Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

A přece se točí! Anne Hathaway nebo Matthew McConaughey můžou pokračovat v práci


ikona
do_Od
A24AMPTPherciHollywoodnatáčeníSAG-AFTRAstávka
Proč někteří herci mohou pokračovat v natáčení, a jiní mají smůlu? 

Tohle léto bude na nějaké přelomové filmové novinky nejspíš dost suché, pokud se totiž studia s odbory rychle nedomluví, což zatím nevypadá, že se stane, budeme brzo psát jen o tom, v jaké barvě šatů si Nicole Kidman zašla na večeři, nebo na jaké pláži se zrovna slunní Timothée Chalamet. A taky jaké všechny filmy se odložily, protože čím déle budou produkce pozastavené, tím spíš filmaři nestihnou dávno stanovené premiéry. Nicméně ne všichni v Hollywoodu mají momentálně volno.

 

SAG-AFTRA už stihla udělit 39 výjimek různým produkcím, které tak mohou pokračovat v natáčení i se všemi herci, aniž by tím cokoli porušovaly. Důvod je jednoduchý. Jedná se totiž o zcela nezávislé snímky, jež ve všech případech produkují firmy, které nemají s velkými hráči zastupovanými proklínanou AMPTP nic společného. A ano, patří sem i oblíbené studio A24, které se sice velikostí nemůže největším hráčům vůbec rovnat, přesto však dokázalo vyhovět podmínkám obou odborů a může tak směle pokračovat ve svých projektech. A pak že to „nejde“.

Konkrétně se jedná o dva filmy, Mother Mary a Death of a Unicorn, přičemž v tom prvním hraje například Anne Hathaway, a v tom druhém Paul Rudd s Jennou Ortegou. Výjimku ale obdržely také snímky jako Rivals of Amziah King s Matthew McConaugheym, Dust Bunny se Sigourney Weaver nebo Madsem Mikkelsenem či (bohužel) Bride Hard s Rebel Wilson. Úplně první výjimku přitom obdržel seriál Chosen od poslední dobou úspěšného studia Angel.

- - -

Vytáhni v hospodě: Tom Cruise se podle všeho obrátil na zástupce hereckého odboru s prosbou, aby mohl pokračovat v propagování Mission: Impossible. Ti ho na oplátku požádali, aby se připojil ke stávkujícím na ulicích, což herec odmítl. Bude se ale snažit pomáhat jinými způsoby.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (3)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace