Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Béčková esa po 25 letech

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Michael Dudikoff

Pro mě výjma Schwarzeneggera a Stalloneho nejzajmavější herec 80 a přelomu 90 let.

Prostě filmy Americký Ninja 1,2,4 jsou s ním super. Noční lovec hned po nich skvělý. Filmy s Ninjama jsem měl vždycky rád. ;)
128300
Pro mě výjma Schwarzeneggera a Stalloneho nejzajmavější herec 80 a přelomu 90 let. Prostě filmy Americký Ninja 1,2,4 jsou s ním super. Noční lovec hned po nich skvělý. Filmy s Ninjama jsem měl vždycky rád. *;)*
Michael Dudikoff
0 0
reagovat

2 adrian

Za pripomenutí Zrady a pomsty dík - rád se na to podivam...

A když už jsme u těch ujetin - vzpomene si ještě někdo na HK "mlátičku" s babama - Ultra force, nebo seriál "Sokol strážce noci"?
Ten seriál bežel na čt (85 a 88), měl 5 dílů (Pomsta Takamurovy smrti, Stopa vede do kláštera, Pašeráci, Šógunova socha, Penězokaz) a je to nesehnatelná perla (i En IMDB mlčí - našel jsem jen na odkaz končící rozsypanou rejží...)
128298
Za pripomenutí Zrady a pomsty dík - rád se na to podivam... A když už jsme u těch ujetin - vzpomene si ještě někdo na HK "mlátičku" s babama - Ultra force, nebo seriál "Sokol strážce noci"? Ten seriál bežel na čt (85 a 88), měl 5 dílů (Pomsta Takamurovy smrti, Stopa vede do kláštera, Pašeráci, Šógunova socha, Penězokaz) a je to nesehnatelná perla (i En IMDB mlčí - našel jsem jen na odkaz končící rozsypanou rejží...)
2 adrian
0 0
reagovat
Chodny: ale jo, Mstitel s pistalkou (aka Hong kil dong),Zrada a pomsta, Carovny vrkoc, Uder otvorenou dlanou... zname socialisticke MA kinopecky na ktore som rodicov do omrzenia otravoval,aby ma zobrali do kina :)
Duro: nedavno sa mi podarilo zohnat Goro,biely pes ,tak verim ze budem uspesny aj zo Strazcom noci :-)
128297
Chodny: ale jo, Mstitel s pistalkou (aka Hong kil dong),Zrada a pomsta, Carovny vrkoc, Uder otvorenou dlanou... zname socialisticke MA kinopecky na ktore som rodicov do omrzenia otravoval,aby ma zobrali do kina :) Duro: nedavno sa mi podarilo zohnat Goro,biely pes ,tak verim ze budem uspesny aj zo Strazcom noci :-)
0 0
reagovat

díky moc

Nejdřív bych těl poděkovat za výborný článek - muselo to dát hroznou práci zjistit aktuální info o "našich hvězdách" a shrnout vše důležité...

Musím se přiznat, že je to pár měsíců, co jsem dostal retro náladu a sehnal si většinu z mých "filmů mládí" (většina z nich tady byla jmanovaná) - něco se mi podařilo sehnat na DVD, některý perly jsem sehnal pokoutně (ehm - říká někomu něco "Mstitel s píšťalou" :-P)...

Ale k věci - v seznamu chybí jedna hvězdička, který se jako jediný povedlo JcVD totálně porazit - Kurt McKinney....
Je ale pravda, že to byl jeho první (a zároveň poslední) akční film...

Takže ještě jednou dík a béčkům zdar...
128296
Nejdřív bych těl poděkovat za výborný článek - muselo to dát hroznou práci zjistit aktuální info o "našich hvězdách" a shrnout vše důležité... Musím se přiznat, že je to pár měsíců, co jsem dostal retro náladu a sehnal si většinu z mých "filmů mládí" (většina z nich tady byla jmanovaná) - něco se mi podařilo sehnat na DVD, některý perly jsem sehnal pokoutně (ehm - říká někomu něco "Mstitel s píšťalou" :-P)... Ale k věci - v seznamu chybí jedna hvězdička, který se jako jediný povedlo JcVD totálně porazit - Kurt McKinney.... Je ale pravda, že to byl jeho první (a zároveň poslední) akční film... Takže ještě jednou dík a béčkům zdar...
díky moc
0 0
reagovat

