Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zvolte 5 FILMŮ vašeho srdce!

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Pulp Fiction, Monthy Pythonův smysl života, My sassy girl (korejská), Láska a smrt, Nová naděje.

K srdcovkám nevím co kloudného říct no:)
179520
Pulp Fiction, Monthy Pythonův smysl života, My sassy girl (korejská), Láska a smrt, Nová naděje. K srdcovkám nevím co kloudného říct no:)
0 0
reagovat
Nejsem fanoušek facebooku...připadá mi naprosto zbytečný....
179519
Nejsem fanoušek facebooku...připadá mi naprosto zbytečný....
0 0
reagovat
1) Dracula (1992) - žeru už ho od třetí třídy na základní škole
2) The Goonies - mám rád verzi s "nováckým" dabingem
3) Zámek hrůzy - ujíždím na morbiní architektuře
4) Titanic (1997) - jen kvůli samotnému parníku
5) Harry Potter a Vězeň z Azkabanu
179518
1) Dracula (1992) - žeru už ho od třetí třídy na základní škole 2) The Goonies - mám rád verzi s "nováckým" dabingem 3) Zámek hrůzy - ujíždím na morbiní architektuře 4) Titanic (1997) - jen kvůli samotnému parníku 5) Harry Potter a Vězeň z Azkabanu
0 0
reagovat

The Joker

Ke komunikaci ? FCB je komunikace úžasná jen co je pravda :D horší než sms, plácnout něco na nástěnku a někde hledat a čekat až si to druhý přečte nebo zareaguje, pokud se nemýlím tak ke komunikaci je ideální telefon respektive volání a komunikační programy (v pravém slova smyslu jako skype atd), Já mám v Mobilu s androidem Imo-im pod kterým mám komplet icq, skype atd .. (navíc bez nutnosti jakékoli registrace!) a na nedostatek komunikace si vážně nestěžuju ... facebook je pro loosery ... tečka, hezký večer
179517
Ke komunikaci ? FCB je komunikace úžasná jen co je pravda *:D* horší než sms, plácnout něco na nástěnku a někde hledat a čekat až si to druhý přečte nebo zareaguje, pokud se nemýlím tak ke komunikaci je ideální telefon respektive volání a komunikační programy (v pravém slova smyslu jako skype atd), Já mám v Mobilu s androidem Imo-im pod kterým mám komplet icq, skype atd .. (navíc bez nutnosti jakékoli registrace!) a na nedostatek komunikace si vážně nestěžuju ... facebook je pro loosery ... tečka, hezký večer
The Joker
0 0
reagovat
1. Vetřelci (stará VHSka dostala zabrat)
2. Forrest Gump (dokonalost)
3. Lví král (poprvé v kině, konec jedné éry)
4. Den nezávislosti (to byl hukot!)
5. Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe (srdcovka znovu na VHS)
179515
1. Vetřelci (stará VHSka dostala zabrat) 2. Forrest Gump (dokonalost) 3. Lví král (poprvé v kině, konec jedné éry) 4. Den nezávislosti (to byl hukot!) 5. Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe (srdcovka znovu na VHS)
0 0
reagovat

Vraťme se k TOP5

Je trochu škoda, že se tu rozjela až taková Facebook diskuze, místo toho aby se tu vesele debatovalo o filmech, které máme nejvíce pod kůží. Přidávám svou TOP5, byl bych radši, kdyby byla anketa alespoň TOP100, ale nedá se svítit.

1:Sedm
2:Připoutejte se, prosím!
3:Smrtonosná past
4:Jurský park
5:Pán prstenů: Společenstvo prstenu
179512
Je trochu škoda, že se tu rozjela až taková Facebook diskuze, místo toho aby se tu vesele debatovalo o filmech, které máme nejvíce pod kůží. Přidávám svou TOP5, byl bych radši, kdyby byla anketa alespoň TOP100, ale nedá se svítit. 1:Sedm 2:Připoutejte se, prosím! 3:Smrtonosná past 4:Jurský park 5:Pán prstenů: Společenstvo prstenu
Vraťme se k TOP5
0 0
reagovat

Diskriminace

Také napatřím k elitě a kvůli anketě si FB zakládat nebudu. Osobně proti němu (nebo MySpace) nic nemám, ale raději preferuji jiné způsoby kontaktu s přáteli. Aby jsme za chvíli nedopadli jako v Náhradnících (nás pak žádnej Willis nezachrání).
179511
Také napatřím k elitě a kvůli anketě si FB zakládat nebudu. Osobně proti němu (nebo MySpace) nic nemám, ale raději preferuji jiné způsoby kontaktu s přáteli. Aby jsme za chvíli nedopadli jako v Náhradnících (nás pak žádnej Willis nezachrání).
Diskriminace
0 0
reagovat
Doopravdy nechapu tolik hate reakci a vubec facebook-hate. Podle myho je to jedna z nejlip napsanych/udelanych internetovych aplikaci vubec. Hned po googlu asi nejvetsi udalost v internetovym prostredi (z pohledu mainstream uzivatele). Proste je to genialni napad, je to dobre napsany, drzi si to svoji osobitost (obzvlast obdivuju ten jejich system placene reklamy, kdyz to srovnam treba s aktualni vsudypritomnou reklamou youtube/stream.cz).
To co z te aplikace obcas dela otravnou jsou pouze a jenom jeji uzivatele. Ale odber jejich "stupidnich" (at si tomu rika kazdy jak chce) statusu lze elegantne odebrat.
Jinak svych pet filmu jsem tez zadal a napad je to dobry. System sireni pres facebook vice nez pochopitelny jelikoz za prve: moviezone uz ma slusny pocet fanousku na facebooku a za druhe: vyvoj nejake internetove aplikace pres kterou by se tenhle napad musel realizovat by nebyl zadarmo.
179509
Doopravdy nechapu tolik hate reakci a vubec facebook-hate. Podle myho je to jedna z nejlip napsanych/udelanych internetovych aplikaci vubec. Hned po googlu asi nejvetsi udalost v internetovym prostredi (z pohledu mainstream uzivatele). Proste je to genialni napad, je to dobre napsany, drzi si to svoji osobitost (obzvlast obdivuju ten jejich system placene reklamy, kdyz to srovnam treba s aktualni vsudypritomnou reklamou youtube/stream.cz). To co z te aplikace obcas dela otravnou jsou pouze a jenom jeji uzivatele. Ale odber jejich "stupidnich" (at si tomu rika kazdy jak chce) statusu lze elegantne odebrat. Jinak svych pet filmu jsem tez zadal a napad je to dobry. System sireni pres facebook vice nez pochopitelny jelikoz za prve: moviezone uz ma slusny pocet fanousku na facebooku a za druhe: vyvoj nejake internetove aplikace pres kterou by se tenhle napad musel realizovat by nebyl zadarmo.
0 0
reagovat
st: Srry, asi sem blbě pochopil ;)....

Jinak srdcovky:

Jurassic park - jakožto film, který byl pro mě jakousi startovací čarou pro zájem o film jako takový...

ID4 - protože to byl první film, který jsem viděl v originále bez titlů, rozuměl jsem třetině a přesto jsem si ten film dokonale užil ;)...

Armageddon - jakožto první čistokrevný letní popkorn, který v létě baštím dodnes...

X-men - jakožto film, který dokázal, že i hrdinové v úplých oblečcích a s nadpřirozenými schopnostmi můžou mít tak zajímavé řeči, že to vynahradí i minimalistickou akci...

Benjamin Button - jakožto film o ničem, který si pokaždé užívám na maximum...

Můj top ten žebříček se výrazně ličí, ale tak chtěl jsem splnit základní kritéria :)...
179507
st: Srry, asi sem blbě pochopil ;).... Jinak srdcovky: Jurassic park - jakožto film, který byl pro mě jakousi startovací čarou pro zájem o film jako takový... ID4 - protože to byl první film, který jsem viděl v originále bez titlů, rozuměl jsem třetině a přesto jsem si ten film dokonale užil ;)... Armageddon - jakožto první čistokrevný letní popkorn, který v létě baštím dodnes... X-men - jakožto film, který dokázal, že i hrdinové v úplých oblečcích a s nadpřirozenými schopnostmi můžou mít tak zajímavé řeči, že to vynahradí i minimalistickou akci... Benjamin Button - jakožto film o ničem, který si pokaždé užívám na maximum... Můj top ten žebříček se výrazně ličí, ale tak chtěl jsem splnit základní kritéria :)...
0 0
reagovat
Uh, takových FB haterů. Bylo jich míň u článku informujícím, že je na něm i MZ....
Osobně ho mám jen pro takové to aplikace a abych byl nějak kontaktovatelný splužáky ze ZŠ/SŠ. A kvůli tomu že je Zuckerberg magor ho přeci nebudu ignorovat.
179505
Uh, takových FB haterů. Bylo jich míň u článku informujícím, že je na něm i MZ.... Osobně ho mám jen pro takové to aplikace a abych byl nějak kontaktovatelný splužáky ze ZŠ/SŠ. A kvůli tomu že je Zuckerberg magor ho přeci nebudu ignorovat.
0 0
reagovat
Star Wars 4,5,6 , Forrest a Pulp :)
prostě moje srdcovka na kterou nedám dopustit

