Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wahlberg, Mikkelsen a Raimi mohou točit dál. Stávka se jich netýká


ikona
Mr. Hlad
dust bunnyflight riskmads mikkelsenmark wahlbergmel gibsonsagsam raimisigourney weaverstávka
Akčňák s Wahlbergem, novinka Sama Raimiho a další desítky filmů dostaly povolení pokračovat v natáčení.  

Stávka scenáristů a herců doslova zastavila Hollywood a následky vyjednávání mezi odbory a studii pocítíme velmi brzy. Část projektů dostala stopku už v zárodku a snad se k nim někdy v budoucnu někdo vrátí, jinde se „pouze“ zastavila produkce a natáčení může pokračovat, až se situace uklidní. A mezi tím to bude studia stát hodně peněz. O velkých filmech, kterých se to dotklo, jsme psali tady, ale pak jsou tu i snímky, jejichž tvůrci stávku řešit vůbec nemusí. 

O první várce jsme psali tady a teď tu jsou další projekty, které dostaly zelenou. A proč? Jestliže jde o nezávislou produkci, mohou tvůrci požádat o výjimku a pokud jim ji herecká asociace SAG udělí, může se vesele točit dál. A i když si pod pojmem „nezávislá produkce“ možná představíte festivalovky, nemusí to tak nutně být vždycky. A určitě ne v tomhle případě. Povolení točit dál totiž dostalo téměř padesát filmů a některé z nich jsou celkem zajímavé a docela i hvězdné. 

Mel Gibson může režírovat Marka Wahlberga v thrilleru Flight Risk, jehož hrdinou by měl být pilot, který dostane za úkol dostat k soudu nebezpečného zločince. A asi se to trošku zkomplikuje. Pokračuje i natáčení thrilleru Don’t Move, v němž sériový vrah píchne mladé ženě injekci se sérem, které ji brzy paralyzuje. A ona má tak jen omezený čas na to, aby mu zdrhla. Produkuje Sam Raimi. Za kameru se může vrátit i Ishana Shyamalan, dcera M. Night Shyamalana. Ta točí horor The Watchers, ten se má odehrávat v irských lesích v chatě, na niž každou noc útočí tajemné monstrum. A v neposlední řadě dostal zelenou autor seriálového Hannibala Bryan Fuller a jeho Dust Bunny, akční thriller o holčičce, která s pomocí svého souseda bojuje proti monstru schovávajícím se pod její postelí. A budou u toho Mads Mikkelsen a Sigourney Weaver. Snad bude podobných výjimek časem přibývat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace