Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Legendární filmy s rošťáky i fakany

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

THX

Díky za připomenutí Mac and Me:)
216816
Díky za připomenutí Mac and Me:)
THX
0 0
reagovat
sidda:My bad. Četl jsem jen nadpis, téma mě zase až tak nezajímá.8)
214058
sidda:My bad. Četl jsem jen nadpis, téma mě zase až tak nezajímá.*8)*
0 0
reagovat
svišť: Ty si dej facku za neporozumění významu "klučičí parta". ?) Navíc je zmíněný pod Rošťákama, za to ti přiletí druhá. :)

214056
svišť: Ty si dej facku za neporozumění významu "klučičí parta". *?)* Navíc je zmíněný pod Rošťákama, za to ti přiletí druhá. :)
0 0
reagovat
Dejte si facana za to, že tam chybí Shorty z druhého Indyho.:-
214055
Dejte si facana za to, že tam chybí Shorty z druhého Indyho.*:-*
0 0
reagovat
No já bych teda taky poprosil, pokud by někdo věděl, co to bylo zač :

- Měl by to byt americký film, tipuju někdy 70. nebo 80. léta. Nejaků podstatnů roli tam hráli opice - snad orangutani. Děj si nepamatuju vůbec, vybavuju si enom scény někdy ke konci filmu, kdy ty opice snad aj jakože řídily (policejní ?) auta (takové ty klasické americké velké sedany) při nějaké honičce. A honička, nebo aj film samotný končil bitků v továrně na židličky (uplně je vidím jak tam jezdily zaháknuté na pásu ve vzduchu).

- Film někdy z 70., možná aj 60. let, dost možná ne americký (bez záruky). Děj si nevybavuju, ale mám do paměti vyrytů scénu jak někde v džungli nebo tak někde přistává na letišti letadlo a při tom přistání shodí křídlem "řídící věž", která je postaveněá nějak z bambusu apd., vzhledově jak spíš nějaký posed pro myslivce. Tato scéna je v tom filmu několikrát a po každém dalším přistání je ta znovu postavěná řídící věž menší a menší. Jako malému mně to připadalo strašně srandovní :) Myslel sem si dřív že to byl film Afričan, s Phillippem Noiret ale viděl sem ho a ten to není.

- A pak si eště vybavuju jednu scénu z filmu, měl by to byt snad Francůzský film, opět někdy 60-80 léta. Byl to úplný konec filmu a byla v něm nějaká tekutina, která když byla v dosahu někoho kdo sa zlobil (nebo byl zlý ? Naštvaný ?) tak sa začala roztahovat (a měnit barvu na černů ??) Ta tekutina snad aj byla nejak hlavním motivem toho filmu, nějak o ni bojovali nebo ju hledali, či ju před někým chránili... ?

Víte někdo co by to mohlo byt za filmy ? :)
213840
No já bych teda taky poprosil, pokud by někdo věděl, co to bylo zač : - Měl by to byt americký film, tipuju někdy 70. nebo 80. léta. Nejaků podstatnů roli tam hráli opice - snad orangutani. Děj si nepamatuju vůbec, vybavuju si enom scény někdy ke konci filmu, kdy ty opice snad aj jakože řídily (policejní ?) auta (takové ty klasické americké velké sedany) při nějaké honičce. A honička, nebo aj film samotný končil bitků v továrně na židličky (uplně je vidím jak tam jezdily zaháknuté na pásu ve vzduchu). - Film někdy z 70., možná aj 60. let, dost možná ne americký (bez záruky). Děj si nevybavuju, ale mám do paměti vyrytů scénu jak někde v džungli nebo tak někde přistává na letišti letadlo a při tom přistání shodí křídlem "řídící věž", která je postaveněá nějak z bambusu apd., vzhledově jak spíš nějaký posed pro myslivce. Tato scéna je v tom filmu několikrát a po každém dalším přistání je ta znovu postavěná řídící věž menší a menší. Jako malému mně to připadalo strašně srandovní :) Myslel sem si dřív že to byl film Afričan, s Phillippem Noiret ale viděl sem ho a ten to není. - A pak si eště vybavuju jednu scénu z filmu, měl by to byt snad Francůzský film, opět někdy 60-80 léta. Byl to úplný konec filmu a byla v něm nějaká tekutina, která když byla v dosahu někoho kdo sa zlobil (nebo byl zlý ? Naštvaný ?) tak sa začala roztahovat (a měnit barvu na černů ??) Ta tekutina snad aj byla nejak hlavním motivem toho filmu, nějak o ni bojovali nebo ju hledali, či ju před někým chránili... ? Víte někdo co by to mohlo byt za filmy ? :)
0 0
reagovat
rocketking: dík... to bude ono. Tajemství horské jeskyně - jak prosté. Ten druhý film je Tři od moře (s Jeníčkovou a Chaunem).
213831
rocketking: dík... to bude ono. Tajemství horské jeskyně - jak prosté. Ten druhý film je Tři od moře (s Jeníčkovou a Chaunem).
0 0
reagovat
Shushika: Konzervy v jeskyni - link Je to ono?
213829
Shushika: Konzervy v jeskyni - http://www.csfd.cz/film/250807-tajemstvi-horske-jeskyne/ Je to ono?
0 0
reagovat
sushika: tak to si absolutně nevzpomínám, ale ten popis děje mi není tak úplně neznámý.

