Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zvolte 5 FILMŮ vašeho srdce!


ikona
Mr. Hlad
moviezone
Které filmy patří mezi vaše srdcovky?  

Vznik samostatného Československa, Sametová revoluce, Olympijské hry v Naganu, rozvod Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje. Když se kolem sebe člověk pozorně podívá, uvidí události, které mění dějiny. Takže se začněte pozorně dívat.

MovieZone totiž za chvilku oslaví pět let, což v životě filmového webu znamená něco jako osmdesát let u člověka. A to do toho nepočítáme TrailerZone. Oslavy budou bujaré, hlasité a můžete se těšit na pár tématických a bilančních článků a dojde i na nějaké to překvapení. Zatím je na to ale ještě brzy, i tak jsme si však pro vás přichystali jednou malou a celkem zajímavou věcičku.

Rádi bychom se totiž taky dozvěděli něco o vás, a proto jsme ve spolupráci s Jameson Cult Film Club přichystali facebookovou aplikaci s názvem 5 filmů. Jednoduše bychom byli rádi, kdybyste sepsali pět filmů, které vás jako formovaly jako diváky. Pět VAŠICH nejdůležitějších, nejoblíbenějších, zásadních... Ne nejlepších podle kritiků, ne nejoblíbenějších podle většiny diváků, ale nejpodstatnějších pro vás osobně. Klidně tu může být Stalker vedle Komanda, nebo S čerty nejsou žerty u Domu tisíce mrtvol. Vašemu vkusu se meze nekladou. A vězte, že jde jen o první z mnoha překvapení, které pro vás chystáme...

DO APLIKACE VSTUPTE ZDE

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace