Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 11. hodina: Trailer

příspěvky 21 - 35 Napsat příspěvek

of topicka mirne

duvod proc se na ten film tesim? se mi zdal sen, ze tocim biografii leonarda di capria, kde on hraje sam sebe,, a behem rozhovoru ve snu s nim, se mi zdal jako frajer, a byl v pohode... tak se tesim:D
59461
duvod proc se na ten film tesim? se mi zdal sen, ze tocim biografii leonarda di capria, kde on hraje sam sebe,, a behem rozhovoru ve snu s nim, se mi zdal jako frajer, a byl v pohode... tak se tesim:D
of topicka mirne
0 0
reagovat
Tak s tema rekama u nas je to hlavne proto, ze po revoluci zkrachovala spousta ceskejch prumyslovejch podniku...jinak ohledne setrnosti k zivotnimu prostredi je nutny brat v uvahu celkovou zatez, tedy i tu vyroby tech setrnejch technologii... (panely, elektromobily a tak)
59460
Tak s tema rekama u nas je to hlavne proto, ze po revoluci zkrachovala spousta ceskejch prumyslovejch podniku...jinak ohledne setrnosti k zivotnimu prostredi je nutny brat v uvahu celkovou zatez, tedy i tu vyroby tech setrnejch technologii... (panely, elektromobily a tak)
0 0
reagovat
tema panelama to asi nebude, kdyz mu to zmerila energeticka spolecnost, ne? :D Nebo se vedou elektromery i na to, kolik slunecnich paprsku si ukrad z kalifornskejch plazi? :D
59459
tema panelama to asi nebude, kdyz mu to zmerila energeticka spolecnost, ne? *:D* Nebo se vedou elektromery i na to, kolik slunecnich paprsku si ukrad z kalifornskejch plazi? *:D*
0 0
reagovat
"...nas vliv je absolutne zanedbatelny". No, takový sladkovodní delfín ve Žluté řece by asi nesouhlasil.:D Naopak, člověk zmůže hodně, ať v negativním, či naopak. Když se řešil problém ozónové díry a celosvětově se přistoupilo k omezení freonů, asi 10 let nato se tenhle problém dostal zpět do normálu, včetně i těch lokací, kde tenhle problém byl nejžhavější (Jižní Amerika). U nás, po pádu bolševismu, když vešla v povědomí snaha o ochranu životního prostředí, jsou dnes české řeky nesrovnatelně čistší, než byli za komoušů, to ti potvrdí každý, kdo se tím zabývá a vlastně každý, kdo nemá 15 dioptrií. Takovým lakmusovým papírkem je návrat bobrů, znovu se daří rakům a jiným živočichům, kteří ještě před 17 lety nebyli myslitelní. Jinými slovy - vliv člověka na přírodu a klima je v dnešní době rozhodující. Já třeba nepatřím mezi ty radikální ekology, co rezolutně odmítají užívání ´jádra´, v něm je při dnešní energ. spotřebě budoucnost lidstva (otázka - kam potom s tím radioaktivním odpadem?). Jinak zpochybňovat má tvrzení můžeš, ale "má" zrovna moc nejsou, to jsou oficiální statistické údaje a ty žádný protiargument nenabízíš. Zpochybnit samozřejmě můžeš všechno, i to, že Američani nepřistáli na Měsíci.:D Ad. energ.spotřeba Al Goreova domu - vidíš, to je ta klasická dezinterpretace, mediální šum. Když člověk řekne A, měl by říct i B, tedy to, že energie, spotřebována v jeho domě, pochází ze slunečních panelů, které má Al Gore namontovány na střeše. To jen tak na okraj.
59458
"...nas vliv je absolutne zanedbatelny". No, takový sladkovodní delfín ve Žluté řece by asi nesouhlasil.*:D* Naopak, člověk zmůže hodně, ať v negativním, či naopak. Když se řešil problém ozónové díry a celosvětově se přistoupilo k omezení freonů, asi 10 let nato se tenhle problém dostal zpět do normálu, včetně i těch lokací, kde tenhle problém byl nejžhavější (Jižní Amerika). U nás, po pádu bolševismu, když vešla v povědomí snaha o ochranu životního prostředí, jsou dnes české řeky nesrovnatelně čistší, než byli za komoušů, to ti potvrdí každý, kdo se tím zabývá a vlastně každý, kdo nemá 15 dioptrií. Takovým lakmusovým papírkem je návrat bobrů, znovu se daří rakům a jiným živočichům, kteří ještě před 17 lety nebyli myslitelní. Jinými slovy - vliv člověka na přírodu a klima je v dnešní době rozhodující. Já třeba nepatřím mezi ty radikální ekology, co rezolutně odmítají užívání ´jádra´, v něm je při dnešní energ. spotřebě budoucnost lidstva (otázka - kam potom s tím radioaktivním odpadem?). Jinak zpochybňovat má tvrzení můžeš, ale "má" zrovna moc nejsou, to jsou oficiální statistické údaje a ty žádný protiargument nenabízíš. Zpochybnit samozřejmě můžeš všechno, i to, že Američani nepřistáli na Měsíci.*:D* Ad. energ.spotřeba Al Goreova domu - vidíš, to je ta klasická dezinterpretace, mediální šum. Když člověk řekne A, měl by říct i B, tedy to, že energie, spotřebována v jeho domě, pochází ze slunečních panelů, které má Al Gore namontovány na střeše. To jen tak na okraj.
0 0
reagovat
thats old news, cpali to hodne do bulvaru par mesicu zpatky. anyway diky, hosi, za bezva debatu. me to nikdy moc nezajimalo, ani se s tim nehodlam nejak dal obtezovat (neboli na ten solarni panel kaslu ;).
kazdopadne ted me napada, ze v reflexu nekdy tri/ctyri(/pet:) tejdnu zpatky psali o uspornejch domech (ja vim, lehce OT, ale sem v tom fakt noobie) (pasivni domy se to jmenuje, tusim), ktery rocne diky izolacim spotrebujou asi desetinu energie, nez klasicka domacnost. Neni to zadna novinka, ja na to vlastne ani nekoukam z ekologickyho, jako spis ekonomickyho hlediska (nebo-li jak nejlepe setrit do duchodu;), ale kam jinam nez sem, kdyz uz jste se tak rozohnili, to davat;). Takovy baraky (/sidliste) mi pridou jako mnohem lepsi zpusob, jak bejt setrnej k prostredi, nez tridit odpadky, nebo se pripoutavat k temelinu :)
59457
thats old news, cpali to hodne do bulvaru par mesicu zpatky. anyway diky, hosi, za bezva debatu. me to nikdy moc nezajimalo, ani se s tim nehodlam nejak dal obtezovat (neboli na ten solarni panel kaslu ;). kazdopadne ted me napada, ze v reflexu nekdy tri/ctyri(/pet:) tejdnu zpatky psali o uspornejch domech (ja vim, lehce OT, ale sem v tom fakt noobie) (pasivni domy se to jmenuje, tusim), ktery rocne diky izolacim spotrebujou asi desetinu energie, nez klasicka domacnost. Neni to zadna novinka, ja na to vlastne ani nekoukam z ekologickyho, jako spis ekonomickyho hlediska (nebo-li jak nejlepe setrit do duchodu;), ale kam jinam nez sem, kdyz uz jste se tak rozohnili, to davat;). Takovy baraky (/sidliste) mi pridou jako mnohem lepsi zpusob, jak bejt setrnej k prostredi, nez tridit odpadky, nebo se pripoutavat k temelinu :)
0 0
reagovat
Ukažte normálnímu člověku co spotřebujou lodě paliva a oleje, pak mu ukažte co spotřebujou za množství paliva letadla, neznám normálního člověka, kterýmu by se z toho neudělalo špatně. Jako bonbónek se dá přidat denní odpad města na skládku.
59450
Ukažte normálnímu člověku co spotřebujou lodě paliva a oleje, pak mu ukažte co spotřebujou za množství paliva letadla, neznám normálního člověka, kterýmu by se z toho neudělalo špatně. Jako bonbónek se dá přidat denní odpad města na skládku.
0 0
reagovat

ghostrider

Ad. ´globální oteplování´- samozřejmě, že v této souvislosi existují totální idiotské průvodní jevy, jako např. úvahy vědců o tom, že by krávám přidávali do pokrmu česnek, aby neprodukovaly tolik CO2, či jiné perly, takže z tohoto pohledu nepopírám jistou masovou hysterii a nezačnu kvůli tomu svítit svíčkama. Jenže na druhé straně nemohu přehlédnout takové skutečnosti, že např. ledovce, staré statisíce let, které přežily i sebevětší klimatické výkyvy za minulá staletí a tisíciletí, teď - obrazně řečeno - "dostávají na prdel", praskají, tajou a mizí před očima a to navíc v dost nezvykle krátkém časovém úseku. Stejně jako prostý statistický fakt, že za posledních 15 let bylo 12 nejteplejších roků v historii měření klimatu, to už prostě není náhoda. I to, že ostrovy v Pacifiku, staré také statisíce let, postupně mizí pod hladinou, díky tomu, že na pólech tají ledovce a stoupá hladina oceánu. I exaktně prokázaná skutečnost, že rovníkové státy nyní zažívají taková horka a taková sucha, jako nikdy předtím v historii. Atd.,atd. Ad. Gore - moc neznám jeho činnost a jeho postoje, pouze z dokumentu ´Nepříjemná pravda´ a z toho, co jsem si o něm přečetl, takže pouze vím, že ekologii se věnoval celý život, ještě před tím, než se stal prof.politikem, že napsal mnoho prací na tohle téma a že letos v lednu byl Švédskou akademií věd nominován za svou ekologicku činnost na Nobelovu cenu. Řekl bych, že tam asi nebudou žádní pitomci :o) Takže na tvou otázku - ano, smál jsem se a uznávám Al Gorea, stejně jako drtivou většinu klimatologů, víc, než provokatéra z povolání, kterej si možná ve svým volným čase pro zdraví dává silikonové implantáty pod kůži.:D
59448
Ad. ´globální oteplování´- samozřejmě, že v této souvislosi existují totální idiotské průvodní jevy, jako např. úvahy vědců o tom, že by krávám přidávali do pokrmu česnek, aby neprodukovaly tolik CO2, či jiné perly, takže z tohoto pohledu nepopírám jistou masovou hysterii a nezačnu kvůli tomu svítit svíčkama. Jenže na druhé straně nemohu přehlédnout takové skutečnosti, že např. ledovce, staré statisíce let, které přežily i sebevětší klimatické výkyvy za minulá staletí a tisíciletí, teď - obrazně řečeno - "dostávají na prdel", praskají, tajou a mizí před očima a to navíc v dost nezvykle krátkém časovém úseku. Stejně jako prostý statistický fakt, že za posledních 15 let bylo 12 nejteplejších roků v historii měření klimatu, to už prostě není náhoda. I to, že ostrovy v Pacifiku, staré také statisíce let, postupně mizí pod hladinou, díky tomu, že na pólech tají ledovce a stoupá hladina oceánu. I exaktně prokázaná skutečnost, že rovníkové státy nyní zažívají taková horka a taková sucha, jako nikdy předtím v historii. Atd.,atd. Ad. Gore - moc neznám jeho činnost a jeho postoje, pouze z dokumentu ´Nepříjemná pravda´ a z toho, co jsem si o něm přečetl, takže pouze vím, že ekologii se věnoval celý život, ještě před tím, než se stal prof.politikem, že napsal mnoho prací na tohle téma a že letos v lednu byl Švédskou akademií věd nominován za svou ekologicku činnost na Nobelovu cenu. Řekl bych, že tam asi nebudou žádní pitomci :o) Takže na tvou otázku - ano, smál jsem se a uznávám Al Gorea, stejně jako drtivou většinu klimatologů, víc, než provokatéra z povolání, kterej si možná ve svým volným čase pro zdraví dává silikonové implantáty pod kůži.*:D*
ghostrider
0 0
reagovat
Ajáj, dokumenty to nemajú ľahké. Až príliš často ich mnohí vynia z citového vydierania a prekrúcania faktov pre potreby svojej pointy (a zväčša, žiaľ, oprávnene) To potom často zanikajú skutočne kvalitné vecičky pracujúce veľmi solídne s argumentami na oboch stranách... bodaj by nie, čo si má človek myslieť po Moorovych fantazmagóriách a spúste "populárne" podaných dokumentov v tv. Ani nie je chuť sa púšťať do nejakých sociálnych a spoločenských tém, ľudí lepšie poučí až masový dopad niečoho nepríjemného. ?) Najlepšie je točiť prírodu, hen tam pekný obrázok, hen tam vedľa tiež, (kým je ešte čo pekné) nejaké info, hudbička a nech sa na to pekne pozerá...:)) ....?) ...:o
59438
Ajáj, dokumenty to nemajú ľahké. Až príliš často ich mnohí vynia z citového vydierania a prekrúcania faktov pre potreby svojej pointy (a zväčša, žiaľ, oprávnene) To potom často zanikajú skutočne kvalitné vecičky pracujúce veľmi solídne s argumentami na oboch stranách... bodaj by nie, čo si má človek myslieť po Moorovych fantazmagóriách a spúste "populárne" podaných dokumentov v tv. Ani nie je chuť sa púšťať do nejakých sociálnych a spoločenských tém, ľudí lepšie poučí až masový dopad niečoho nepríjemného. *?)* Najlepšie je točiť prírodu, hen tam pekný obrázok, hen tam vedľa tiež, (kým je ešte čo pekné) nejaké info, hudbička a nech sa na to pekne pozerá...*:))* ....*?)* ...*:o*
0 0
reagovat
bylo to takovy marzivy, ze? 5*
59437
bylo to takovy marzivy, ze? 5*
0 0
reagovat
spatne sis to stahnul. me sedmsetdvacitka fungovala na dve stazeni na dvou rozdilnejch PC
59436
spatne sis to stahnul. me sedmsetdvacitka fungovala na dve stazeni na dvou rozdilnejch PC
0 0
reagovat
720p ma bug v encodingu? vytuhne po druhym strihu :|
59435
720p ma bug v encodingu? vytuhne po druhym strihu :|
0 0
reagovat
that was coooold... brrr
59430
that was coooold... brrr
0 0
reagovat