Ale taky přispěju ještě jedním filmem, u kterého nevím název. Parta děcek vyráží do lesa, jeden kluk jim říká, že když je neuvidí žádný dospělý, tak se dostanou do nějaké země, kde jsou dinosauři a je tam i moře. Nakonec tam moře objeví, ale jeden dospělý je zahlédne. Ten kluk co šel na pláži do vln se potom dostane do studny. Nakonec tam potkají i toho dinosaura (mají pro něj nějaký cool název - něco jako megalosaurus). Netuším jak je to staré, ani jak se to jmenuje.
213825
sushika: tak to si absolutně nevzpomínám, ale ten popis děje mi není tak úplně neznámý. Ale taky přispěju ještě jedním filmem, u kterého nevím název. Parta děcek vyráží do lesa, jeden kluk jim říká, že když je neuvidí žádný dospělý, tak se dostanou do nějaké země, kde jsou dinosauři a je tam i moře. Nakonec tam moře objeví, ale jeden dospělý je zahlédne. Ten kluk co šel na pláži do vln se potom dostane do studny. Nakonec tam potkají i toho dinosaura (mají pro něj nějaký cool název - něco jako megalosaurus). Netuším jak je to staré, ani jak se to jmenuje.
0 0
reagovat
Já si zase nejsem schopnej vzpomenout na názvy následujících tří dětských filmů (viděl jsem je před 25-30 lety) :

- jeden je o děckách co se vrací z letního tábora od moře vlakem. Ve stanici se na ně zapomene a oni prožívají různá dobrodružství a nakonec jsou na nádraží v konečné stanici ještě dřív než vlak se spolužáky.

- pak film s děckama, co se dostaly do jeskyně a nemohly se dostat ven... pri bloudění podzemím objevili nějaké tajemné místnosti se starými konzervami. Všichni se na ně vrhnou a jeden z nich je varoval, že tam bude botulotoxin.

- kluk měl přístroj, jehož laserový paprsek mluvil (!)

Ví někdo?
213824
Já si zase nejsem schopnej vzpomenout na názvy následujících tří dětských filmů (viděl jsem je před 25-30 lety) : - jeden je o děckách co se vrací z letního tábora od moře vlakem. Ve stanici se na ně zapomene a oni prožívají různá dobrodružství a nakonec jsou na nádraží v konečné stanici ještě dřív než vlak se spolužáky. - pak film s děckama, co se dostaly do jeskyně a nemohly se dostat ven... pri bloudění podzemím objevili nějaké tajemné místnosti se starými konzervami. Všichni se na ně vrhnou a jeden z nich je varoval, že tam bude botulotoxin. - kluk měl přístroj, jehož laserový paprsek mluvil (!) Ví někdo?
0 0
reagovat
Ted jsem koukal na trailer a je to asi vono :+
213819
Ted jsem koukal na trailer a je to asi vono *:+*
0 0
reagovat
dik... ale nezda se mi to, ja si to pamatuju jako nejlepsi dobrodruznej film ever, tomu 52% neodpovida 8)
213816
dik... ale nezda se mi to, ja si to pamatuju jako nejlepsi dobrodruznej film ever, tomu 52% neodpovida *8)*
0 0
reagovat
Synovia Veľkej medvedice s Gojko Mitičom. Alebo iný film s Gojko Mitičom (scéna s koňom je tuším inde). Ale Tokei-Ihto je len v Synoch. 8)
213815
Synovia Veľkej medvedice s Gojko Mitičom. Alebo iný film s Gojko Mitičom (scéna s koňom je tuším inde). Ale Tokei-Ihto je len v Synoch. *8)*
1 0
reagovat
Ja mam teda taky jeden. Asi jsem na něj už jednou přišel, ale pak zas zapomněl... je mozny ze jsem ho uz hodnotil, nebo je to provareny z enjakyho filmu, ale ted proste fakt nevim

