Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Béčková esa po 25 letech

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Ahoj. Našel jsem tyto stránky a článek náhodou,ale o to víc mě to potěšilo. Koukám že je tu dost lidí co mají přehled,proto by mě zajímalo,zda ví někdo něco o Steve Jamesovi,teda konkrétně jeho smrti. Byl jsem dost překvapen,že zemřel v roce 1993 v 41 letech. Pro připomenutí,je to černoch co hrál v Americkém Ninjovi 1-3.
Díky
146823
Ahoj. Našel jsem tyto stránky a článek náhodou,ale o to víc mě to potěšilo. Koukám že je tu dost lidí co mají přehled,proto by mě zajímalo,zda ví někdo něco o Steve Jamesovi,teda konkrétně jeho smrti. Byl jsem dost překvapen,že zemřel v roce 1993 v 41 letech. Pro připomenutí,je to černoch co hrál v Americkém Ninjovi 1-3. Díky
0 0
reagovat
No krucinál, tenhle článek přemohl moji lenost a donutil mě, abych se zaregistroval, páč mám pocit, že jen málokdo má doma takovou sbírku "véháesek" jako já. Teda někde pečlivě naházenou ve starým kufru. A do všeho mě uvrtala někdy v patnácti Cynthia Rothrock a její Dračí lady. Pak už to šlo ráz naráz. Souhlaim, že tu někteří bijci chybí, ale s tím se nedá nic dělat. Jeff Wincott bude můj srdcař nadosmrti. Za to, jak v Misi spravedlnosti 2 a 3 porcuje rádoby soupeře. A nic na tom nezmění ani to, že se nechá v Invazi během deseti sekund zastřelit Nicole Kidman :-)
Další pán naholení je stoprocentně Jeff Speakman. Sice nám trochu stloutnul a už jen vyučuje a hraje si na exhibicích, ale to, co on uměl s rukama, uměl jen málokdo.
A samozřejmě Olivier Gruner. dneska mi je svými rolemi trošku pro smích, ale jeho Savate jsem ve svý době viděl asi desetkrát. V jednom týdnu :-) To mluví za všechno.
Dneska už se takový filmy bohužel netočí. Nebo vlastně točí, jen role Avedona, Merhiho nebo Blankse přebírají Seagal, van Damme a Snipes. Možná to není na škodu, člověk trošku sentimentálně zavzpomíná, jaký to dřív bylo... ale bože, když udělal v Šílený jízdě Mark Dacascos rukama mixér, tak jsem šel do vrtule :-) Na to Seagal neměl ani před dvaceti lety. Ať ty roky odpočívají v pokoji, já budu vzpomínat. Děkuju za skvělej článek. Amen.
128404
No krucinál, tenhle článek přemohl moji lenost a donutil mě, abych se zaregistroval, páč mám pocit, že jen málokdo má doma takovou sbírku "véháesek" jako já. Teda někde pečlivě naházenou ve starým kufru. A do všeho mě uvrtala někdy v patnácti Cynthia Rothrock a její Dračí lady. Pak už to šlo ráz naráz. Souhlaim, že tu někteří bijci chybí, ale s tím se nedá nic dělat. Jeff Wincott bude můj srdcař nadosmrti. Za to, jak v Misi spravedlnosti 2 a 3 porcuje rádoby soupeře. A nic na tom nezmění ani to, že se nechá v Invazi během deseti sekund zastřelit Nicole Kidman :-) Další pán naholení je stoprocentně Jeff Speakman. Sice nám trochu stloutnul a už jen vyučuje a hraje si na exhibicích, ale to, co on uměl s rukama, uměl jen málokdo. A samozřejmě Olivier Gruner. dneska mi je svými rolemi trošku pro smích, ale jeho Savate jsem ve svý době viděl asi desetkrát. V jednom týdnu :-) To mluví za všechno. Dneska už se takový filmy bohužel netočí. Nebo vlastně točí, jen role Avedona, Merhiho nebo Blankse přebírají Seagal, van Damme a Snipes. Možná to není na škodu, člověk trošku sentimentálně zavzpomíná, jaký to dřív bylo... ale bože, když udělal v Šílený jízdě Mark Dacascos rukama mixér, tak jsem šel do vrtule :-) Na to Seagal neměl ani před dvaceti lety. Ať ty roky odpočívají v pokoji, já budu vzpomínat. Děkuju za skvělej článek. Amen.
0 0
reagovat
Opravdu zajímavý článek. Asi si doplním vzdělání o některé béčkové perly, zvlášť Action Jackson (komando po černošsku) mě opravdu láká...
128380
Opravdu zajímavý článek. Asi si doplním vzdělání o některé béčkové perly, zvlášť Action Jackson (komando po černošsku) mě opravdu láká...
0 0
reagovat
Clanek skvely, vyvolal mi docela prijemne vzpominky. :) Na jmena nekterych zminenych bijcu jsem uz malem zapomnel... Snad da imf dohromady i tu hongkongskou soupisku. :)
Co se tyce toho Sokola, mam dojem, ze jsem se za socaku dival na nejakeho "Finist Sokola" a byl tam ninja ve svetlem. Jestli to byl ten "Strazce noci", to fakt netusim.
128378
Clanek skvely, vyvolal mi docela prijemne vzpominky. :) Na jmena nekterych zminenych bijcu jsem uz malem zapomnel... Snad da imf dohromady i tu hongkongskou soupisku. :) Co se tyce toho Sokola, mam dojem, ze jsem se za socaku dival na nejakeho "Finist Sokola" a byl tam ninja ve svetlem. Jestli to byl ten "Strazce noci", to fakt netusim.
0 0
reagovat
Dolph Lungren bude ještě před Expendables řádit v
Icarovi.
128352
Dolph Lungren bude ještě před Expendables řádit v [link="http://www.firstshowing.net/2009/04/11/first-look-badass-photos-from-dolph-lundgrens-icarus/"]Icarovi[/link].
0 0
reagovat
Jeff Wincott nebo Thomas Ian Griffith byli mezi sirsi skupinkou nominovanych na tenhle clanek. Nakonec jsem kvuli casu par mensich hvezdicek obetoval.

Ad Al Leong. Ten vlasatej prcek se super otockama ve vzduchu se objevuje i v nektere z predchozich sezon 24 hodin, takze se neztratil. Diky jeho vizazi si ho navic nikdo nesplete.

Jsem rad za tolik reakci, doufal jsem, ze ta nostalgicka vlna bude zit i v komentarich.
128344
Jeff Wincott nebo Thomas Ian Griffith byli mezi sirsi skupinkou nominovanych na tenhle clanek. Nakonec jsem kvuli casu par mensich hvezdicek obetoval. Ad Al Leong. Ten vlasatej prcek se super otockama ve vzduchu se objevuje i v nektere z predchozich sezon 24 hodin, takze se neztratil. Diky jeho vizazi si ho navic nikdo nesplete. Jsem rad za tolik reakci, doufal jsem, ze ta nostalgicka vlna bude zit i v komentarich.
0 0
reagovat

PetaBlack

JJ přesně tak
128320
JJ přesně tak
PetaBlack
0 0
reagovat
DRAGO: To je ,,Neporazitelná Kristy", že jo? ... ty pohledy jsou vražedný
128319
DRAGO: To je ,,Neporazitelná Kristy", že jo? ... ty pohledy jsou vražedný
0 0
reagovat
Perfektní článek, spolu s článkem o svalech v Hollywoodu jeden z nejlepších, co je tu k vidění. :+
btw když už jste zmínili Cynthii Rothrock, nemůžu sem nedát tento klip link ( Je až k nevíře, že to neni myšleno jako parodie )
128316
Perfektní článek, spolu s článkem o svalech v Hollywoodu jeden z nejlepších, co je tu k vidění. *:+* btw když už jste zmínili Cynthii Rothrock, nemůžu sem nedát tento klip http://www.youtube.com/watch?v=NKoLFusNCCI ( Je až k nevíře, že to neni myšleno jako parodie )
0 0
reagovat
Já si nemůžu vzpomenout na název jednoho film (série). Jedná se o styl historické z Činy, kdy zemi ovládali Mandžuové a ve filmu utlačovali obyčejný lid. Měli armádu typických vojáku s těmi jejich klobouky a většina mělá velká dlouhá kopí. Klasičští rolníci se pomalu boužili až nakonec Mandžuové v jedné vesnici začali vraždit vesničany a jinak bojovali pro tim hrdinové atd. Něco na styl těch 70-80 let. Vím, že to dávali u nás v TV na začátku 90. let a že to myslím bylo na víc dílů. (asi 2 nebo 3)

škoda, že nevím jak se to jmenuje.
128315
Já si nemůžu vzpomenout na název jednoho film (série). Jedná se o styl historické z Činy, kdy zemi ovládali Mandžuové a ve filmu utlačovali obyčejný lid. Měli armádu typických vojáku s těmi jejich klobouky a většina mělá velká dlouhá kopí. Klasičští rolníci se pomalu boužili až nakonec Mandžuové v jedné vesnici začali vraždit vesničany a jinak bojovali pro tim hrdinové atd. Něco na styl těch 70-80 let. Vím, že to dávali u nás v TV na začátku 90. let a že to myslím bylo na víc dílů. (asi 2 nebo 3) škoda, že nevím jak se to jmenuje.
0 0
reagovat
Sokol, strazca noci mi nic nehovori.
Adrian, duro asi ste fakt najstarsi mazaci na MZ ;)
Ja som si nedavno konecne zohnal serial Opici kral.
128314
Sokol, strazca noci mi nic nehovori. Adrian, duro asi ste fakt najstarsi mazaci na MZ *;)* Ja som si nedavno konecne zohnal serial Opici kral.
0 0
reagovat
Článek zásadní a super. Chybí mi tu jen můj oblíbenec Erik Roberts. Parádní Splašený vlak z 85 a pak dvakrát Best of the best, záporák ze Specialisty - to jsou zásadní pecky.
128310
Článek zásadní a super. Chybí mi tu jen můj oblíbenec Erik Roberts. Parádní Splašený vlak z 85 a pak dvakrát Best of the best, záporák ze Specialisty - to jsou zásadní pecky.
0 0
reagovat
Este doplnim technicke info k serialu " Sokol, steazca noci":
Jap. nazov: Gennosuke Yonaoshi-cho
Hlav.predstavitel: Akira Kobayashi
Rezia: Daisuke Yamazaki
rok vzniku: 1981

Happy hunting :+
128309
Este doplnim technicke info k serialu " Sokol, steazca noci": Jap. nazov: Gennosuke Yonaoshi-cho Hlav.predstavitel: Akira Kobayashi Rezia: Daisuke Yamazaki rok vzniku: 1981 Happy hunting *:+*
0 0
reagovat
Chodny: o seriali "Sokol, strazca noci" som pisal par komentov pred tebou :-)
Snazim sa ho zohnat uz par tyzdnov a podla zatial zistenych info,serial sa udajne z casu na cas vysiela v jednej japonskej satelitnej stanice, imdb a drviva vacsina e-shopov nema o nom paru.
Naisto vsak bude v archive sucasnej CT,lenze dostat z ich archivov nieco von ak tam nemas dobreho znameho je tazsie ako vlamat sa do Langley s Ethanom Huntom :-( Ak niekto z uzivatelov MZ nahodou taky dobry kontakt ma, nech sa prosiiim prihlasi :-)

Na druhej strane,pokial viem, tak archiv CT je volne pristupny na nazretie,t.j. mozes si v ich priestoroch rezervovat "projekciu" hocicoho z ich archivu.Len si to nemozes skopirovat. Pri seriali ako je Sokol strazca noci je zariven aj takmer nulova sanca na reprizu v normalnom odvysielani-> prava na vysielanie uz po tolkych rokoch urcite expirovali a dopatranie sa dnes toho,kto je vlastne majitelom/vlastnikom prav na nakladanie so serialom je velmi tazke a dlhotrvajuce.

