Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku V letu: Recenze

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Jistě, jsou horší komici než Kevin Hart, ale to je jako říct, že někde v Africe jsou horší diktátoři než Vladimír Putin.

Kolik by asi autor dostal minusu v diskusi?

Ja svyho casu jenom řek, že Bureš už nikdy nebude premiér a bylo to tu jak od kobylek.
892715
Jistě, jsou horší komici než Kevin Hart, ale to je jako říct, že někde v Africe jsou horší diktátoři než Vladimír Putin. Kolik by asi autor dostal minusu v diskusi? Ja svyho casu jenom řek, že Bureš už nikdy nebude premiér a bylo to tu jak od kobylek.
0 -4
reagovat

7/10

Pohodový film se slušným obsazením. Lepší než Správní chlapi, horší než Dannyho parťáci.
892712
Pohodový film se slušným obsazením. Lepší než Správní chlapi, horší než Dannyho parťáci.
7/10
0 -4
reagovat
reaguje na: Polux
Jsem četl:
” poměrně hvězdná sestava ve vedlejších rolích (Reno, D'Onofrio, Magnusek a Worthington)”
Škoda. To bych se i mrknul. 
892693
Jsem četl: ” poměrně hvězdná sestava ve vedlejších rolích (Reno, D'Onofrio, Magnusek a Worthington)” Škoda. To bych se i mrknul. 
892677
2 0
reagovat
Za mňa teda 1/5* strašne generické,a paradoxne mi Kevin Hart vadí ešte viac ak je v polohe šéfa čo je nad vecou a je seriózny ako ten malý upišťaný idiot;) 
892690
Za mňa teda 1/5* strašne generické,a paradoxne mi [i]Kevin Hart[/i] vadí ešte viac ak je v polohe šéfa čo je nad vecou a je seriózny ako ten malý upišťaný idiot*;)* 
2 0
reagovat

4/10

Netflixu jedná tupá heistovka o ničem s nýmandem v hlavní roli (a totiž Army of Thieves) očividně nestačila a proto pár let poté přichází s dalším pokusem, který - zcela nepřekvapivě - dopadl úplně stejně. Gray se po letech vrací znovu na scénu a bohužel dokazuje, že v režisérském důchodu měl zůstat. Protože co mohla být svižná akční heistová týmovka, to skončilo v rukou netflixovských nádeníků pod jeho vedením jako zapomenutelná žánrovka na víkend, která zaujme maximálně tím, jak moc nefunguje na všech myslitelných úrovních. 

Jedno klišé tady střídá druhé, všechny postavy bez výjimky jsou jen jednorozměrné figurky, bolestně tomu chybí humor, akce je jen do počtu a kromě toho nestojí za řeč, přes relativně krátkou stopáž se hodinu útrpně čeká, než se celý heist konečně rozjede a ani pak to není žádná hitparáda, Hart v hlavní roli je přímo ukázkový miscast, jelikož má charisma v záporných hodnotách, chemie mezi ním a Mbatha-Raw prakticky neexistuje, zbylí členové týmu jsou všichni do jednoho nezajímavá/nudná stafáž, poměrně hvězdná sestava ve vedlejších rolích (Reno, D'Onofrio, Magnussen a Worthington) si bohužel jen vydělává na důchod, protože nemá, co pořádně hrát, rádoby efektní zpomalovačky lezou krkem nejpozději po deseti minutách a tak by se dalo pokračovat, ale je to stejně zbytečné jako tenhle film.

P.S. Vzdušná loupež v úvodu třicet let starého Cliffhangera je nápaditější, napínavější a především zábavnější než celý tenhle kdoví kolikátý pokus Netflixu o odstartování nové franšízy.
892677
Netflixu jedná tupá heistovka o ničem s nýmandem v hlavní roli (a totiž Army of Thieves) očividně nestačila a proto pár let poté přichází s dalším pokusem, který - zcela nepřekvapivě - dopadl úplně stejně. Gray se po letech vrací znovu na scénu a bohužel dokazuje, že v režisérském důchodu měl zůstat. Protože co mohla být svižná akční heistová týmovka, to skončilo v rukou netflixovských nádeníků pod jeho vedením jako zapomenutelná žánrovka na víkend, která zaujme maximálně tím, jak moc nefunguje na všech myslitelných úrovních.  Jedno klišé tady střídá druhé, všechny postavy bez výjimky jsou jen jednorozměrné figurky, bolestně tomu chybí humor, akce je jen do počtu a kromě toho nestojí za řeč, přes relativně krátkou stopáž se [spoiler]hodinu útrpně čeká[/spoiler], než se celý heist [spoiler]konečně rozjede[/spoiler] a ani pak to není žádná hitparáda, Hart v hlavní roli je přímo ukázkový miscast, jelikož má charisma v záporných hodnotách, chemie mezi ním a Mbatha-Raw prakticky neexistuje, zbylí členové týmu jsou všichni do jednoho nezajímavá/nudná stafáž, poměrně hvězdná sestava ve vedlejších rolích (Reno, D'Onofrio, Magnussen a Worthington) si bohužel jen vydělává na důchod, protože nemá, co pořádně hrát, rádoby efektní zpomalovačky lezou krkem nejpozději po deseti minutách a tak by se dalo pokračovat, ale je to stejně zbytečné jako tenhle film. P.S. Vzdušná loupež v úvodu třicet let starého Cliffhangera je nápaditější, napínavější a především zábavnější než celý tenhle kdoví kolikátý pokus Netflixu o odstartování nové franšízy.
4/10
3 0
reagují: ovmartin23
reagovat
What do you think a plant is? :D
892674
What do you think a plant is? *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se