Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fotři: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: mates44
Jenže to alter ego je často nepochopený jako kritika fenoménu, který napodobuje. Spousta lidí, co nesnáší Židy určitě cituje a napodobuje Borata a asi těžko jim jim dojde, že je to přímo od Žida myšleno opačně. A troufám si tvrdit, že takhle spousta lidí nepochopí Cohenova diktátora, který se s tím vypořádává v závěrečném projevu docela jasně. 
Ostatně se stačí podívat na moji přezdívku. 
884986
Jenže to alter ego je často nepochopený jako kritika fenoménu, který napodobuje. Spousta lidí, co nesnáší Židy určitě cituje a napodobuje Borata a asi těžko jim jim dojde, že je to přímo od Žida myšleno opačně. A troufám si tvrdit, že takhle spousta lidí nepochopí Cohenova diktátora, který se s tím vypořádává v závěrečném projevu docela jasně.  Ostatně se stačí podívat na moji přezdívku. 
884979
0 -2
reagovat
Jedna věc, co lidi taky často nechápou je, že stand up komici si často vytvořej alter ego, jako, který pak vystupujou a často nemusí reflektovat jakej ten člověk je mimo stage. Mluvil o tom třeba Daniel Sloss, (doporučuju jeho TED talk). Známej tim byl kromě jinejch například Woody Allen, kterej jako stand up komik začínal, a aby bojoval s nervozitou tak si vytvořil ten eratickej, rychle mluvící, ironickej charakter, kterej pak hrál i ve svejch filmech, ale v reálu je podle všeho dost jinej. A přesně tohle taky přispívá k tomu, že si lidi zafixovali Burra jako konzervu, když v reálu to je dost složitější. Nemyslim si ,že je left or right, ale je spíš prostě někde common sense uprostřed, kdy je schopnej s někým souhlasit, ale pak když to jde do extrému ho za to vyhlásit. 
884979
Jedna věc, co lidi taky často nechápou je, že stand up komici si často vytvořej alter ego, jako, který pak vystupujou a často nemusí reflektovat jakej ten člověk je mimo stage. Mluvil o tom třeba Daniel Sloss, (doporučuju jeho [url=https://www.youtube.com/watch?v=8a-UUhW7-HU&ab_channel=TEDxTalks]TED talk[/url]). Známej tim byl kromě jinejch například Woody Allen, kterej jako stand up komik začínal, a aby bojoval s nervozitou tak si vytvořil ten eratickej, rychle mluvící, ironickej charakter, kterej pak hrál i ve svejch filmech, ale v reálu je podle všeho dost jinej. A přesně tohle taky přispívá k tomu, že si lidi zafixovali Burra jako konzervu, když v reálu to je dost složitější. Nemyslim si ,že je left or right, ale je spíš prostě někde common sense uprostřed, kdy je schopnej s někým souhlasit, ale pak když to jde do extrému ho za to vyhlásit. 
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

Kdo vy?

Kdo vy? Nikdy jsem netvrdil, že je alt right ikona. To už je paranoia tohle...
884972
Kdo vy? Nikdy jsem netvrdil, že je alt right ikona. To už je paranoia tohle...
Kdo vy?
884938
0 -1
reagovat
reaguje na: marekkubacek

:-)

Ano, liberál si totiž může dělat prdel jak z konzervativců, tak z woke lidiček. Tos objevil Ameriku. Nikdy jsem netvrdil, že Burr je alt right komik. Když si to přečteš desetkrát, možná to pochopíš. :-)
884971
Ano, liberál si totiž může dělat prdel jak z konzervativců, tak z woke lidiček. Tos objevil Ameriku. Nikdy jsem netvrdil, že Burr je alt right komik. Když si to přečteš desetkrát, možná to pochopíš. :-)
:-)
884933
0 -1
reagovat
Tahle Do_oDova politická okénka v recenzích, to už je značka skoro jako "Film Netflixu". Ale co, alespoň je z toho vtipná diskuse...
884960
Tahle Do_oDova politická okénka v recenzích, to už je značka skoro jako "Film Netflixu". Ale co, alespoň je z toho vtipná diskuse...
7 -1
reagovat