MeaCulpa

Raději se nejdřív koukni na jeho filmografii, než začneš dělat rozumy.
128295
Raději se nejdřív koukni na jeho filmografii, než začneš dělat rozumy.
MeaCulpa
0 0
reagovat
Adrian: "Sokol, strážca noci" - cha, s láskou spomínam. Ak to zoženieš, ozvi sa! ;)
128294
Adrian: "Sokol, strážca noci" - cha, s láskou spomínam. Ak to zoženieš, ozvi sa! *;)*
0 0
reagovat

Divočák

No to bude asi tím, že Snipes před 25 lety teprve začínal chodit do fitka
128293
No to bude asi tím, že Snipes před 25 lety teprve začínal chodit do fitka
Divočák
0 0
reagovat
Dík za super článek. Imho se ale zapomnělo na Wesley Snipese. Docela mě překvapilo, že ho tu ještě nikdo nezmínil.
128292
Dík za super článek. Imho se ale zapomnělo na Wesley Snipese. Docela mě překvapilo, že ho tu ještě nikdo nezmínil.
0 0
reagovat
Nice
K filmom natocenych v 90's v style 80's este pridam moje srdcove GP "Fists of Iron" kde Matthiasovi Huesovi nakonec nakopne prdel dalsi chlapik do v clanku nacrtnutej "dvorany slavy" - Michael Worth (borec z Acapulco Heat, v reali dalsi drzitel cierneho pasu pod vedenim nesmrtelneho Chucka).Ten filmik navyse dal dokopy este min. jedneho dalsieho "menej znameho" borca :)

Btw. Richard Norton a Millionaire's Express - ak niekto mate doma zasitu verziu filmu,v ktom je implementovany suboj Richard Norton vs. Yuen Biao (jednoznacny kandidat do pripadnej HK derivacie tohto clanku) tak budem na neho hadzat velmi prosebne smajliky,aby mi spravil kopiu :) tato scena sa totiz nenachadza ani na DVD od Dragon Dynasty,na ktorom je zatial najkompletnejsia verzia filmu (vratane deleted scenes).

A ak niekto ma doma nebodaj archivovany serial "Sokol strazca noci" tak tomu doma od vdaky postavim oltarik :)


8)
128291
Nice K filmom natocenych v 90's v style 80's este pridam moje srdcove GP "Fists of Iron" kde Matthiasovi Huesovi nakonec nakopne prdel dalsi chlapik do v clanku nacrtnutej "dvorany slavy" - Michael Worth (borec z Acapulco Heat, v reali dalsi drzitel cierneho pasu pod vedenim nesmrtelneho Chucka).Ten filmik navyse dal dokopy este min. jedneho dalsieho "menej znameho" borca :) Btw. Richard Norton a Millionaire's Express - ak niekto mate doma zasitu verziu filmu,v ktom je implementovany suboj Richard Norton vs. Yuen Biao (jednoznacny kandidat do pripadnej HK derivacie tohto clanku) tak budem na neho hadzat velmi prosebne smajliky,aby mi spravil kopiu :) tato scena sa totiz nenachadza ani na DVD od Dragon Dynasty,na ktorom je zatial najkompletnejsia verzia filmu (vratane deleted scenes). A ak niekto ma doma nebodaj archivovany serial "Sokol strazca noci" tak tomu doma od vdaky postavim oltarik :) *8)*
0 0
reagovat
Zrovna dneska, při pokusu o cosi jako ,,jarní úklid", došlo i po delším čase na třídění VHSek kdesi ve skříńi. Když jsem, ale narazil na ,,Krvavý sport", musel jsem se zastavit a stejně jako, když mi bylo cca 7, zírat před televizí ... tentokrát jsem se, ale uskromnil a poučen z dřívejška, kdy to odnesly brýle, už jsem otočky napodobovat nezkoušel. Pak jsem ještě mrkl na ,,Bloodfight" , a nakonec, čtu si tenhle článek. Tomu říkám parádní odpoledne :)
128290
Zrovna dneska, při pokusu o cosi jako ,,jarní úklid", došlo i po delším čase na třídění VHSek kdesi ve skříńi. Když jsem, ale narazil na ,,Krvavý sport", musel jsem se zastavit a stejně jako, když mi bylo cca 7, zírat před televizí ... tentokrát jsem se, ale uskromnil a poučen z dřívejška, kdy to odnesly brýle, už jsem otočky napodobovat nezkoušel. Pak jsem ještě mrkl na ,,Bloodfight" , a nakonec, čtu si tenhle článek. Tomu říkám parádní odpoledne *:)*
0 0
reagovat
Pěkný čtení:)):+
128285
Pěkný čtení*:))**:+*
0 0
reagovat
Skvělej článek, už teď o něm dávám vědět dál..... Navíc mě to navnadilo na The Expedables :+
128284
Skvělej článek, už teď o něm dávám vědět dál..... Navíc mě to navnadilo na The Expedables *:+*
0 0
reagovat
Hodně solidní článek. Aspoň jsem si připoměl hrdiny mého dětství :D
128283
Hodně solidní článek. Aspoň jsem si připoměl hrdiny mého dětství *:D*
0 0
reagovat
Súhlas s puffym: Najviac ma mrzí, že sa nikdy výraznejšie nepresadil Mark Dacascos. Crying Freeman a Drive sú vynikajúce filmy, ale akosi zapadli. Ešte by som uňho spomenul seriál Vrana - to bol jeden z klincov do truhly. Veľká škoda, že nevznikla tá adaptácia komiksu Rahan, do ktorej ho chcel obsadiť Christophe Gans.
128282
Súhlas s puffym: Najviac ma mrzí, že sa nikdy výraznejšie nepresadil Mark Dacascos. Crying Freeman a Drive sú vynikajúce filmy, ale akosi zapadli. Ešte by som uňho spomenul seriál Vrana - to bol jeden z klincov do truhly. Veľká škoda, že nevznikla tá adaptácia komiksu Rahan, do ktorej ho chcel obsadiť Christophe Gans.
0 0
reagovat
Přestože jsem na těhletěch borcích a jejich filmech nevyrůstal, díky za tento článek. Aspoň jsem mohl nahlédnout do vašich duší. Každý máme svého kostlivce, a když na tohle přijde řeč, určitě není zač se stydět. Já zase vyrůstal na mayovkách a tehdy jsem je na VHSkách sjížděl několikrát denně.

Byl rok 1985 vynikající? Ano. V tomto roce jsem totiž přišel na svět.8)
128281
Přestože jsem na těhletěch borcích a jejich filmech nevyrůstal, díky za tento článek. Aspoň jsem mohl nahlédnout do vašich duší. Každý máme svého kostlivce, a když na tohle přijde řeč, určitě není zač se stydět. Já zase vyrůstal na mayovkách a tehdy jsem je na VHSkách sjížděl několikrát denně. Byl rok 1985 vynikající? Ano. V tomto roce jsem totiž přišel na svět.*8)*
0 0
reagovat
Dekuju za tenhle clanek. Presne. Moje mladi. Jeden jako druhej 8)
128280
Dekuju za tenhle clanek. Presne. Moje mladi. Jeden jako druhej *8)*
0 0
reagovat
Americky ninja 1-5 jsou pro me nejvetsi GP ever a nedam na ne dopustit... :)
Clanek supr.
128279
Americky ninja 1-5 jsou pro me nejvetsi GP ever a nedam na ne dopustit... :) Clanek supr.
0 0
reagovat
Taky se přidávám s pochvalou, takové články se čtou samy. :+
128277
Taky se přidávám s pochvalou, takové články se čtou samy. *:+*
0 0
reagovat
Wow, tak tenhle článek mě dokázal probudit. Skvělé počtení:+
128276
Wow, tak tenhle článek mě dokázal probudit. Skvělé počtení*:+*
0 0
reagovat
Nebylo to s tim Avedonem opačně, že ho při tréninku zranil Lamas a on potom Avedon nemohl dodržet smlouvu o tom filmu... Tehdy se to bralo jako podraz od Lamase, který se k tomu nechtěl vůbec znát. To je jedno.
Bozskej clanek, jeste jednou. Proste to zeru. JEN VICE - ukladam si ho na HDD do vecneho archivu meho mladi a 80. let.
Co takhle udelat jeste clanek o HONK KONGU 80. let - Aces go Places atd. !!! Je to bylo bozi obdobi :)
128275
Nebylo to s tim Avedonem opačně, že ho při tréninku zranil Lamas a on potom Avedon nemohl dodržet smlouvu o tom filmu... Tehdy se to bralo jako podraz od Lamase, který se k tomu nechtěl vůbec znát. To je jedno. Bozskej clanek, jeste jednou. Proste to zeru. JEN VICE - ukladam si ho na HDD do vecneho archivu meho mladi a 80. let. Co takhle udelat jeste clanek o HONK KONGU 80. let - Aces go Places atd. !!! Je to bylo bozi obdobi *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se