Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Štěstí: V.I.M.

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Shushika: Ja to srovnvani chapu, aniz bych Stesti videl. Problem je v tom, alespon tak se mi to zda, ze ve Stesti jsou cilene uchylove, zatimco v Americky krase je to trochu "zkosenej" pohled na normalni lidi. Nebo se mylim? Pokud bych mel recht, tak to presne odpovida, mym preferencim. Ja nerad tu samoucelnou "zelenkovskou" honbu za uchylkama.;)
44365
Shushika: Ja to srovnvani chapu, aniz bych Stesti videl. Problem je v tom, alespon tak se mi to zda, ze ve Stesti jsou cilene uchylove, zatimco v Americky krase je to trochu "zkosenej" pohled na normalni lidi. Nebo se mylim? Pokud bych mel recht, tak to presne odpovida, mym preferencim. Ja nerad tu samoucelnou "zelenkovskou" honbu za uchylkama.*;)*
0 0
reagovat
Taky nevim, proč srovnávat s Americkou krásou (jediná podobnost je v taťkovi, kterej je nadrženej na spolužáka svýho syna). Jinak film je to slušnej nejlepší je Lara, jak pořád sní o tom, že jí někdo znásilní :+ To se jentak nevidí.
44364
Taky nevim, proč srovnávat s Americkou krásou (jediná podobnost je v taťkovi, kterej je nadrženej na spolužáka svýho syna). Jinak film je to slušnej nejlepší je Lara, jak pořád sní o tom, že jí někdo znásilní *:+* To se jentak nevidí.
0 0
reagovat
Nevím, proč zrovna tenhle film srovnávat s Americkou krásu. Dost mě to k sobě nesedí.

Už je to nějaký pátek, co jsem Štěstí viděl, ale mám stále pocit, že to byl spíš slepenec různých nápadů (a hlavně dost ujetých) a ústřední příběh o sestrách vůbec nefungoval. Co pro mě tenhle film zachraňuje je příběh pedofilního otce. Ten nejen pobaví, ale ji dost dobrou sondou do duše takhle postiženého člověka. Zbytek je pak jen slepenec různých epizod, které se dají říct i jednou větou. Nejsou špatné, ale nějaká lepší kostra či prostupující linie než jen že ústřední hrdinky jsou 3 sestry (a ani vlastně moc ústřední hrdinky nejsou, ostatní postavy je celkem snadno zastíní), by mu víc slušela.
44363
Nevím, proč zrovna tenhle film srovnávat s Americkou krásu. Dost mě to k sobě nesedí. Už je to nějaký pátek, co jsem Štěstí viděl, ale mám stále pocit, že to byl spíš slepenec různých nápadů (a hlavně dost ujetých) a ústřední příběh o sestrách vůbec nefungoval. Co pro mě tenhle film zachraňuje je příběh pedofilního otce. Ten nejen pobaví, ale ji dost dobrou sondou do duše takhle postiženého člověka. Zbytek je pak jen slepenec různých epizod, které se dají říct i jednou větou. Nejsou špatné, ale nějaká lepší kostra či prostupující linie než jen že ústřední hrdinky jsou 3 sestry (a ani vlastně moc ústřední hrdinky nejsou, ostatní postavy je celkem snadno zastíní), by mu víc slušela.
0 0
reagovat
Dodnes jsem nepochopila, jak někdo nemůže milovat Americkou krásu:-))

Moje oblíbená rubrika V.I.M. umí dvě kouzla. Buď zařadí na startovní listinu nějakého lichokopytníka z mojí stáje, nebo nasadí neznámého černého koně, a po přečtení pár odstavců ho musím vidět.
Tohle znamenité VIM patří mezi ty druhé-a doufám, že Štěstí s trochou štěstí dopadne jako North by Northwest a Unbreakable, které jsem tu objevila a byla to láska na první dotyk:-)
44362
Dodnes jsem nepochopila, jak někdo nemůže milovat Americkou krásu:-)) Moje oblíbená rubrika V.I.M. umí dvě kouzla. Buď zařadí na startovní listinu nějakého lichokopytníka z mojí stáje, nebo nasadí neznámého černého koně, a po přečtení pár odstavců ho musím vidět. Tohle znamenité VIM patří mezi ty druhé-a doufám, že Štěstí s trochou štěstí dopadne jako North by Northwest a Unbreakable, které jsem tu objevila a byla to láska na první dotyk:-)
0 0
reagovat
:D;)
44361
*:D**;)*
0 0
reagovat
[šušika]
44360
[šušika]
0 0
reagovat
Prvy film pri ktorom som si uvedomil, ze mam v skutocnosti rad kruty humor. A hlavne, ze v zivote sa treba vediet zasmiat na vsetkom.
44359
Prvy film pri ktorom som si uvedomil, ze mam v skutocnosti rad kruty humor. A hlavne, ze v zivote sa treba vediet zasmiat na vsetkom.
0 0
reagovat
To bych tu nečekal, i když..píše to Shushika (jak se to vůbec čte? sušenka?)... osobně pro mě nejlepší "nezávislý" film. ;) Ať již kvůli postavám, příběhu, PSH a tak vůbec. :o)
44358
To bych tu nečekal, i když..píše to Shushika (jak se to vůbec čte? sušenka?)... osobně pro mě nejlepší "nezávislý" film. ;) Ať již kvůli postavám, příběhu, PSH a tak vůbec. :o)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se