Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Abraham Lincoln: Lovec upírů: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Ty vole :D

5/10
259902
Ty vole *:D* 5/10
0 0
reagovat
Litr vína, několik ginů s tonicem a v nudnějších pasážích jsem si hrál s krajtou. Tzn bavil jsem se.
A házení s koněm chci umět, hned zítra půjdu trénovat.
251888
Litr vína, několik ginů s tonicem a v nudnějších pasážích jsem si hrál s krajtou. Tzn bavil jsem se. A házení s koněm chci umět, hned zítra půjdu trénovat.
0 0
reagovat
dobře ulítlej akčnák
247501
dobře ulítlej akčnák
0 0
reagovat

HD435

Hovori ti nieco slovo "nadsazka"? Tvorcom Battleship urcite;)
243843
Hovori ti nieco slovo "nadsazka"? Tvorcom Battleship urcite*;)*
HD435
0 0
reagovat
Vem to z druhé stránky, pochybuju, že si tvůrci řeknou "hele dáme spoustu milionů na film, vložíme do toho svoje úsilí aby to bylo a vypadalo nejlíp jak umíme, natočíme akční film, kterýmu se budou lidi smát a nikdo to nebude brát vážně" ...

Rozdíl mezi Prometheem a Battleship je ten, že Prometheus zkrátka vypadá jako dospělé scifi a lidi ho tak berou, z Battleship vnikla chujovina, kterou berou vážně maximálně tak děti... což ale neznamená, že když to natáčeli, tak chtěli aby to tak dopadlo... prostě se to jen nepovedlo. Pokud někdo točí akční dospělé scifi za 200 milionů, tak určitě chce aby se to taky tak bralo a aby výsledek stál za to... netočí to se záměrem, že to bude blbina, které se lidi budou smát a nebudou jí brát vážně. To pak mohli rovnou točit hloupou komedii.
243828
Vem to z druhé stránky, pochybuju, že si tvůrci řeknou "hele dáme spoustu milionů na film, vložíme do toho svoje úsilí aby to bylo a vypadalo nejlíp jak umíme, natočíme akční film, kterýmu se budou lidi smát a nikdo to nebude brát vážně" ... Rozdíl mezi Prometheem a Battleship je ten, že Prometheus zkrátka vypadá jako dospělé scifi a lidi ho tak berou, z Battleship vnikla chujovina, kterou berou vážně maximálně tak děti... což ale neznamená, že když to natáčeli, tak chtěli aby to tak dopadlo... prostě se to jen nepovedlo. Pokud někdo točí akční dospělé scifi za 200 milionů, tak určitě chce aby se to taky tak bralo a aby výsledek stál za to... netočí to se záměrem, že to bude blbina, které se lidi budou smát a nebudou jí brát vážně. To pak mohli rovnou točit hloupou komedii.
0 0
reagovat

vaznost

ja bych podotkl, ze to, ze postavy berou okolnosti a vse kolem vazne, neznamena, ze cely film se bere vazne, dyt i Wanted berou postavy vazne, ale je to pakarna... holt asi zalezi na divakovi 8)
243821
ja bych podotkl, ze to, ze postavy berou okolnosti a vse kolem vazne, neznamena, ze cely film se bere vazne, dyt i Wanted berou postavy vazne, ale je to pakarna... holt asi zalezi na divakovi *8)*
vaznost
0 0
reagovat

duro

Ked mi to takto popisujes, chyta ma inkontinencia:D:D:D:+
A hej, take nieco nikto nemoze brat vazne aby to divak prekusol (co je aj dovod, preco Battleship funguje a Prometheus nie, toz odpoved pre HD435).
Ak sa ten Lincoln pri tom vsetkom takto tvari (opakujem, ze trailery som nevidel a myslel som si podla nazvu, ze pojde o cisty ulet), tak to potom asi budem opatrnejsi:)
243817
Ked mi to takto popisujes, chyta ma inkontinencia*:D**:D**:D**:+* A hej, take nieco nikto nemoze brat vazne aby to divak prekusol (co je aj dovod, preco Battleship funguje a Prometheus nie, toz odpoved pre HD435). Ak sa ten Lincoln pri tom vsetkom takto tvari (opakujem, ze trailery som nevidel a myslel som si podla nazvu, ze pojde o cisty ulet), tak to potom asi budem opatrnejsi:)
duro
0 0
reagovat
teda to s tim stromem je naprosto husty. to musi bejt desna pytlovina. jeste ze jsem na to nesel. si tady nekdo zahral na matrix. vidis lzicku? ale ona tam neni...:)
243810
teda to s tim stromem je naprosto husty. to musi bejt desna pytlovina. jeste ze jsem na to nesel. si tady nekdo zahral na matrix. vidis lzicku? ale ona tam neni...:)
0 0
reagovat

duro

A čo iné si čakal od Bekmambetova?
243804
A čo iné si čakal od Bekmambetova?
duro
0 0
reagovat
Gorecki: Také scény sú tam dve a rozhodne nepatria k dôvodom, prečo je ten film "napiču". Je zlý, pretože okrem nich sa to celé tvári ako seriózna historická dráma.

Mňa dostala scéna výcviku so sekerou.

"Presekni ten strom!" (borovica s kmeňom o priemere nejakého pol metra)
"To sa predsa nedá." (zatne sekeru, klasicky iba odfaklí kus kôry)
"Musíš veriť, že sa to dá!"
"OK, verím."
Jebne, borovica vybuchne a spadne.

A popri tom sa tvária smrteľne vážne a vedú dialógy typu "kým tu čo len jeden človek bude v reťaziach, sme otrokmi úplne všetci". Ešte stále nemôžem uveriť, že to fakt niekto natočil.
243803
Gorecki: Také scény sú tam dve a rozhodne nepatria k dôvodom, prečo je ten film "napiču". Je zlý, pretože okrem nich sa to celé tvári ako seriózna historická dráma. Mňa dostala scéna výcviku so sekerou. "Presekni ten strom!" (borovica s kmeňom o priemere nejakého pol metra) "To sa predsa nedá." (zatne sekeru, klasicky iba odfaklí kus kôry) "Musíš veriť, že sa to dá!" "OK, verím." Jebne, borovica vybuchne a spadne. A popri tom sa tvária smrteľne vážne a vedú dialógy typu "kým tu čo len jeden človek bude v reťaziach, sme otrokmi úplne všetci". Ešte stále nemôžem uveriť, že to fakt niekto natočil.
0 0
reagovat
Přesně tak, Battleship tu asi nikdo vážně nebere :) Prometheus se tváří jako film, který má pro všechny hluboké sofistikované sdělení...proto je to taková zhovadilost a Battleship zábava. Timur neumí bavit ani když upír háže koněm...

a tímto chci varovat Goreckiho...ta scéna není zdaleka tak zábavná jak to zní.....a zbytek je ještě smutnější...
243801
Přesně tak, Battleship tu asi nikdo vážně nebere *:)* Prometheus se tváří jako film, který má pro všechny hluboké sofistikované sdělení...proto je to taková zhovadilost a Battleship zábava. Timur neumí bavit ani když upír háže koněm... a tímto chci varovat Goreckiho...ta scéna není zdaleka tak zábavná jak to zní.....a zbytek je ještě smutnější...
0 0
reagovat

kyller

to je pravda, na transformers 2 nedám dopustit ! :)
243800
to je pravda, na transformers 2 nedám dopustit ! :)
kyller
0 0
reagovat

HD435

Každý má svoje GP, tak im ho teda nechajme. ;)
243798
Každý má svoje GP, tak im ho teda nechajme. *;)*
HD435
0 0
reagovat

HD435

Pochybujem, že niekto z tých ľudí, ktorým sa to páči , to berie vážne.
243797
Pochybujem, že niekto z tých ľudí, ktorým sa to páči , to berie vážne.
HD435
0 0
reagovat
Musím sa pridať :D. Batlleship som stihol pozrieť 4x a je to najzábavnejší film, aký som tento rok videl. Doteraz ľutujem, že som nebol v kine. Berg je frajer, je tam strašne veľa cool záberov, ktoré som si na prvý krát ani nevšimol, perfektne natočené, proste pecka.
243796
Musím sa pridať *:D*. Batlleship som stihol pozrieť 4x a je to najzábavnejší film, aký som tento rok videl. Doteraz ľutujem, že som nebol v kine. Berg je frajer, je tam strašne veľa cool záberov, ktoré som si na prvý krát ani nevšimol, perfektne natočené, proste pecka.
0 0
reagovat
Ok, tak pastelové barvy počas celého filmu, navíc s barevnýma efektama a sunflare jak pro 15ti letý děcka, což taky podle mě byla cílovka. Na to že to byl film o mimozemšťanech a loďstvu, tak to bylo načechrané jak Barbie s Kenem dohromady. Stupidní Cčkový příběh, wtf momenty (a ano, u Promethea na cizí planetě se za to nadává, ale tady je ok, když borec napochoduje jen tak v tričku do základny s inteligentníma mimozemskýma robotama, vezme co chce a uteče), teď si ještě vybavuju ty vodní manévry s tím starým bitevníkem, který to samozřejmě natře hypermoderním mimozemským lodím atd... Sorry, ten film byl 200 milionový omyl pro naprosto nenáročné, ale NAPROSTO nenáročné diváky, kterým je navíc nějaká atmosféra, syrovost, vůně kovu apod. cizí ... kdyby to udělali stylem animáku, mohla to být i sranda ... Naprosto zbytečný a promrhaný film.

Cmon, to jste někteří už tak zdegenerovali, že se vám tohle líbí? Nechápu, jak tento film někdo může brát vážně, měli to hned vydávat jako komedii/parodii a neřekl bych ani popel.
243794
Ok, tak pastelové barvy počas celého filmu, navíc s barevnýma efektama a sunflare jak pro 15ti letý děcka, což taky podle mě byla cílovka. Na to že to byl film o mimozemšťanech a loďstvu, tak to bylo načechrané jak Barbie s Kenem dohromady. Stupidní Cčkový příběh, wtf momenty (a ano, u Promethea na cizí planetě se za to nadává, ale tady je ok, když borec napochoduje jen tak v tričku do základny s inteligentníma mimozemskýma robotama, vezme co chce a uteče), teď si ještě vybavuju ty vodní manévry s tím starým bitevníkem, který to samozřejmě natře hypermoderním mimozemským lodím atd... Sorry, ten film byl 200 milionový omyl pro naprosto nenáročné, ale NAPROSTO nenáročné diváky, kterým je navíc nějaká atmosféra, syrovost, vůně kovu apod. cizí ... kdyby to udělali stylem animáku, mohla to být i sranda ... Naprosto zbytečný a promrhaný film. Cmon, to jste někteří už tak zdegenerovali, že se vám tohle líbí? Nechápu, jak tento film někdo může brát vážně, měli to hned vydávat jako komedii/parodii a neřekl bych ani popel.
0 0
reagovat

HD435

battleship byl skvělej letní blockbuster a díky za něj bez něho by byla vlétě velká nuda kor když GIJoe byl přesunut na příští rok.Už z traileru bylo jasný že vampire hunter bude total shit jen někdo tomu nechtěl věřit :-D
243793
battleship byl skvělej letní blockbuster a díky za něj bez něho by byla vlétě velká nuda kor když GIJoe byl přesunut na příští rok.Už z traileru bylo jasný že vampire hunter bude total shit jen někdo tomu nechtěl věřit :-D
HD435
0 0
reagovat

HD435

"upír vzal digitálního koně a hodil ho po "Lincolnovy", ten vstal, vyskočil na něj" - vdaka, definitivne som sa rozhodol, ze si to pozriem:+

A ak sa ti Battleship zdali "hyperbarevny", nabuduce tie lysohlavky nezer.
243792
"upír vzal digitálního koně a hodil ho po "Lincolnovy", ten vstal, vyskočil na něj" - vdaka, definitivne som sa rozhodol, ze si to pozriem*:+* A ak sa ti Battleship zdali "hyperbarevny", nabuduce tie lysohlavky nezer.
HD435
0 0
reagovat

Chermy

:)


Jinak když se tu všichni vyjadřují k Battleship, to byla hrozná blbost, ale aspoň to tam trošku zachraňoval rozpočet (což je smutné), ikdyž ten Transformeří hyperbarevný styl mě omrzel už v době Transformers 2 ...
243788
*:)* Jinak když se tu všichni vyjadřují k Battleship, to byla hrozná blbost, ale aspoň to tam trošku zachraňoval rozpočet (což je smutné), ikdyž ten Transformeří hyperbarevný styl mě omrzel už v době Transformers 2 ...
Chermy
0 0
reagovat

HD435

Vtipný, to je přesně ten okamžik, kdy jsem to vypnul já :))

Tak Battleship je volovina, ale zábavná...stejně tak MIB III, to je právě ten rozdíl mezi zhovadilostmi typu tohohle filmu nebo Titánů....těžko se ten rozdíl popisuje

A mimochodem celé cestování v čase u MIB mě bavilo daleko víc než u Loopera....asi proto, že první mě bavil víc, ačkoli Looper asi je lepší film (oba ale asi vidět znovu nepotřebuji)

A ano, všichni tu máme patent na pravdu :D
243786
Vtipný, to je přesně ten okamžik, kdy jsem to vypnul já :)) Tak Battleship je volovina, ale zábavná...stejně tak MIB III, to je právě ten rozdíl mezi zhovadilostmi typu tohohle filmu nebo Titánů....těžko se ten rozdíl popisuje A mimochodem celé cestování v čase u MIB mě bavilo daleko víc než u Loopera....asi proto, že první mě bavil víc, ačkoli Looper asi je lepší film (oba ale asi vidět znovu nepotřebuji) A ano, všichni tu máme patent na pravdu *:D*
HD435
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se