Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zabiják Joe: Trailer

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek

duro

Nemyslím, tohle bude těžkej psychickej teror
232092
Nemyslím, tohle bude těžkej psychickej teror
duro
0 0
reagovat
Vynikajúci trailer a to NC-17 bude asi za to, že chce šukandovať tú teenku, nie?
232087
Vynikajúci trailer a to NC-17 bude asi za to, že chce šukandovať tú teenku, nie?
0 0
reagovat

yeeeeeeeah hell heaven yeaaah!!!

tak tohle bude pecka, tralet za 5 * obsazeni bozi i gina gershon porad vypada k svetu, surfer dude se konecne vymani ze skatulky, dialogovy prestrelky vostrý, vic vidět nepotřebuju vím že to uvidím a jestl ise neco neposere tak zklamanej nebudu friedkin strikes back:+;):))
232043
tak tohle bude pecka, tralet za 5 * obsazeni bozi i gina gershon porad vypada k svetu, surfer dude se konecne vymani ze skatulky, dialogovy prestrelky vostrý, vic vidět nepotřebuju vím že to uvidím a jestl ise neco neposere tak zklamanej nebudu friedkin strikes back*:+**;)**:))*
yeeeeeeeah hell heaven yeaaah!!!
0 0
reagovat
Čekal sem, kdy se to tu objeví od tý chvíle, co sem četl ten článek o tý NC17ce, která prakticky vylučuje, že by ten film měl jakejkoliv úspěch. Studio z toho samozřejmě nemá radost, Friedkin docela jo. Moc dobře si nedovedu představit, co za teror nás čeká, ale podle článku na deadlinehollywood je ten film naprosto skvělej.

Ale furt mi do tý hlavy nejde ta NC17ka.... Že sou američani prudérní divnocucové, který sou schopný do kina pustit Saw nebo Last house on the left v erku (no co, trocha mučení je normální) a naopak takovýmu Shame napařit NC17ku za sex, mě po těch letech až tak nepřekvapuje. (Náboženství a právo nosit zbraň je svinstvo).
Ale při představě, že v tomhle filmu sex nebude.... A Last House on the left sem musel kvůli zabíjení bezbraný holky vypnout. No potěš koště, asi nemám žaludek jak vy.
231978
Čekal sem, kdy se to tu objeví od tý chvíle, co sem četl ten článek o tý NC17ce, která prakticky vylučuje, že by ten film měl jakejkoliv úspěch. Studio z toho samozřejmě nemá radost, Friedkin docela jo. Moc dobře si nedovedu představit, co za teror nás čeká, ale podle článku na deadlinehollywood je ten film naprosto skvělej. Ale furt mi do tý hlavy nejde ta NC17ka.... Že sou američani prudérní divnocucové, který sou schopný do kina pustit Saw nebo Last house on the left v erku (no co, trocha mučení je normální) a naopak takovýmu Shame napařit NC17ku za sex, mě po těch letech až tak nepřekvapuje. (Náboženství a právo nosit zbraň je svinstvo). Ale při představě, že v tomhle filmu sex nebude.... A Last House on the left sem musel kvůli zabíjení bezbraný holky vypnout. No potěš koště, asi nemám žaludek jak vy.
0 0
reagovat
Já to tomu herci s šíleně krkolomným přijímením ale vůbec nežeru. Komedie - ano. Role nafoukaných právníků - jistě. Romantičtí lamači srdcí - bohužel. Vrah maniak - ani náhodou. Na to mi zkrátka nesedí, ani projevem ani tím jak vypadá ?)

trailer tak za tři, jelikož mi příjde strašně matoucí a nedokážu ho nijak líp vystihnout :o
231976
Já to tomu herci s šíleně krkolomným přijímením ale vůbec nežeru. Komedie - ano. Role nafoukaných právníků - jistě. Romantičtí lamači srdcí - bohužel. Vrah maniak - ani náhodou. Na to mi zkrátka nesedí, ani projevem ani tím jak vypadá *?)* trailer tak za tři, jelikož mi příjde strašně matoucí a nedokážu ho nijak líp vystihnout *:o*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se