Kriste pane

smažte někdo už ten internet.
884954
smažte někdo už ten internet.
Kriste pane
2 -2
reagovat
Diskuse rozhodně zábavnější, než film!
884947
Diskuse rozhodně zábavnější, než film!
5 0
reagovat
reaguje na: marekkubacek
:D
884940
*:D*
884939
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Směšný je, jak tady už po několikátý takhle škatulkuješ :D. Pod trailerem jsem ti psal, že jsem doteď jeho tvorbu neznal a hodnotil jen na základě vlastních pozorování reality - tj boho matky a jejich free přístup k výchově, Lidi uražený ze situací, u kterejch ani nebyli, označování tranďáků korektním výrazem, mladej šéf s novym revolučním přístupem,.. hlavně celkově jak si teď  každej dává pozor na to, co řekne, aby někoho neurazil. Z mýho pohledu to dobře reflektuje dnešní trigger happy realitu, ale zároveň chápu, že mladší generace nebo někdo, kdo podobný situace nezažil, v tom uvidí jen toho boomera co křičí na mraky. Pár Burrovejch stand-upů jsem dohnal a je to mnohem lepší, než film. A hardcore Woke fan fakt nejsem, minulej měsíc jsem ve Starbucks podržel dveře jedný feministce a tenhle tejden máme soud. Nejsem Gay (ne, že by na tom bylo něco špatně)  a tuhle "recenzi" jsem nepsal cestou z demonstrace na podporu Palestiny (ne, že by na tom bylo něco špatně).
884939
Směšný je, jak tady už po několikátý takhle škatulkuješ *:D*. Pod trailerem jsem ti psal, že jsem doteď jeho tvorbu neznal a hodnotil jen na základě vlastních pozorování reality - tj boho matky a jejich free přístup k výchově, Lidi uražený ze situací, u kterejch ani nebyli, označování tranďáků korektním výrazem, mladej šéf s novym revolučním přístupem,.. hlavně celkově jak si teď  každej dává pozor na to, co řekne, aby někoho neurazil. Z mýho pohledu to dobře reflektuje dnešní trigger happy realitu, ale zároveň chápu, že mladší generace nebo někdo, kdo podobný situace nezažil, v tom uvidí jen toho boomera co křičí na mraky. Pár Burrovejch stand-upů jsem dohnal a je to mnohem lepší, než film. A hardcore Woke fan fakt nejsem, minulej měsíc jsem ve Starbucks podržel dveře jedný feministce a tenhle tejden máme soud. Nejsem Gay (ne, že by na tom bylo něco špatně)  a tuhle "recenzi" jsem nepsal cestou z demonstrace na podporu Palestiny (ne, že by na tom bylo něco špatně).
884938
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: marekkubacek
Jenže vy jste si ho na základě těch vtipů privlastnili jako alt right konzervativní ikonu, což je prostě směšný samo o sobě. 
884938
Jenže vy jste si ho na základě těch vtipů privlastnili jako alt right konzervativní ikonu, což je prostě směšný samo o sobě. 
884933
0 -1
reagují: Fifer, marekkubacek
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je uplně jedno, jestli je pro nebo proti potratům. Pořád je to komik, říká vtip a stejně je v dnešní době obrovský množství uraženejch lidí ať už na jedný, nebo druhý straně, který by ho nejrači za jeho VTIP cancellnuli.  A to přirovnání plodu ke koláči je ukradený ze Seinfellda.

Burr stated that he doesn’t agree with those who believe a fetus is not an embryo.“That’d be like if I was making a cake,” he began. “And I poured some batter in a pan. And I put it in the oven. And then five minutes later, you came by and grabbed the pan and threw it across the floor. And threw it across the floor. And I went, ‘… You just ruined my birthday cake!’ And then you were like, ‘Well, that wasn’t a cake yet.’ It’s like, ‘Well, it would’ve been. If you didn’t do what you just did, it would’ve been a cake in 50 minutes. Something happened to that cake, you cake-murdering son of a b—-!’”
884933
Je uplně jedno, jestli je pro nebo proti potratům. Pořád je to komik, říká vtip a stejně je v dnešní době obrovský množství uraženejch lidí ať už na jedný, nebo druhý straně, který by ho nejrači za jeho VTIP cancellnuli.  A to přirovnání plodu ke koláči je ukradený ze Seinfellda. Burr stated that he doesn’t agree with those who believe a fetus is not an embryo.“That’d be like if I was making a cake,” he began. “And I poured some batter in a pan. And I put it in the oven. And then five minutes later, you came by and grabbed the pan and threw it across the floor. And threw it across the floor. And I went, ‘… You just ruined my birthday cake!’ And then you were like, ‘Well, that wasn’t a cake yet.’ It’s like, ‘Well, it would’ve been. If you didn’t do what you just did, it would’ve been a cake in 50 minutes. Something happened to that cake, you cake-murdering son of a b—-!’”
884926
4 -2
reagují: Fifer, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Fifer
Gervais volil Corbina :D

Burr k potratům:
"Taking aim at snowballing abortion bans across GOP-led states, Burr said: 'These f*****g idiots on the Right, Jesus Christ! 
Who gives a sh*t if you think it's the taking of a life?
How much harder does the world have to get? There's seven billion of us! By all means. Don't bring anymore here. I understand. If you think it's killing a baby, you know what I mean? I get it. 'How do you know that baby's gonna be a good person? You ever think of that over there?'"

