Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: sci-fi horor Nikdo tě nezachrání

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
reaguje na: dawko
Ne
881612
Ne
881587
2 0
reagovat
Z celého filmu jsem si odnesl hlavně to, že Kaitlyn je na tom herecky opravdu dobře a přijde mi škoda, že ji nevídáme v "lepších" filmech.
Jinak nemůžu říct, že bych se nudil, telefon jsem nebral do ruky ani jednou. Ale že bych to měl doporučovat kudy chodím, to ne :D
881592
Z celého filmu jsem si odnesl hlavně to, že Kaitlyn je na tom herecky opravdu dobře a přijde mi škoda, že ji nevídáme v "lepších" filmech. Jinak nemůžu říct, že bych se nudil, telefon jsem nebral do ruky ani jednou. Ale že bych to měl doporučovat kudy chodím, to ne *:D*
3 0
reagovat
Lepsie alebo horsie ako Significant Other?
881587
Lepsie alebo horsie ako Significant Other?
1 0
reagují: diablopur
reagovat
Prvních 20 minut je opravdu výborných a evokujících Znamení. Ale jak je ukážou, tak to jde těžce do hoven. Nejsou děsiví, jsou nudní a snad blbějši, než ti, které zabíjela voda, tak šli obsadit Zemi. 
Aspoň že ta hlavní herečka to táhne nahoru, ale i tak jsem měl chvílemi chuť sahat po telefonu, když se zase opakovala úplně ta samá situace,  jako chvíli před tím. 
881548
Prvních 20 minut je opravdu výborných a evokujících Znamení. Ale jak je ukážou, tak to jde těžce do hoven. Nejsou děsiví, jsou nudní a snad blbějši, než ti, které zabíjela voda, tak šli obsadit Zemi.  Aspoň že ta hlavní herečka to táhne nahoru, ale i tak jsem měl chvílemi chuť sahat po telefonu, když se zase opakovala úplně ta samá situace,  jako chvíli před tím. 
2 0
reagovat
diky za prvni dojmy spooner, hlad a Guillermo :+;):D
881536
diky za prvni dojmy spooner, hlad a Guillermo *:+**;)**:D*
3 0
reagovat
Proč se ve filmech všichni technologicky mnohem vyspělejší (a člověk by si řekl tím pádem i inteligentnější) emzáci chovají spíš jak zvířata mi vždycky bylo záhadou:D Trochu jsem doufal, že tady ten twist bude spočívat v tom, že i mimozemšťani budou nedobrovolně ovládaní tím parazitem, což by jejich chování trochu vysvětlovalo.
881532
Proč se ve filmech všichni technologicky mnohem vyspělejší (a člověk by si řekl tím pádem i inteligentnější) emzáci chovají spíš jak zvířata mi vždycky bylo záhadou*:D* Trochu jsem doufal, že [spoiler]tady ten twist bude spočívat v tom, že i mimozemšťani budou nedobrovolně ovládaní tím parazitem, což by jejich chování trochu vysvětlovalo.[/spoiler]
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se