Kazdopadne,patram a zistujem dalej,ked zozeniem,dam vediet :+
128308
Chodny: o seriali "Sokol, strazca noci" som pisal par komentov pred tebou :-) Snazim sa ho zohnat uz par tyzdnov a podla zatial zistenych info,serial sa udajne z casu na cas vysiela v jednej japonskej satelitnej stanice, imdb a drviva vacsina e-shopov nema o nom paru. Naisto vsak bude v archive sucasnej CT,lenze dostat z ich archivov nieco von ak tam nemas dobreho znameho je tazsie ako vlamat sa do Langley s Ethanom Huntom :-( Ak niekto z uzivatelov MZ nahodou taky dobry kontakt ma, nech sa prosiiim prihlasi :-) Na druhej strane,pokial viem, tak archiv CT je volne pristupny na nazretie,t.j. mozes si v ich priestoroch rezervovat "projekciu" hocicoho z ich archivu.Len si to nemozes skopirovat. Pri seriali ako je Sokol strazca noci je zariven aj takmer nulova sanca na reprizu v normalnom odvysielani-> prava na vysielanie uz po tolkych rokoch urcite expirovali a dopatranie sa dnes toho,kto je vlastne majitelom/vlastnikom prav na nakladanie so serialom je velmi tazke a dlhotrvajuce. Kazdopadne,patram a zistujem dalej,ked zozeniem,dam vediet *:+*
0 0
reagovat

Luke Newman

Jo to je ono.

To je super. Zlatá 80. léta
128306
Jo to je ono. To je super. Zlatá 80. léta
Luke Newman
0 0
reagovat
Adrian: Do tvojho zoznamu kung-fu klasík z ešte socialistických kín doplním Bojovníka od Žltej rieky. Ten bol na tie pomery mimoriadne brutálny.
128305
Adrian: Do tvojho zoznamu kung-fu klasík z ešte socialistických kín doplním Bojovníka od Žltej rieky. Ten bol na tie pomery mimoriadne brutálny.
0 0
reagovat

imf, Jardus

Díky za dovysvětlení, první řádky jsem prolétl asi příliš rychle a zaměřil se až na ten výčet, protože z toho jasně vyplývá proč tam není třeba Van Damme, sorry za dlouhé vedení ;).

Jinak souhlasím s tím co zmínil puffy2. Minimálně Jeff Wincott byl klasika a Jalal Mehri na tom byl obdobně. Ale je jasný, že výčet nebude nikdy úplný ;).

Ještě jednou díky imfe!
128304
Díky za dovysvětlení, první řádky jsem prolétl asi příliš rychle a zaměřil se až na ten výčet, protože z toho jasně vyplývá proč tam není třeba Van Damme, sorry za dlouhé vedení ;). Jinak souhlasím s tím co zmínil puffy2. Minimálně Jeff Wincott byl klasika a Jalal Mehri na tom byl obdobně. Ale je jasný, že výčet nebude nikdy úplný ;). Ještě jednou díky imfe!
imf, Jardus
0 0
reagovat
Nepisem to casto, ale tento clanok sa naozaj vydaril... Chytila ma nostalgia jak dve svine.
128303
Nepisem to casto, ale tento clanok sa naozaj vydaril... Chytila ma nostalgia jak dve svine.
0 0
reagovat

Ravenhorn

128302
[link="http://www.youtube.com/watch?v=dG5ztGcg3lQ"]Blazniva mise?[/link]
Ravenhorn
0 0
reagovat
Nevíte jak se jmenuje ten Hongkongskej film jak tam maj ten hlavní hrdina (asi policajt) super technologii třeba věc, ze které vylezou malí transformeři (roboti) a jak bojujou proti takovému velkému robotovi, bylo to tak roztomilé, ale teď nevím název. A měli tam i nějaké speciální auto (ozbrojené, pancéřované atd.).
Vzpomíná někdo jak se to jmenuje?
128301
Nevíte jak se jmenuje ten Hongkongskej film jak tam maj ten hlavní hrdina (asi policajt) super technologii třeba věc, ze které vylezou malí transformeři (roboti) a jak bojujou proti takovému velkému robotovi, bylo to tak roztomilé, ale teď nevím název. A měli tam i nějaké speciální auto (ozbrojené, pancéřované atd.). Vzpomíná někdo jak se to jmenuje?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se