Klidně to napiš desetkrát, ale oni prostě antiwoke komici nejsou. Že si je altright ukradli na tom nic nemění. Z konzervativců si dělají úplně stejnou, možná ještě větší prdel. 
884926
Gervais volil Corbina :D Burr k potratům: "Taking aim at snowballing abortion bans across GOP-led states, Burr said: 'These f*****g idiots on the Right, Jesus Christ!  Who gives a sh*t if you think it's the taking of a life? How much harder does the world have to get? There's seven billion of us! By all means. Don't bring anymore here. I understand. If you think it's killing a baby, you know what I mean? I get it. 'How do you know that baby's gonna be a good person? You ever think of that over there?'" Klidně to napiš desetkrát, ale oni prostě antiwoke komici nejsou. Že si je altright ukradli na tom nic nemění. Z konzervativců si dělají úplně stejnou, možná ještě větší prdel. 
884922
2 0
reagují: marekkubacek
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No a? I takovej známej nepřítel LGBT hnutí jako je Gervais je člověk, který veřejně podporuje LGBT práva, jen si dovoluje si z trans issues občas střílet a proto je jejich nepřítel. Stejně tak Chappelle, kvůli kterýmu LGBT hnutí protestovalo před Netflixem. Nejde o to, jestli LGBT uznává, ale že si dovoluje z nich dělat srandu. A to mají Chappelle, Gervais i Burr společné. K potratu mají všichni tito anti-woke komici v podstatě identickej názor: Ženy na něj mají právo, ale přiznejte, že je to vražda dítěte. A v té druhé části by si asi s různými spolky bojujícími za potraty, moc nerozuměli. 
884922
No a? I takovej známej nepřítel LGBT hnutí jako je Gervais je člověk, který veřejně podporuje LGBT práva, jen si dovoluje si z trans issues občas střílet a proto je jejich nepřítel. Stejně tak Chappelle, kvůli kterýmu LGBT hnutí protestovalo před Netflixem. Nejde o to, jestli LGBT uznává, ale že si dovoluje z nich dělat srandu. A to mají Chappelle, Gervais i Burr společné. K potratu mají všichni tito anti-woke komici v podstatě identickej názor: Ženy na něj mají právo, ale přiznejte, že je to vražda dítěte. A v té druhé části by si asi s různými spolky bojujícími za potraty, moc nerozuměli. 
n
884914
1 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak zkus nejdřív číst a pak piš. Psal jsem, že má blíže, ne že je. A liberál není woke. Tak si znovu projeď politickej kompas, a pak se můžeme bavit. :-)
884921
Tak zkus nejdřív číst a pak piš. Psal jsem, že má blíže, ne že je. A liberál není woke. Tak si znovu projeď politickej kompas, a pak se můžeme bavit. :-)
884908
2 -4
reagovat
reaguje na: duro
Ale podle svých vlastních slov je liberál a Zelení jsou v USA liberálové na druhou. Střílí do vlastních řad, ale do konzervativců a alt right střílí víc. 

Nicméně v klíčových otázkách americké politiky jako potraty, omezení zbraní, ekologie, LGBT je liberální. Ale nemá rád pokrytectví a extrémy... 
884914
Ale podle svých vlastních slov je liberál a Zelení jsou v USA liberálové na druhou. Střílí do vlastních řad, ale do konzervativců a alt right střílí víc.  Nicméně v klíčových otázkách americké politiky jako potraty, omezení zbraní, ekologie, LGBT je liberální. Ale nemá rád pokrytectví a extrémy... 
884910
1 0
reagují: Fifer
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale woke teda nie je ani náhodou. Ani liberál, to teda kurva nie. Mám rád jeho vtip: "Odsudzujem násilie na ženách, ale... vždy sa pýtam, čo bolo to posledné, čo mu predtým povedala." :D Alebo všetko o turné Michelle Obama. 
884910
Ale woke teda nie je ani náhodou. Ani liberál, to teda kurva nie. Mám rád jeho vtip: "Odsudzujem násilie na ženách, ale... vždy sa pýtam, čo bolo to posledné, čo mu predtým povedala." *:D* Alebo všetko o turné Michelle Obama. 
884908
3 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Fifer
Burr je liberál a volič zelených. A jestli ho máš nakoukaneho, tak máš asi dost selektivní vnímání, protože to často projevuje. 
To, že má někdo obhroublý a drsný humor neznamená hned altright názory. Louis CK je na tom podobně. 
884908
Burr je liberál a volič zelených. A jestli ho máš nakoukaneho, tak máš asi dost selektivní vnímání, protože to často projevuje.  To, že má někdo obhroublý a drsný humor neznamená hned altright názory. Louis CK je na tom podobně. 
884906
2 0
reagují: Fifer, duro
reagovat

no to je blábol

Kdybych měl vyjmenovat všechny nesmysly, které v té recenzi zazní, tak popíšu 5 stránek, ale na to seru. Burr fakt není woke. A rozhodně má mnohem blíže k ultrakonzervativním komikům než k woke. "Nyní už víme, že byla chyba, že Burr režíroval" píše recenzent. Netflixovské komedie nejsou nic moc, ta Burrova také není veledílo, ale je mnohem lepší než ty průměrné, které Netflix má. Je evidentní, že divácký úspěch má, tudíž to Burrovi pomůže k dalším režijním nabídkám. . Takže na závěr jen připomenu, že kritikové, kteří nemohou vystát vtípky na woke témata, si nejčastěji stěžují na to, že je to trapné a nevtipné. Přitom tyhle lidi umí dokola opakovat jen 2 fráze "OK boomer" a "Old man yells at crowds" (což samotný je boomerskej a desně fousatej vtip). Takže než budeš, drahý kritiku, mistrovat Burra z humoru, zkus alespoň vymyslet novou hlášku, jak ho vtipně sestřít. Pokud to nedokážeš, tak asi nechej psaní někomu, kdo psát umí. A zůstaň u Twitteru, kde můžeš recyklovat "Old man meme"  ad nauseam.
884906
Kdybych měl vyjmenovat všechny nesmysly, které v té recenzi zazní, tak popíšu 5 stránek, ale na to seru. Burr fakt není woke. A rozhodně má mnohem blíže k ultrakonzervativním komikům než k woke. "Nyní už víme, že byla chyba, že Burr režíroval" píše recenzent. Netflixovské komedie nejsou nic moc, ta Burrova také není veledílo, ale je mnohem lepší než ty průměrné, které Netflix má. Je evidentní, že divácký úspěch má, tudíž to Burrovi pomůže k dalším režijním nabídkám. . Takže na závěr jen připomenu, že kritikové, kteří nemohou vystát vtípky na woke témata, si nejčastěji stěžují na to, že je to trapné a nevtipné. Přitom tyhle lidi umí dokola opakovat jen 2 fráze "OK boomer" a "Old man yells at crowds" (což samotný je boomerskej a desně fousatej vtip). Takže než budeš, drahý kritiku, mistrovat Burra z humoru, zkus alespoň vymyslet novou hlášku, jak ho vtipně sestřít. Pokud to nedokážeš, tak asi nechej psaní někomu, kdo psát umí. A zůstaň u Twitteru, kde můžeš recyklovat "Old man meme"  ad nauseam.
no to je blábol
1 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
Mdlý, dokonca by som povedal, že nudný film. Bill je špičkový standupista, videl som snáď všetko dostupné a dokonca občas počúvam jeho pravidelný podcast, ale toto bolo slabučké. Zasmial som sa presne raz, keď striptérka zbierajúca dolárovky cez plece a vystrčený zadok povedala, že je určite super otec.
884835
Mdlý, dokonca by som povedal, že nudný film. Bill je špičkový standupista, videl som snáď všetko dostupné a dokonca občas počúvam jeho pravidelný podcast, ale toto bolo slabučké. Zasmial som sa presne raz, keď striptérka zbierajúca dolárovky cez plece a vystrčený zadok povedala, že je určite super otec.
2 -1
reagovat

film reálne tak 6/10

ale tá linka ako ich vysáčkovali z firmy a bez prachov je kruto realistická a za to som mu na csfd navalil plný počet.. v podstate niečo ako 3.seria Fargo...
884825
ale tá linka ako ich vysáčkovali z firmy a bez prachov je kruto realistická a za to som mu na csfd navalil plný počet.. v podstate niečo ako 3.seria Fargo...
film reálne tak 6/10
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se