ghostrider

Už jsme se o tom nedávno bavili, tak jsem na tvou radu zhlédl ten dokument - The Great global Warming Swindle - docela se zasmál a pak se podíval, kdo že za tím stojí. Martin Durkin - provokatér z povolání, který si na tom zakládá svou živnost. Pro ´Channel 4´natočil dokument "Against Nature" o tom, jak ekologie ohrožuje lidskou svobodu. Překroutil tam fakta do té míry a tak to sestříhal, že nakonec na doporučení ´Independent Television Commission´ (britská obdoba naší ´Rady pro televizní vysílání´) se musela Channel 4 v hlavním telev.čase za tento pořad omluvit (:D). Mistr Durkin ovšem dostál i nadále své pověsti a v roce 1998 přišel pro stanicui BBC s dalším dílkem "Storm in a D-Cup", ve kterém dokazuje, že SILIKONOVÉ IMPLANÁTY JSOU ŽENÁM ZDRAVÍ PROSPĚŠNÉ!! (sic!!!:o) . BBC ho odmítla vysílat na základě faktu, že Durkin zcela ignoroval uvést ve svém pořadu důkazy, které hovoří proti jeho tvrzení a chopila se ho opět Channel 4. No a nakonec jeho "Great Global Warming Swindle", který v anketě 84% prof. klimatologů, jenž pořad zhlédlo, odmítlo jako blábolivý nástroj propagandy. Takže - neberu ti tvé nadšení, ale myslím si o tom své.:D
59429
Už jsme se o tom nedávno bavili, tak jsem na tvou radu zhlédl ten dokument - The Great global Warming Swindle - docela se zasmál a pak se podíval, kdo že za tím stojí. Martin Durkin - provokatér z povolání, který si na tom zakládá svou živnost. Pro ´Channel 4´natočil dokument "Against Nature" o tom, jak ekologie ohrožuje lidskou svobodu. Překroutil tam fakta do té míry a tak to sestříhal, že nakonec na doporučení ´Independent Television Commission´ (britská obdoba naší ´Rady pro televizní vysílání´) se musela Channel 4 v hlavním telev.čase za tento pořad omluvit (*:D*). Mistr Durkin ovšem dostál i nadále své pověsti a v roce 1998 přišel pro stanicui BBC s dalším dílkem "Storm in a D-Cup", ve kterém dokazuje, že SILIKONOVÉ IMPLANÁTY JSOU ŽENÁM ZDRAVÍ PROSPĚŠNÉ!! (sic!!!*:o*) . BBC ho odmítla vysílat na základě faktu, že Durkin zcela ignoroval uvést ve svém pořadu důkazy, které hovoří proti jeho tvrzení a chopila se ho opět Channel 4. No a nakonec jeho "Great Global Warming Swindle", který v anketě 84% prof. klimatologů, jenž pořad zhlédlo, odmítlo jako blábolivý nástroj propagandy. Takže - neberu ti tvé nadšení, ale myslím si o tom své.*:D*
ghostrider
0 0
reagovat
Film sice není tak "cool", ale je rozhodně dobrej:) Tedy samozřejmě když na to jdete jako na dokument o globálním oteplování. Občas je sice až citově vyděračský (nejen já se dojal při pohledu na tučňáky vpouštěné do volné přírody, smrk), ale celkově je to dobře odvedená práce, která zaujme i lidi, kteří by na "to" v životě nekoukali.
59427
Film sice není tak "cool", ale je rozhodně dobrej:) Tedy samozřejmě když na to jdete jako na dokument o globálním oteplování. Občas je sice až citově vyděračský (nejen já se dojal při pohledu na tučňáky vpouštěné do volné přírody, smrk), ale celkově je to dobře odvedená práce, která zaujme i lidi, kteří by na "to" v životě nekoukali.
0 0
reagovat
looks cool :+
59426
looks cool *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se