btw ted jsem se dival na imdb a inception je 4(csfd 12) nejlepší film vubec ?
OMfG !
179504
Star Wars 4,5,6 , Forrest a Pulp :) prostě moje srdcovka na kterou nedám dopustit btw ted jsem se dival na imdb a inception je 4(csfd 12) nejlepší film vubec ? OMfG !
0 0
reagovat
flame uplně o ničem.ja měl filmy vybrany během minuty a ten kdo brečí že nemuže hlasovat kvuli tomu že nema učet na FB tak je uplně mimo.Tak at si ho založí omg třeba jen kvuli tomuhle hlasovani a nebo ma prostě smulu
Cival se k tomu vyjadřil naprosto skvěle MZ chce pro nás filmový fandy udělat nějakou zajimavou věc a chce to rozšířit mezi nejvíc lidí(uživatelů) no tak proč ne na FB ?
co kdyby to byla na twiteru nebo myspace ? to by jste taky tak flejmovali ?
nebo je to kvuli tomu fejzbůku ? you are lame :-X
179503
flame uplně o ničem.ja měl filmy vybrany během minuty a ten kdo brečí že nemuže hlasovat kvuli tomu že nema učet na FB tak je uplně mimo.Tak at si ho založí omg třeba jen kvuli tomuhle hlasovani a nebo ma prostě smulu Cival se k tomu vyjadřil naprosto skvěle MZ chce pro nás filmový fandy udělat nějakou zajimavou věc a chce to rozšířit mezi nejvíc lidí(uživatelů) no tak proč ne na FB ? co kdyby to byla na twiteru nebo myspace ? to by jste taky tak flejmovali ? nebo je to kvuli tomu fejzbůku ? you are lame :-X
0 0
reagovat
Pět největších srdcovek:

Forrest Gump
Život je krásný (Capra)
Společnost mrtvých básníků
Rudy
Dobrý ročník

A i bez facebooku! :)
179502
Pět největších srdcovek: Forrest Gump Život je krásný (Capra) Společnost mrtvých básníků Rudy Dobrý ročník A i bez facebooku! :)
0 0
reagovat
rcorp: Znovu se hlasis na pozici editora, ktery za nas bude psat texty? :)) Ne, beze srandy - jen podotknu, ze tahle akce a na to nabalene veci budou trvat minimalne 4 mesice a rozhodne nebudou probihat jen na FB. Tohle je spousteci aplikace, ktera mela za ukol zapojit do deni i lidi z venku. Nemame penize na monstrozni bannerove kampane, takze jsme to zkusili rozjet takhle. FB jen nastroj a ne definitiva.

A kdo sem chodi pravidelne, ten by mohl vedet, ze nazory ctenaru a fanousku nejen na jejich oblibene filmy poslouchame casto a radi... a i tentokrat se najde pro vyjadrovani spousta prostoru...
179500
rcorp: Znovu se hlasis na pozici editora, ktery za nas bude psat texty? :)) Ne, beze srandy - jen podotknu, ze tahle akce a na to nabalene veci budou trvat minimalne 4 mesice a rozhodne nebudou probihat jen na FB. Tohle je spousteci aplikace, ktera mela za ukol zapojit do deni i lidi z venku. Nemame penize na monstrozni bannerove kampane, takze jsme to zkusili rozjet takhle. FB jen nastroj a ne definitiva. A kdo sem chodi pravidelne, ten by mohl vedet, ze nazory ctenaru a fanousku nejen na jejich oblibene filmy poslouchame casto a radi... a i tentokrat se najde pro vyjadrovani spousta prostoru...
0 0
reagovat
FastCar: Tak jenom pro upřesnění... Na facebooku jsem registrován již téměř dva roky a využívám jej čistě jen na komunikaci, protože v mém androidím telefonu mám takového chytrého klienta, který mi tahá zprávy asi z osmi účtu. ;)
179499
FastCar: Tak jenom pro upřesnění... Na facebooku jsem registrován již téměř dva roky a využívám jej čistě jen na komunikaci, protože v mém androidím telefonu mám takového chytrého klienta, který mi tahá zprávy asi z osmi účtu. *;)*
0 0
reagovat
Cival: tak se podívej, jak je ten článek napsanej:

"Rádi bychom se totiž taky dozvěděli něco o vás, a proto jsme ve spolupráci s Jameson Cult Film Club přichystali facebookovou aplikaci s názvem 5 filmů."

Já chápu, že třeba Mittonu v nějakém průzkumu vyšlo, že 99 % čtenářů MZ má účet na FB, ale bylo by milé uznat existenci těch, co nic takového neplánují. Kdyby to bylo napsané ve stylu:

"Rádi bychom se totiž taky dozvěděli něco o vás, proto jsme pro uživatele Facebooku ve spolupráci s Jameson Cult Film Club přichystali aplikaci s názvem 5 filmů, díky které se budete moci rychle a pohodlně se svým výběrem pochlubit svým přátelům (a trochu rozšířit slávu svého oblíbeného webu 8) ), výběry čtenářů, co členství na FB neplánují, si samozřejmě rádi přečteme v diskuzi."

tak by se myslím lidi tolik nevztekali.

Taky by pomohlo, kdyby článek obsahoval srdeční filmy členů redakce, aby bylo co číst a aby čtenáři měli nějaký vzor, jakou by to mělo formu (zvlášť když se nedostanou k té aplikaci, takže neví, jak to funguje), ale hádám, že toho se asi dočkáme až při vyhlášení. :)
179498
Cival: tak se podívej, jak je ten článek napsanej: "Rádi bychom se totiž taky dozvěděli něco o vás, a proto jsme ve spolupráci s Jameson Cult Film Club přichystali facebookovou aplikaci s názvem 5 filmů." Já chápu, že třeba Mittonu v nějakém průzkumu vyšlo, že 99 % čtenářů MZ má účet na FB, ale bylo by milé uznat existenci těch, co nic takového neplánují. Kdyby to bylo napsané ve stylu: "Rádi bychom se totiž taky dozvěděli něco o vás, proto jsme pro uživatele Facebooku ve spolupráci s Jameson Cult Film Club přichystali aplikaci s názvem 5 filmů, díky které se budete moci rychle a pohodlně se svým výběrem pochlubit svým přátelům (a trochu rozšířit slávu svého oblíbeného webu *8)* ), výběry čtenářů, co členství na FB neplánují, si samozřejmě rádi přečteme v diskuzi." tak by se myslím lidi tolik nevztekali. Taky by pomohlo, kdyby článek obsahoval srdeční filmy členů redakce, aby bylo co číst a aby čtenáři měli nějaký vzor, jakou by to mělo formu (zvlášť když se nedostanou k té aplikaci, takže neví, jak to funguje), ale hádám, že toho se asi dočkáme až při vyhlášení. :)
0 0
reagovat

Cival

A to nešla ta anketa udělat normálně neutrálně? Proč tam cpete nějaký facebook? ... :(
179497
A to nešla ta anketa udělat normálně neutrálně? Proč tam cpete nějaký facebook? ... :(
Cival
0 0
reagovat

The Joker

Ano napsal jsem 60 procent stávajících opustilo, ale samozřejmě najdou se další (nejspíše jako ty), kteří se na to registrují, mně osobně je fcb ukradený a je mi z něj na blití ... a určitě se na to nebudu registrovat jen abych zahlasoval, škoda.. Každopádně když se podívám na své okolí, kdo na facebooku je, tak je tak trochu mimo a naopak Ti kteří mi přijdou v pohodě tam nejsou a mají názor jako já, a určitě to nebude společnou "láskou" k němu :)) ... kdo chce kam pomozme mu tam :D

Teď se sám sobě divím, proč to tu řeším lmao ....
179496
Ano napsal jsem 60 procent stávajících opustilo, ale samozřejmě najdou se další (nejspíše jako ty), kteří se na to registrují, mně osobně je fcb ukradený a je mi z něj na blití ... a určitě se na to nebudu registrovat jen abych zahlasoval, škoda.. Každopádně když se podívám na své okolí, kdo na facebooku je, tak je tak trochu mimo a naopak Ti kteří mi přijdou v pohodě tam nejsou a mají názor jako já, a určitě to nebude společnou "láskou" k němu :)) ... kdo chce kam pomozme mu tam *:D* Teď se sám sobě divím, proč to tu řeším lmao ....
The Joker
0 0
reagovat
@Cival: souhlas
179494
@Cival: souhlas
0 0
reagovat
Já chápu používání FB u různých společností atd. kde nemají lidé se možnost jinde v takovém množství vyjádřit, ale tohle šlo udělat klidně tady a na ten FB hodit jenom odkaz.

A že někdo zuří? Ta snaha na různých stránkách nahnat lidi na FB je poslední dobou otravná, takže se není čemu divit.
179492
Já chápu používání FB u různých společností atd. kde nemají lidé se možnost jinde v takovém množství vyjádřit, ale tohle šlo udělat klidně tady a na ten FB hodit jenom odkaz. A že někdo zuří? Ta snaha na různých stránkách nahnat lidi na FB je poslední dobou otravná, takže se není čemu divit.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se