Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dostaňte agenta Smarta: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
správňárna 8/10 ty vtípky tady skvěle fungujou :D

Steve Carell, přestože hraje trochu dementa, tak ten dement je hrozně charizmatickej a sympatickej :) no rozhodně není protivnej naopak!
snad kromě zatčení žádný hluchý místa
136896
správňárna 8/10 ty vtípky tady skvěle fungujou *:D* Steve Carell, přestože hraje trochu dementa, tak ten dement je hrozně charizmatickej a sympatickej *:)* no rozhodně není protivnej naopak! snad kromě zatčení žádný hluchý místa
0 0
reagovat
Taky jsem příjemně překvapená. Nemám ráda ňoumovité hrdiny, kteří jsou jen naprostí břídilové a má to být vtipné. Smart ale takový není a to je fajn.
Osobně mě nějvíc dostal ten dialog o Rusku: "Miluju Rusko. Žádný komunismus a žádné zákony. Dneska jsem přejel stařenku. Lepší dovolenou jsem nezažil." :D A pak taková ta malá scénka s likvidací agentů, kde jeden je sice zasažen pouze do nohy, ale přejede ho auto :D
119293
Taky jsem příjemně překvapená. Nemám ráda ňoumovité hrdiny, kteří jsou jen naprostí břídilové a má to být vtipné. Smart ale takový není a to je fajn. Osobně mě nějvíc dostal ten dialog o Rusku: "Miluju Rusko. Žádný komunismus a žádné zákony. Dneska jsem přejel stařenku. Lepší dovolenou jsem nezažil." *:D* A pak taková ta malá scénka s likvidací agentů, kde jeden je sice zasažen pouze do nohy, ale přejede ho auto *:D*
0 0
reagovat
U tohohle filmu jsem se skvěle pobavil. Znovu už se na něj nejspíš nepodívám, ale smál jsem se často a hodně, což je určitě pro film tohohle typu asi největší pochvala. Osobně se mi víc líbil Johnny English, ale co, vždycky to nemusí bejt uplně dokonalý :). *Spoiler:* Nejvíc mě asi dostala ta scéna jak se pokusil překvapit věznitele tím vymrštěným telefonem :D a jak si pokoušel sundat pouta na záchodku v letadle. :D
118331
U tohohle filmu jsem se skvěle pobavil. Znovu už se na něj nejspíš nepodívám, ale smál jsem se často a hodně, což je určitě pro film tohohle typu asi největší pochvala. Osobně se mi víc líbil Johnny English, ale co, vždycky to nemusí bejt uplně dokonalý :). *Spoiler:* Nejvíc mě asi dostala ta scéna jak se pokusil překvapit věznitele tím vymrštěným telefonem :D a jak si pokoušel sundat pouta na záchodku v letadle. *:D*
0 0
reagovat
Uff, this movie missed me by THAT much.:-

Nefungovalo tu na mna absolutne nic, od neuveritelne stupidneho pribehu ktory sa neda brat ani ako zamerna self-parody, cez Stevea "tvarim sa vzdy vazne, obcas nieco zrevem a som zabavny" Carella, nudne akcne sceny (ani ta zaverecna mi so sankou nepohla) az po utrpne trapne gagy. Nezasmial som sa ani raz a nebude to tym, ze VSETKY potencialne vtipne sceny uz dali do traileru.
Lokalne nadsenie a vlna 7-8 * hodnoteni je pre mna zahadou a imfova recenzia po spatnom precitani jedno velke WTF? No offense dude, takto som sa s tebou este asi neminul8)
117935
Uff, this movie missed me by THAT much.*:-* Nefungovalo tu na mna absolutne nic, od neuveritelne stupidneho pribehu ktory sa neda brat ani ako zamerna self-parody, cez Stevea "tvarim sa vzdy vazne, obcas nieco zrevem a som zabavny" Carella, nudne akcne sceny (ani ta zaverecna mi so sankou nepohla) az po utrpne trapne gagy. Nezasmial som sa ani raz a nebude to tym, ze VSETKY potencialne vtipne sceny uz dali do traileru. Lokalne nadsenie a vlna 7-8 * hodnoteni je pre mna zahadou a imfova recenzia po spatnom precitani jedno velke WTF? No offense dude, takto som sa s tebou este asi neminul*8)*
0 0
reagovat
pre mna velmi prijemne prekvapenie, po dlhsom case ackna komedia, ktora ma bavila celu dobu :)
108966
pre mna velmi prijemne prekvapenie, po dlhsom case ackna komedia, ktora ma bavila celu dobu *:)*
0 0
reagovat
Po tom miestnom nadšení značné sklamanie. Zopár luxusných fórov, výborná záverečná akčná scéna, sexy Anne, ale... 70% hlušiny. 6/10 je maximum.
99881
Po tom miestnom nadšení značné sklamanie. Zopár luxusných fórov, výborná záverečná akčná scéna, sexy Anne, ale... 70% hlušiny. 6/10 je maximum.
0 0
reagovat
Nechapu zdejsi nadseni z tak prumerneho flaku s mdlym a nevtipnym prubehem. 5-6/10
101921
Nechapu zdejsi nadseni z tak prumerneho flaku s mdlym a nevtipnym prubehem. 5-6/10
0 0
reagovat
takovéto filmy mám rád a podle recenze dávám 8/10
101856
takovéto filmy mám rád a podle recenze dávám 8/10
0 0
reagovat
fakt, priklanam sa, ani raz som nemal pocit, ze by daco bolo trapne...najviac ma ale fascinuje to, ze aj pomerne otrepane vtipy tu vyznievaju sviezo a clovek sa zasmeje (vid scena na streche - utek z CHAOSu, najprv ta kotva a potom "missed it by that much"), proste carrel je borec8)
102799
fakt, priklanam sa, ani raz som nemal pocit, ze by daco bolo trapne...najviac ma ale fascinuje to, ze aj pomerne otrepane vtipy tu vyznievaju sviezo a clovek sa zasmeje (vid scena na streche - utek z CHAOSu, najprv ta kotva a potom "missed it by that much"), proste carrel je borec*8)*
0 0
reagovat
Naprosto skvělá komedie. Vůbec jsem tomu po trailerech nevěřil, ale opravdu sranda. Naprostý minimum trapných vtipů a těch dobrejch nepočítaně. Místo v mém top 3 letošního roku to má jisté (93%).
104953
Naprosto skvělá komedie. Vůbec jsem tomu po trailerech nevěřil, ale opravdu sranda. Naprostý minimum trapných vtipů a těch dobrejch nepočítaně. Místo v mém top 3 letošního roku to má jisté (93%).
0 0
reagovat
Tak jsem včera navštívil kino a opravdu paráda. Carell je vážně sympaťák (kdo by někoho takového nechtěl mít za kámoše) a Anne opravdu kočka. Nevím, nakolik se to stává vám ostatním, ale občas příjdu do sálu, kde lidi jakoby dusí smích, jakoby bylo něco nepatřičného smát se nahlas na veřejnosti. Ale tady jsme to rozchechtali dost brzo (ještě s jedním pánem ve předu, na kterého jsme ještě všichni reagovali sekundárním smíchem :D ), takže atmosféra byla super uvolněná. Ale netleskali jsme, to je fakt. Tleskání jsem ještě nezažil. Jestli seberu odvahu, tak to zkusíme u Thropic Thundera.
KarelR: Díky za připomenutí úvodní scény s Abbou. Byla jednoduše geniální a strašně ten film nakopla.
106614
Tak jsem včera navštívil kino a opravdu paráda. Carell je vážně sympaťák (kdo by někoho takového nechtěl mít za kámoše) a Anne opravdu kočka. Nevím, nakolik se to stává vám ostatním, ale občas příjdu do sálu, kde lidi jakoby dusí smích, jakoby bylo něco nepatřičného smát se nahlas na veřejnosti. Ale tady jsme to rozchechtali dost brzo (ještě s jedním pánem ve předu, na kterého jsme ještě všichni reagovali sekundárním smíchem *:D* ), takže atmosféra byla super uvolněná. Ale netleskali jsme, to je fakt. Tleskání jsem ještě nezažil. Jestli seberu odvahu, tak to zkusíme u Thropic Thundera. KarelR: Díky za připomenutí úvodní scény s Abbou. Byla jednoduše geniální a strašně ten film nakopla.
0 0
reagovat
Moc příjemné překvapení. Dokonce i po akční stránce. Peter Segal mě hodně překvapil.A Great Khali je machr:D
106990
Moc příjemné překvapení. Dokonce i po akční stránce. Peter Segal mě hodně překvapil.A Great Khali je machr*:D*
0 0
reagovat
Opravdu skvělé, podlouhé dobe jsem se v kině zase pěkně bavil nějakou komedií.
Steve Carell je opravdu ve svém živlu a Anne Hathaway už není malá princeznička, ale pořádna "ženskááá" a je "Hot and Sexy"

Ostatní herci hrají taky skvěle. Většina vtipků a gagů je povedených a opravdu jsem se bavil.
9/10* a očekávám dvojku.
106947
Opravdu skvělé, podlouhé dobe jsem se v kině zase pěkně bavil nějakou komedií. Steve Carell je opravdu ve svém živlu a Anne Hathaway už není malá princeznička, ale pořádna "ženskááá" a je "Hot and Sexy" Ostatní herci hrají taky skvěle. Většina vtipků a gagů je povedených a opravdu jsem se bavil. 9/10* a očekávám dvojku.
0 0
reagovat
Charlotte: Budu zase jednou za hnidopicha;), ale to, co jsi tam ocitovala, není Beethovenova Devátá, ale Pátá (když už ses tedy ptala...) 8)

Jinak film samozřejmě super - slabší vtipy (tlustý Smart, Rock vrážející do sloupu) jsou v těžké menšině a směrem k finále vše správně graduje jak po stránce akční, tak humorné, když postupně hláškují prostě všichni... 8-9/10
107147
Charlotte: Budu zase jednou za hnidopicha*;)*, ale to, co jsi tam ocitovala, není Beethovenova Devátá, ale Pátá (když už ses tedy ptala...) *8)* Jinak film samozřejmě super - slabší vtipy (tlustý Smart, Rock vrážející do sloupu) jsou v těžké menšině a směrem k finále vše správně graduje jak po stránce akční, tak humorné, když postupně hláškují prostě všichni... 8-9/10
0 0
reagovat

kikuka

..uhm..buď si ešte nejaké tie 3 týždne počkám, alebo na otočku zbehnem pozrieť Gromita a Smarta ;) .. teším sa na to od prvej fotky a podľa tunajších reakcií moje túžby boli vypočuté.. už len jedna otázka: prekonal Steve svoju životnú rolu - Hammyho? :)) ..
107146
..uhm..buď si ešte nejaké tie 3 týždne počkám, alebo na otočku zbehnem pozrieť Gromita a Smarta *;)* .. teším sa na to od prvej fotky a podľa tunajších reakcií moje túžby boli vypočuté.. už len jedna otázka: prekonal Steve svoju životnú rolu - Hammyho? *:))* ..
kikuka
0 0
reagovat
Cinema píše zřejmě už jen pro lidi od 30+ s dětmi, minimálními nároky a nezájmem o kvalitní filmy8)
107144
Cinema píše zřejmě už jen pro lidi od 30+ s dětmi, minimálními nároky a nezájmem o kvalitní filmy*8)*
0 0
reagovat
Tak zase koukam, jak vesele jdete proti proudu. V Cineme Smart za 40 a Bathory za 80, tady obracene. Uz se tesim az je uvidim :D Kazdopadne, doufam, ze mate pravdu vy :)
107143
Tak zase koukam, jak vesele jdete proti proudu. V Cineme Smart za 40 a Bathory za 80, tady obracene. Uz se tesim az je uvidim *:D* Kazdopadne, doufam, ze mate pravdu vy *:)*
0 0
reagovat

KarelR

No já jsem právě ten případ, kterej dokazuje opak.... Před 2 rokama jsem viděl první dva díly, a vůbec se mi to nelíbilo...... ALe rok potom (asi jsem mezitím prodělal nějaký trauma) jsem to zázračně začal skoro až žrát... A imho jo, je to v současnosti nejvtipnější....:+
107139
No já jsem právě ten případ, kterej dokazuje opak.... Před 2 rokama jsem viděl první dva díly, a vůbec se mi to nelíbilo...... ALe rok potom (asi jsem mezitím prodělal nějaký trauma) jsem to zázračně začal skoro až žrát... A imho jo, je to v současnosti nejvtipnější....*:+*
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

No chance. Když člověka americkej Office nechytne po pěti minutách, je imho ztracenej. (A pak je samozřejěm marný lidem vykládat, že to je jeden z nejvtipnějších současnejch seriálů ;)
107138
No chance. Když člověka americkej Office nechytne po pěti minutách, je imho ztracenej. (A pak je samozřejěm marný lidem vykládat, že to je jeden z nejvtipnějších současnejch seriálů ;)
TedGeorge
0 0
reagovat
8cka pro Smarta a Carella je pro mě moc příjemný překvapení, zvlášťe od Imfa...

Btw Carell byl naprosto rulózní již od roku 2000, kdy začínal na Dailyshow pod křídly Jona Stewarta, který ho vlastně objevil.... Jeho segmenty s Colbertem Even-Stephen mám už zkouknutý skoro všechny, a je to prostě nářez (doporučuju).

Jinak zkus Imfe tý americký office dát ještě šanci.... Podle mě (a asi budu jedinej v Čechách) se to vyrovná, postupem času, té britské verzi, a jak se to trochu zajelo, tak je to božííííííí.....:D:+:+
107137
8cka pro Smarta a Carella je pro mě moc příjemný překvapení, zvlášťe od Imfa... Btw Carell byl naprosto rulózní již od roku 2000, kdy začínal na Dailyshow pod křídly Jona Stewarta, který ho vlastně objevil.... Jeho segmenty s Colbertem Even-Stephen mám už zkouknutý skoro všechny, a je to prostě nářez (doporučuju). Jinak zkus Imfe tý americký office dát ještě šanci.... Podle mě (a asi budu jedinej v Čechách) se to vyrovná, postupem času, té britské verzi, a jak se to trochu zajelo, tak je to božííííííí.....*:D**:+**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se