Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Joker 2: Teaser

příspěvky 41 - 52 Napsat příspěvek
Mne to najviac pripomína Sucker punch8)
900622
Mne to najviac pripomína Sucker punch*8)*
4 -3
reagovat
Muzikál je asi poslední žánr, který bych v rámci DC potřeboval vidět, ale jestli tahle muzikoterapie postav i diváků může někde fungovat, tak asi tady (šílený Joker uvězněný v Arkhamu se potácí mezi realitou a snovými (muzikálovými) sekvencemi) a kudos kravaťákům ve WB, že na podobný experiment za 200 mega (3x dražší než jednička, uf:D), který v BO může dopadnou jakkoliv, Phillipsovi kývli, protože podle traileru to vypadá přinejmenším zajímavě.

Na Phoenixe a zejména Gaga se těším a zvědavý jsem na to, co s ohledem na muzikál předvede Guðnadóttir (pokud tedy nevyřeší hudební čísla skrze populární songy:D), zbytek bude záležet na tom, jak moc si Phillips pohraje s příběhem (doufám, že dojde na nějaký plot twist jako bylo vyústění love story v jedničce) a obecně žánrovým posunem. 
900620
Muzikál je asi poslední žánr, který bych v rámci DC potřeboval vidět, ale jestli tahle muzikoterapie postav i diváků může někde fungovat, tak asi tady (šílený Joker uvězněný v Arkhamu se potácí mezi realitou a snovými (muzikálovými) sekvencemi) a kudos kravaťákům ve WB, že na podobný experiment za 200 mega (3x dražší než jednička, uf*:D*), který v BO může dopadnou jakkoliv, Phillipsovi kývli, protože podle traileru to vypadá přinejmenším zajímavě. Na Phoenixe a zejména Gaga se těším a zvědavý jsem na to, co s ohledem na muzikál předvede Guðnadóttir (pokud tedy nevyřeší hudební čísla skrze populární songy*:D*), zbytek bude záležet na tom, jak moc si Phillips pohraje s příběhem (doufám, že dojde na nějaký plot twist jako bylo vyústění love story v jedničce) a obecně žánrovým posunem. 
6 -2
reagují: mimomisu, ovmartin23
reagovat
Jednička se mi líbila, tím, že dokázala překvapit. Tady už nic takovýho nehrozí. Mám radši šílenýho vysmátýho Jokera z komiksů, tady se hlavně brečí a šťouráme se v pocitech. 
900619
Jednička se mi líbila, tím, že dokázala překvapit. Tady už nic takovýho nehrozí. Mám radši šílenýho vysmátýho Jokera z komiksů, tady se hlavně brečí a šťouráme se v pocitech. 
5 -2
reagovat
Ja si myslím, že tam bude nejaké eso v rukáve, že ten trailer/film trochu klame telom. Arthur v jednotke zavraždil aspoň 6 ľudí (jeho mama, traja študenti v metre, TV moderátor, kolega). Neviem ako sa z takéhoto niečoho dá dostať von a veselo si budovať romancu s ďalšou bláznivou, ktorú stretol v blázinci. Lebo trailer evokuje to, že Arthur sa bude snažiť nechať temnú minulosť za sebou, čo ale neviem či vôbec v jeho prípade je možné, vzhľadom na to ako zjavne a ťažko psychicky narušený bol. Čiže tie muzikálové/tanečné výstupy by asi poväčšinou mohli/mali byť len Arthurova predstava? Tak ako si predstavoval romancu so svojou susedou v jednotke? 

Neviem, možno to len prešpekulovávam, ale Joker 1 staval aj na nespoľahlivom rozprávačovi ("unreliable narrator"), čiže dáva zmysel, že s týmto sa bude pracovať ďalej a možno aj trailerová kampaň je trochu misleading a je v tom niečo viac. 

Ak nie, tak to vyzerá síce spravené pekne, ale príde mi to ako nejaké divné  niečo čo pomerne radikálne otáča žáner a to čo bola jednotka. Uvidíme čo z toho vylezie. 
900618
Ja si myslím, že tam bude nejaké eso v rukáve, že ten trailer/film trochu klame telom. Arthur v jednotke zavraždil aspoň 6 ľudí (jeho mama, traja študenti v metre, TV moderátor, kolega). Neviem ako sa z takéhoto niečoho dá dostať von a veselo si budovať romancu s ďalšou bláznivou, ktorú stretol v blázinci. Lebo trailer evokuje to, že Arthur sa bude snažiť nechať temnú minulosť za sebou, čo ale neviem či vôbec v jeho prípade je možné, vzhľadom na to ako zjavne a ťažko psychicky narušený bol. Čiže tie muzikálové/tanečné výstupy by asi poväčšinou mohli/mali byť len Arthurova predstava? Tak ako si predstavoval romancu so svojou susedou v jednotke?  Neviem, možno to len prešpekulovávam, ale Joker 1 staval aj na nespoľahlivom rozprávačovi ("unreliable narrator"), čiže dáva zmysel, že s týmto sa bude pracovať ďalej a možno aj trailerová kampaň je trochu misleading a je v tom niečo viac.  Ak nie, tak to vyzerá síce spravené pekne, ale príde mi to ako nejaké divné  niečo čo pomerne radikálne otáča žáner a to čo bola jednotka. Uvidíme čo z toho vylezie. 
10 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Teaser je teda dost hustej:)
Mám otázku na lidi, kterým se líbila jednička. Líbil se vám ten příběh, nebo jste se spíš ztotožňovali s Arthurovým náhledem na svět? Cítíte pocity sounáležitosti s jeho charakterem?
900617
Teaser je teda dost hustej:) Mám otázku na lidi, kterým se líbila jednička. Líbil se vám ten příběh, nebo jste se spíš ztotožňovali s Arthurovým náhledem na svět? Cítíte pocity sounáležitosti s jeho charakterem?
1 -7
reagovat
Ježiš, to bude ještě víc do sebe zahleděná chujovina než jednička.
900614
Ježiš, to bude ještě víc do sebe zahleděná chujovina než jednička.
13 -13
reagovat
S kým sa vidíme v kine? :D
900611
S kým sa vidíme v kine? *:D*
4 -5
reagovat
Bohužel to na mě vůbec nepůsobí. Jednička je super, tohle mi přijde zatím docela slabý, hlavně takový typicky sequelový, že místo jednoho tam tančí na těch schodech dva, atd :D zatím vůbec nevím co si o tom myslet
900606
Bohužel to na mě vůbec nepůsobí. Jednička je super, tohle mi přijde zatím docela slabý, hlavně takový typicky sequelový, že místo jednoho tam tančí na těch schodech dva, atd *:D* zatím vůbec nevím co si o tom myslet
8 -2
reagovat
Je mi jasný, že budu vymínuskovaný do Východního Timoru, ale Phillips je takový poloviční Snyder. A trailer to v podstatě dokazuje, ty měl Snyder taky top, jejich montáže a zpomalovačky tam sedí.

V jedničce moc Phillips nepochopil, že reference mají být subtilnější a film má vyprávět sám o sobě, ne být namíchaný z toho co se kde vykradlo po záběrech. 
Hrozně to připomíná Snyderovu práci se zpomalovačkami a předpokládám, že dvojka to bude mít podobné jen s hudebními čísly...

Ale... trochu guilty pleasure se na to těším kvůli Lady Gaga, ona je IMHO fenomenální herečka a mrzí mne že nehraje víc. 
900602
Je mi jasný, že budu vymínuskovaný do Východního Timoru, ale Phillips je takový poloviční Snyder. A trailer to v podstatě dokazuje, ty měl Snyder taky top, jejich montáže a zpomalovačky tam sedí. V jedničce moc Phillips nepochopil, že reference mají být subtilnější a film má vyprávět sám o sobě, ne být namíchaný z toho co se kde vykradlo po záběrech.  Hrozně to připomíná Snyderovu práci se zpomalovačkami a předpokládám, že dvojka to bude mít podobné jen s hudebními čísly... Ale... trochu guilty pleasure se na to těším kvůli Lady Gaga, ona je IMHO fenomenální herečka a mrzí mne že nehraje víc. 
10 -23
reagovat
Trailer hodne top, jednicka mela jednu z nejlepsich kampani vubec, i kdyz film samotny me bavil jen ve finalni tretine a treba takovy Nightcrawler by byl podstatne lepsi Joker origin story. Nicmene, tady to vypada ze Phillips pridal a je super ze se cas od casu objevi blockbuster, kterej neni "rozvernou akcni komedii" nebo "cg sci-fi spektaklem", ale ma osobnost (i kdyz jsou hned breky ze je to try-hard).

Speta: Abych rekl pravdu... Asi nesouhlasim. Na zacatku se hned rika, jak nas hudba naplnuje a pak je nekolik obrazu, kde se zpiva nebo tanci... Naopak mi prijde, te v ramci prvniho traileru to avizuji dost.
900601
Trailer hodne top, jednicka mela jednu z nejlepsich kampani vubec, i kdyz film samotny me bavil jen ve finalni tretine a treba takovy Nightcrawler by byl podstatne lepsi Joker origin story. Nicmene, tady to vypada ze Phillips pridal a je super ze se cas od casu objevi blockbuster, kterej neni "rozvernou akcni komedii" nebo "cg sci-fi spektaklem", ale ma osobnost (i kdyz jsou hned breky ze je to try-hard). Speta: Abych rekl pravdu... Asi nesouhlasim. Na zacatku se hned rika, jak nas hudba naplnuje a pak je nekolik obrazu, kde se zpiva nebo tanci... Naopak mi prijde, te v ramci prvniho traileru to avizuji dost.
15 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
…a kdo by se jim divil ;) Zvlast kdyz jim stejna taktika ted dvakrat vysla.
900600
…a kdo by se jim divil ;) Zvlast kdyz jim stejna taktika ted dvakrat vysla.
900599
3 -1
reagovat
Koukam, ze se Warneri trochu boji to prezentovat all-in jako muzikal. :D
900599
Koukam, ze se Warneri trochu boji to prezentovat all-in jako muzikal. *:D*
4 -2
reagují: Cival
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se