Byl jsem na tom tak v deseti letech, o indianech, hlavni hrdina se jmenoval foneticky myslim "Tokajito" - a v jedny scene ho vlaceli za konem, myslim, a on se zvedl, kone dobehl a vyskocil na nej :)
213806
Ja mam teda taky jeden. Asi jsem na něj už jednou přišel, ale pak zas zapomněl... je mozny ze jsem ho uz hodnotil, nebo je to provareny z enjakyho filmu, ale ted proste fakt nevim Byl jsem na tom tak v deseti letech, o indianech, hlavni hrdina se jmenoval foneticky myslim "Tokajito" - a v jedny scene ho vlaceli za konem, myslim, a on se zvedl, kone dobehl a vyskocil na nej :)
0 0
reagovat
Obávam sa, že je tam podobný efekt. Ale toto nie je až taký trash. Len to nie je pecka, ktorú si nostalgicky pamätáme. 8)
213805
Obávam sa, že je tam podobný efekt. Ale toto nie je až taký trash. Len to nie je pecka, ktorú si nostalgicky pamätáme. *8)*
0 0
reagovat
duro: super, díky... už vím, na co se dneska večer budu koukat... :) Před těma rokama se mi to hodně líbilo, uvidím, jak se mi to bude zdát dneska. Aby to neskončilo jako The Barbarians, kteří se mi tenkrát taky líbili a teď nejsem schopen je dokoukat. :D
213804
duro: super, díky... už vím, na co se dneska večer budu koukat... :) Před těma rokama se mi to hodně líbilo, uvidím, jak se mi to bude zdát dneska. Aby to neskončilo jako The Barbarians, kteří se mi tenkrát taky líbili a teď nejsem schopen je dokoukat. *:D*
0 0
reagovat
Rocketing: Ale nedávno som to po rokoch znovu videl a už to nie je taká pecka ako kedysi v kine. Vlastne je to dosť shit. Ale v tej dobe som to žral, bola to taká talianska odpoveď na Indyho, podľa známej komiksovej série o Texovi.
213803
Rocketing: Ale nedávno som to po rokoch znovu videl a už to nie je taká pecka ako kedysi v kine. Vlastne je to dosť shit. Ale v tej dobe som to žral, bola to taká talianska odpoveď na Indyho, podľa známej komiksovej série o Texovi.
0 0
reagovat
213802
http://www.csfd.cz/film/88246-tex-a-pan-temnot/
0 0
reagovat
Když už jsme u pátrání po názvech filmů, které jsme před lety viděli, měl bych jeden oříšek. Marně se snažím přijít na název jednoho filmu, který jsem začátkem devadesátých let viděl v jednom kině. Byl to western (tipoval bych 60. tá až 70. tá léta). Hlavní hrdinové byli indián a nějaký jeho bílý bratr (připomínalo to Winettoua a Old Shatterhanda), šlo tam o nějaký zelený krystal či co. Na konci tam vlezli do nějakého podzemí a celý ten kopec/sopka nakonec vybuchnul (aspoň tuším). Byl to docela drsný film, někde na začátku filmu tam našli rozežranou mrtvolu u cesty a ke konci tam byla velká přestřelka, kde byly i na tehdejší dobu suprové zpomalené záběry (doufám, že si to vybavuju správně). Nemáte někdo tušení, co by to mohlo být za film? Sháním to už hodně dlouho, tak kdyby jste měli nějaké tipy, napište. Díky.
213801
Když už jsme u pátrání po názvech filmů, které jsme před lety viděli, měl bych jeden oříšek. Marně se snažím přijít na název jednoho filmu, který jsem začátkem devadesátých let viděl v jednom kině. Byl to western (tipoval bych 60. tá až 70. tá léta). Hlavní hrdinové byli indián a nějaký jeho bílý bratr (připomínalo to Winettoua a Old Shatterhanda), šlo tam o nějaký zelený krystal či co. Na konci tam vlezli do nějakého podzemí a celý ten kopec/sopka nakonec vybuchnul (aspoň tuším). Byl to docela drsný film, někde na začátku filmu tam našli rozežranou mrtvolu u cesty a ke konci tam byla velká přestřelka, kde byly i na tehdejší dobu suprové zpomalené záběry (doufám, že si to vybavuju správně). Nemáte někdo tušení, co by to mohlo být za film? Sháním to už hodně dlouho, tak kdyby jste měli nějaké tipy, napište. Díky.
0 0
reagovat
Ty jo, supeeer, to je ono ! Dík :)


Nechceš poradit eště aj s dalšíma dvůma filmama, na jejichž názvy sa marně snažím rozpomenůt ? :)
213784
Ty jo, supeeer, to je ono ! Dík :) Nechceš poradit eště aj s dalšíma dvůma filmama, na jejichž názvy sa marně snažím rozpomenůt ? :)
0 0
reagovat

sau

mac and me ?
213782
mac and me ?
sau
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se