Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Poslední samuraj: V.I.M.

příspěvky 21 - 27 Napsat příspěvek
6,4/10 na Rottenoch je otras. :- Úžasný film.
899254
6,4/10 na Rottenoch je otras. *:-* Úžasný film.
6 0
reagovat
Jo! Nikdy na to nezapomenu. Bylo mi 12 a přijel jsem za ségrou do Prahy na víkend, která tu studovala. Vždycky když jsem přijel, tak se šlo na jídlo a do kina. A vzhledem na nabitý ročník se šlo na Piráty z Karibiku, Master and Commander a Posledního samuraje. A ještě jednou na samuraje.:D Dodnes mám z té trojice nejraději Crowa a Bettanyho, ale Samuraj je jen těsně v závěsu. 

Pustil jsem si ke čtení A Way of Life a teď mám chuť to pustit celé. Neskutečná hovadina, že to nikde není. VIM zasloužený. 
899251
Jo! Nikdy na to nezapomenu. Bylo mi 12 a přijel jsem za ségrou do Prahy na víkend, která tu studovala. Vždycky když jsem přijel, tak se šlo na jídlo a do kina. A vzhledem na nabitý ročník se šlo na Piráty z Karibiku, Master and Commander a Posledního samuraje. A ještě jednou na samuraje.*:D* Dodnes mám z té trojice nejraději Crowa a Bettanyho, ale Samuraj je jen těsně v závěsu.  Pustil jsem si ke čtení A Way of Life a teď mám chuť to pustit celé. Neskutečná hovadina, že to nikde není. VIM zasloužený. 
6 0
reagovat
Veľmi pekne napísané. Jeden z mojich veľmi obľúbených filmov. Kritiku na bieleho záchrancu tiež nejak nepoberám keď na konci tam takmer všetci pokapali :D
899249
Veľmi pekne napísané. Jeden z mojich veľmi obľúbených filmov. [spoiler]Kritiku na bieleho záchrancu tiež nejak nepoberám keď na konci tam takmer všetci pokapali [/spoiler]*:D*
9 0
reagovat
Oukej, tak já si to zase pustím a poslechnu.
Nemusíte mě tak vehementně přesvědčovat. 
899247
Oukej, tak já si to zase pustím a poslechnu. Nemusíte mě tak vehementně přesvědčovat. 
9 0
reagovat
Konečne chlapci ste tu zaradili Posledného samuraja:+:+8) Za mňa 10/10, Tom sa tam neskutočne hodil, hudba, výprava, bojové scény a ten koniec priznám sa že keď som to videl prvýkrát tak som plakal ( originál VHS mám stále doma)...jasné ten záver je neskutočný patos pre niekoho a skončilo to tak "rozprávkovo" ale ten film je skvelý8) Ken Watanabe skvelý výkon (neviem či bude prekonaný;)) a do Kojuki Kató som sa vtedy zamiloval a to nemusela v tom filme ani nič hovoriť iba sa pozerať?)
899246
Konečne chlapci ste tu zaradili [b]Posledného samuraja*:+**:+**8)*[/b] Za mňa 10/10, [i]Tom [/i]sa tam neskutočne hodil, hudba, výprava, bojové scény a ten koniec priznám sa že keď som to videl prvýkrát tak som plakal ( originál VHS mám stále doma)...jasné ten záver je neskutočný patos pre niekoho a skončilo to tak "rozprávkovo" ale ten film je skvelý*8)* [i]Ken Watanabe [/i]skvelý výkon (neviem či bude prekonaný*;)*) a do [i]Kojuki Kató[/i] som sa vtedy zamiloval a to nemusela v tom filme ani nič hovoriť iba sa pozerať*?)*
5 0
reagovat
"já bych si snad musel dát facku, kdybych tu při vzpomínkách na jeden z mých nejoblíbenějších filmů líně naznačil, že před dvaceti lety vznikaly lepší filmy než dnes" 

No zrovna ve srovnání s rokem 2003 je to až bolestivě jednoznačné jak moc lepší tehdy filmy byly. To že Poslední Samuraj byl mezi tou tehdejší nadílkou "jeden z těch slabších" vypovídá o všem (VIM zasloužené, ale... v roce kdy vyšlo nejlepší fantasy, nejlepší komiksovka, a dva nejlepší námořní filmy všech dob?). 

Teď to holt zachraňují ty televize - Shogun, Masters of Air, Tokyo Vice, kam se na toto tehdejší doba hrabe, pořádné změny přišly až další rok s Lost. 
899245
"já bych si snad musel dát facku, kdybych tu při vzpomínkách na jeden z mých nejoblíbenějších filmů líně naznačil, že před dvaceti lety vznikaly lepší filmy než dnes"  No zrovna ve srovnání s rokem 2003 je to až bolestivě jednoznačné jak moc lepší tehdy filmy byly. To že Poslední Samuraj byl mezi tou tehdejší nadílkou "jeden z těch slabších" vypovídá o všem (VIM zasloužené, ale... v roce kdy vyšlo nejlepší fantasy, nejlepší komiksovka, a dva nejlepší námořní filmy všech dob?).  Teď to holt zachraňují ty televize - Shogun, Masters of Air, Tokyo Vice, kam se na toto tehdejší doba hrabe, pořádné změny přišly až další rok s Lost. 
13 -1
reagují: ovmartin23
reagovat
Joo, vznikaly proste lepsi filmy. Bohuzel. Samuraj samozrejme klasika, 9-10/10, ale Troju a Alexandera v prodlouzenych cutech mam jeste radsi, no. A klidne bych k temhle kouskum pridal i v CR zapadleho Seabiscuita, tez poctivy velkofilm, akorat zasazen "jen" do doby Velke hospodarske krize. :)
899243
Joo, vznikaly proste lepsi filmy. Bohuzel. Samuraj samozrejme klasika, 9-10/10, ale Troju a Alexandera v prodlouzenych cutech mam jeste radsi, no. A klidne bych k temhle kouskum pridal i v CR zapadleho Seabiscuita, tez poctivy velkofilm, akorat zasazen "jen" do doby Velke hospodarske krize. :)
6 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se