rád...ale "pohádkovost" nula nula nic...

Vždyť já s tebou souhlasím, že je Píseň moře vítaná.... ale právě proto, že je to kouzelná atmosférická pohádka pro děti.... nic co by se snažilo zaujmout dospělejšího diváka sofistikovaným humorem jako Lego příběh......ale prostě jen pohádka - KONEČNĚ.

Ano, jako rodič jsem rád, že dítěti můžu pustit něco normálního, kde se neprdí, nehuláká a obecně neútočí na dítě nteligencí houpacího koně.

killerzeli
Tak už těm nejmenším dětem se čtou pohádky, které nemají daleko k hororům....já jsem třeba vyrostl na Samson a Sally a nepamatuji se že by mě to nějak poznamenalo ...tedy až na to že dodneška miluju horory :D
317942
Stále se míjíme v pointě *:)* Mám tím na mysli, že Velkou šestku, Draka, Padoucha i Letadla stavím do stejné roviny, jako Tučňáky, Ledový království, nebo Shermana.... Prostě jsou to animovaný komedie...tu vtipnější, tu méně...a občas čistě jenom pitomý. Velkou šestku mám třeba hodně hodně rád...ale "pohádkovost" nula nula nic... Vždyť já s tebou souhlasím, že je Píseň moře vítaná.... ale právě proto, že je to kouzelná atmosférická pohádka pro děti.... nic co by se snažilo zaujmout dospělejšího diváka sofistikovaným humorem jako Lego příběh......ale prostě jen pohádka - KONEČNĚ. Ano, jako rodič jsem rád, že dítěti můžu pustit něco normálního, kde se neprdí, nehuláká a obecně neútočí na dítě nteligencí houpacího koně. [b]killerzeli[/b] Tak už těm nejmenším dětem se čtou pohádky, které nemají daleko k hororům....já jsem třeba vyrostl na Samson a Sally a nepamatuji se že by mě to nějak poznamenalo ...tedy až na to že dodneška miluju horory *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Souhlas s recenzí, Píseň moře rozhodně stojí za vidění už jen kvůli těm malbám. Jen to určitě není film pro nejmenší děti, které dokáže rozplakat i Ovečka Shaun. Tomm Moore se zatím ve filmografii lepší a nemůžu se dočkat s čím přijde příště.

Teď ještě recenzi na Ovečku Shauna, také výborný animák, u kterého je kadence vtipů vyšší než u jakékoliv komedie z posledních pár let.
317936
Souhlas s recenzí, Píseň moře rozhodně stojí za vidění už jen kvůli těm malbám. Jen to určitě není film pro nejmenší děti, které dokáže rozplakat i Ovečka Shaun. Tomm Moore se zatím ve filmografii lepší a nemůžu se dočkat s čím přijde příště. Teď ještě recenzi na Ovečku Shauna, také výborný animák, u kterého je kadence vtipů vyšší než u jakékoliv komedie z posledních pár let.
0 0
reagovat

Chermy

Shrekové, Karcoolky, Madagaskary nebo Za plotem právě nejsou poslední doba, to už je víceméně dávná minulost. V posledních dvou letech jedou věci jako Velká šestka, Dráček 2, Rio 2, Já, padouch 2, Univerzita pro příšerky, Turbo, Letadla, Letadla 2, Velká oříšková loupěž, Konečně doma nebo Mimoňové.

Na kolik z těchle filmů se půjdou cíleně bavit odrostlejší diváci, který chtěj i krapet dospělejší humor nebo příběh, kterej by se snažil zaujmout něčím sofistikovanějším? Tučňáky z Magagascaru, Lego příběh, Ledový království nebo Shermana a Peabodyho holt doprovází kupa omalovánek vyhrazenejch pro drobotinu, takže jsou věci jako Píseň moře fakt vítaný ;)
317934
Shrekové, Karcoolky, Madagaskary nebo Za plotem právě nejsou poslední doba, to už je víceméně dávná minulost. V posledních dvou letech jedou věci jako Velká šestka, Dráček 2, Rio 2, Já, padouch 2, Univerzita pro příšerky, Turbo, Letadla, Letadla 2, Velká oříšková loupěž, Konečně doma nebo Mimoňové. Na kolik z těchle filmů se půjdou cíleně bavit odrostlejší diváci, který chtěj i krapet dospělejší humor nebo příběh, kterej by se snažil zaujmout něčím sofistikovanějším? Tučňáky z Magagascaru, Lego příběh, Ledový království nebo Shermana a Peabodyho holt doprovází kupa omalovánek vyhrazenejch pro drobotinu, takže jsou věci jako Píseň moře fakt vítaný ;)
Chermy
0 0
reagovat

hroubek

Nějakej mozkovej zkrat s tím jménem. Díky! :)
317931
Nějakej mozkovej zkrat s tím jménem. Díky! :)
hroubek
0 0
reagovat

KARELR

Dobře napsaná recenze. Jen je tam drobná chyba - Bronach je matka hlavní sourozenecké dvojice. Určitě si měl na mysli, když jsi to psal jméno Saoirse, jelikož tak se jmenuje ta malá holčička.:+
317927
Dobře napsaná recenze. Jen je tam drobná chyba - Bronach je matka hlavní sourozenecké dvojice. Určitě si měl na mysli, když jsi to psal jméno Saoirse, jelikož tak se jmenuje ta malá holčička.*:+*
KARELR
0 0
reagovat
Je to hezká pohádka....ale uvedl bych to jinak. V poslední době se necílí na děti....ale na puberťáky a nebo právě dospělé. Všichni ti Shrekové, Karcoolky, Madagaskary, Za plotem.... všechno jsou to spíš komedie než pohádky a často dost otravný. Naopak pořádná pohádka jako byl Poslední jednorožec, Land before time, Tajemství N.I.M.H ...to tu opravdu chybělo dlouho (když nepočítám Ghibli).

Takže nemyslím si, že by to bylo pro dospělé....je to naopak hodně pro děti, ale je to moc pěkná pohádka :+
317923
Je to hezká pohádka....ale uvedl bych to jinak. V poslední době se necílí na děti....ale na puberťáky a nebo právě dospělé. Všichni ti Shrekové, Karcoolky, Madagaskary, Za plotem.... všechno jsou to spíš komedie než pohádky a často dost otravný. Naopak pořádná pohádka jako byl Poslední jednorožec, Land before time, Tajemství N.I.M.H ...to tu opravdu chybělo dlouho (když nepočítám Ghibli). Takže nemyslím si, že by to bylo pro dospělé....je to naopak hodně pro děti, ale je to moc pěkná pohádka *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se