Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí: Trailer

příspěvky 21 - 32 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
Na podzim Tomáš Řepka. Link
897175
Na podzim Tomáš Řepka. [url=https://sport.aktualne.cz/fotbal/ceska-liga/repka-pripravuje-celovecerni-film-hrisnik-nekteri-lide-se-ch/r~ea4a0df699b511ee8d680cc47ab5f122/]Link[/url]
897168
2 -2
reagují: Ironhead
reagovat
To je zase nějaká vlna filmových životopisných  dokumentů o lidech co zažili vzestup a pád a žijí jen z mediální bubliny ?
Doprdele kdo bude další?
Měl by přijít nějaký fotbalista napr. Martin Hašek mladší?
Nebo hokejista? 

Soukalová byla fajn. Fandilo ji celý Česko.
Biatlon je kurevsky narocnej sport. 
To že se blbě zamilovala do blba se hold stává. 
897168
To je zase nějaká vlna filmových životopisných  dokumentů o lidech co zažili vzestup a pád a žijí jen z mediální bubliny ? Doprdele kdo bude další? Měl by přijít nějaký fotbalista napr. Martin Hašek mladší? Nebo hokejista?  Soukalová byla fajn. Fandilo ji celý Česko. Biatlon je kurevsky narocnej sport.  To že se blbě zamilovala do blba se hold stává. 
2 -2
reagují: Tenvzadu, qualkalim
reagovat
Jojo Vladkovi výstupy v první radě Vyvolených byly legendární, škoda ze ji tam taky neoholili hlavu a kdyby tam ještě brečela jako Vladko to by bylo terno Homolko:D ale je hezká to se musí nechat:))
897164
Jojo Vladkovi výstupy v první radě Vyvolených byly legendární, škoda ze ji tam taky neoholili hlavu a kdyby tam ještě brečela jako Vladko to by bylo terno Homolko*:D* ale je hezká to se musí nechat*:))*
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Protoze Vetrovsky nema vkus. Stejne jako Soukalova.
897162
Protoze Vetrovsky nema vkus. Stejne jako Soukalova.
897144
2 -2
reagovat
reaguje na: fabec
"absolutně podcenila psychologickou péči o naše závodnice a závodníky" -- To je obecne velka bolest ceskeho sportu, u zen tuplem...
897156
[i]"absolutně podcenila psychologickou péči o naše závodnice a závodníky" [/i]-- To je obecne velka bolest ceskeho sportu, u zen tuplem...
897149
7 0
reagovat

škoda

že nemáte i hodnocení odpad :+
897154
že nemáte i hodnocení odpad *:+*
škoda
1 -2
reagovat
Ten trailer je strašně dlouhý. To byl J.T. Boe na začátku? 
Pokud nějaká žena "změnila český biatlon", tak to byla Kateřina Holubcová. Jenže ta jezdila v době, kdy byl biatlon ještě okrajový sport (minimálně tady), a zvládla vyhrát mistrovství světa s naprostým minimem, přitom její jméno mimo sportovní fanoušky vlastně nikdo nezná.
Každopádně mě zajímá, jak moc tam budou řešit Koukala, protože ten očividně vzal už tak lehce labilní Gábinu, a asi jí pěkně docuchal.
Pokud si z celé té "éry" měli něco vzít, tak se hlavně starat o psychické zdraví našich sportovců (Celkově), což se očividně pořád neděje. Při první zastávce "doma" se i zkušený Krčmář totálně sesype, při tréninku střílí čistě, a při závodu krouží kolo ještě ve chvíli, kdy je první Francouzska nebo Norka už ve sprše.
897153
Ten trailer je strašně dlouhý. To byl J.T. Boe na začátku?  Pokud nějaká žena "změnila český biatlon", tak to byla Kateřina Holubcová. Jenže ta jezdila v době, kdy byl biatlon ještě okrajový sport (minimálně tady), a zvládla vyhrát mistrovství světa s naprostým minimem, přitom její jméno mimo sportovní fanoušky vlastně nikdo nezná. Každopádně mě zajímá, jak moc tam budou řešit Koukala, protože ten očividně vzal už tak lehce labilní Gábinu, a asi jí pěkně docuchal. Pokud si z celé té "éry" měli něco vzít, tak se hlavně starat o psychické zdraví našich sportovců (Celkově), což se očividně pořád neděje. Při první zastávce "doma" se i zkušený Krčmář totálně sesype, při tréninku střílí čistě, a při závodu krouží kolo ještě ve chvíli, kdy je první Francouzska nebo Norka už ve sprše.
3 -2
reagovat
Tady jde i o to, že kdyby nebyla hezká, nikdo o ní tolik nepíše a netočí (viz. například Sáblíková) 8)
897150
Tady jde i o to, že kdyby nebyla hezká, nikdo o ní tolik nepíše a netočí (viz. například Sáblíková) *8)*
4 -2
reagovat
Bohužel je Soukalová pořád "lidová hrdinka" rádoby biatlonových fanoušků úspěchu, kteří pořád volají po jejím návratu. Já nepopírám její sportovní úspěchy, pro český biatlon toho udělala spoustu, ale já osobně jsem biatlon sledoval dávno před ní a budu sledovat i po ní, bez ohledu na výsledky našich závodníků.
Musim však říct, že za tu dobu mého sledování biatlonu jsem ve startovním poli neviděl hloupějšího závodníka. Soukalová je opravdu nejvíc prostá a naivní duše, jaká snad v našem sportu kdy byla. Lidsky je mi její vystupování krajně nesympatická. Naše repre bohužel při velkém rozmachu biatlonu absolutně podcenila psychologickou péči o naše závodnice a závodníky, což je viditelné dlouhodobě i v současné době, a bylo to vidět i v době Soukalové, kdy někoho tak naivního nechali zmanipulovat egomaniakem Koukalem.
Co se samotného dokumentu týče, tak nejvíc vypovídající hodnotu má asi to, že všichni ti, co by mohli o Soukalové říct něco negativního, tak se na dokumentu odmítli podílet, takže je jasné, že v rámci biatlonu budou všichni opakovat klasické fráze o tom, jaká byla Soukalová zmatkařka, jaká to byla sranda, jak se na závody malovala, jaká to byla super soupeřka, členka repre...
897149
Bohužel je Soukalová pořád "lidová hrdinka" rádoby biatlonových fanoušků úspěchu, kteří pořád volají po jejím návratu. Já nepopírám její sportovní úspěchy, pro český biatlon toho udělala spoustu, ale já osobně jsem biatlon sledoval dávno před ní a budu sledovat i po ní, bez ohledu na výsledky našich závodníků. Musim však říct, že za tu dobu mého sledování biatlonu jsem ve startovním poli neviděl hloupějšího závodníka. Soukalová je opravdu nejvíc prostá a naivní duše, jaká snad v našem sportu kdy byla. Lidsky je mi její vystupování krajně nesympatická. Naše repre bohužel při velkém rozmachu biatlonu absolutně podcenila psychologickou péči o naše závodnice a závodníky, což je viditelné dlouhodobě i v současné době, a bylo to vidět i v době Soukalové, kdy někoho tak naivního nechali zmanipulovat egomaniakem Koukalem. Co se samotného dokumentu týče, tak nejvíc vypovídající hodnotu má asi to, že všichni ti, co by mohli o Soukalové říct něco negativního, tak se na dokumentu odmítli podílet, takže je jasné, že v rámci biatlonu budou všichni opakovat klasické fráze o tom, jaká byla Soukalová zmatkařka, jaká to byla sranda, jak se na závody malovala, jaká to byla super soupeřka, členka repre...
7 -1
reagují: The Joker
reagovat
Chudák holka, to je toxičtější trailer než její vztah s Koukalem. 
897145
Chudák holka, to je toxičtější trailer než její vztah s Koukalem. 
8 -2
reagovat
:D:D podle mě si strihac dělal prdel..otázka je proč mu to nikdo nevrátil..takhle to je fakt vtipně parodický
897144
*:D**:D* podle mě si strihac dělal prdel..otázka je proč mu to nikdo nevrátil..takhle to je fakt vtipně parodický
10 -2
reagují: Cival
reagovat
Její sportovní kariéru jsem hodně prožíval a proto mě ta montáž v první polovině traileru ohromně bavila. Ta druhá je bohužel trochu cringe. Film si i tak ale pustím, i kvůli vystupování biatlonovejch jmen a možnosti trochu nahlédnout do zákulisí toho, co se vlastně stalo. 
Ten trailer se taky trochu snaží lákat diváka na možnost nějakýho sportovního comebacku, i když to je přece jen trochu úsměvný. :)
897142
Její sportovní kariéru jsem hodně prožíval a proto mě ta montáž v první polovině traileru ohromně bavila. Ta druhá je bohužel trochu cringe. Film si i tak ale pustím, i kvůli vystupování biatlonovejch jmen a možnosti trochu nahlédnout do zákulisí toho, co se vlastně stalo.  Ten trailer se taky trochu snaží lákat diváka na možnost nějakýho sportovního comebacku, i když to je přece jen trochu úsměvný. :)
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se