Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rock dostane v Rychle a zběsile vlastní film

příspěvky 1 - 19 Napsat příspěvek
Je mi jedno jestli za to mohli ty jejich průsery v podleních měsících nebo ne (osobně si stojím za tím, že to si určitě nesedli, ale vyřešili to už dávno a všechno tohle bylo divadlo, aby to jejich usmíření zvedlo očekávání do finále), ale jsem za to hrozně rád, protože Hobbs je moje nejoblíbenější postava celé série (v těsném závěsu Deckard Shaw), takže jsem rád, že nejen že dostane vlastní film, ale s velkou pravděpodobností bude i ve finále. Teď jen doufat, že na konci bude se sérií decentní rozlučka jako v případě Paula Walkera a ujede jim to do přehnaných kýče (což hrozí, protože přesně tam to Dieselovi poslední dva filmy dost utíká).

A pokračovaní Hobbse a Shawa to nebude asi, protože to na ně nenavazuje a naopak to bude navazovat na desítku, takže i ten Statham se tam může objevit. Je ale otázka jestli se to bude odehrávat před tou potitulkovkou nebo po ní. Kdyby po ní, tak by to klidně mohl být takový Gray Man s Hobbsem, kdy po něm jdou komanda najaté Momou, aby ho sejmuli a věřil bych, že by hlavního záporáka (pokud to nebude přímo Momoa) mohl hrát Cavill (když už jim ten střet nevyšel u DC).
869682
Je mi jedno jestli za to mohli ty jejich průsery v podleních měsících nebo ne (osobně si stojím za tím, že to si určitě nesedli, ale vyřešili to už dávno a všechno tohle bylo divadlo, aby to jejich usmíření zvedlo očekávání do finále), ale jsem za to hrozně rád, protože Hobbs je moje nejoblíbenější postava celé série (v těsném závěsu Deckard Shaw), takže jsem rád, že nejen že dostane vlastní film, ale s velkou pravděpodobností bude i ve finále. Teď jen doufat, že na konci bude se sérií decentní rozlučka jako v případě Paula Walkera a ujede jim to do přehnaných kýče (což hrozí, protože přesně tam to Dieselovi poslední dva filmy dost utíká). A pokračovaní Hobbse a Shawa to nebude asi, protože to na ně nenavazuje a naopak to bude navazovat na desítku, takže i ten Statham se tam může objevit. Je ale otázka jestli se to bude odehrávat před tou potitulkovkou nebo po ní. Kdyby po ní, tak by to klidně mohl být takový Gray Man s Hobbsem, kdy po něm jdou komanda najaté Momou, aby ho sejmuli a věřil bych, že by hlavního záporáka (pokud to nebude přímo Momoa) mohl hrát Cavill (když už jim ten střet nevyšel u DC).
0 0
reagovat
Asi čtrnáct filmů jsem s Dwaynem viděl, kde byl ve větší či menší roli. Dobře rozjeté to měl určo v době Rychle a zběsile 8, ale v něm má pouze malou roli. Té averze s Vinem je škoda, v pětce to ale dobře fungovalo. Co se dění kolem série Rychle a zběsile týče, je to solidní bizár. San Andreas se mi líbilo.
869678
Asi čtrnáct filmů jsem s Dwaynem viděl, kde byl ve větší či menší roli. Dobře rozjeté to měl určo v době Rychle a zběsile 8, ale v něm má pouze malou roli. Té averze s Vinem je škoda, v pětce to ale dobře fungovalo. Co se dění kolem série Rychle a zběsile týče, je to solidní bizár. San Andreas se mi líbilo.
0 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
na Jumanji som aj zabudol, je okolo ďašiehu dielu ticho, aspoň mne to tak príde. 

Uvidíme, ako sa to vyvinie :)
869676
na Jumanji som aj zabudol, je okolo ďašiehu dielu ticho, aspoň mne to tak príde.  Uvidíme, ako sa to vyvinie *:)*
869675
1 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
ono s tými franchisemi to také márne úplne nie je - Johnson nemá tak silné veci ako mal Sly, Arnie, Harrison Ford a pod. 

ale má F&F, Jumanji, Moanu, a ak bude fakt chcieť, má Scorpion kinga, Walking tall, Doom, San Andreas, Central intelligence, na ktoré sa dá nejako nadviazať ak by sa naozaj chcelo. Nemá žiadnu ikonickú rolu, ale je sa čoho chytiť. Po Fraserovom Oscarovi by som bol prekvapený keby sa nešlo do ďalšej Múmie napríklad. 
869675
ono s tými franchisemi to také márne úplne nie je - Johnson nemá tak silné veci ako mal Sly, Arnie, Harrison Ford a pod.  ale má F&F, Jumanji, Moanu, a ak bude fakt chcieť, má Scorpion kinga, Walking tall, Doom, San Andreas, Central intelligence, na ktoré sa dá nejako nadviazať ak by sa naozaj chcelo. Nemá žiadnu ikonickú rolu, ale je sa čoho chytiť. Po Fraserovom Oscarovi by som bol prekvapený keby sa nešlo do ďalšej Múmie napríklad. 
869671
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
Hobbs je rozhodně velké plus v té sérii, tak proč ne? A tipuji pro změnu cameo Diesla.
869674
Hobbs je rozhodně velké plus v té sérii, tak proč ne? A tipuji pro změnu cameo Diesla.
0 0
reagovat
Pro mě za mě, ať si společně napíšou třeba kuchařku Rychle a zběsile. Hlavně ať se ty filmy neberou vážně, protože minule mi bylo trapně aji za Vin Diesela.
869673
Pro mě za mě, ať si společně napíšou třeba kuchařku Rychle a zběsile. Hlavně ať se ty filmy neberou vážně, protože minule mi bylo trapně aji za Vin Diesela.
1 0
reagovat
reaguje na: Slamak1
z tých Rokocvých projektov mu ostáva jediná rentabilná istota - práve F&F 8) 

Nalejme si čistého vína, už pred Black Adam Rockova hviezda stagnovala (Mrakodrap, Rampage, Baywatch - komerčné faily a divácky prinajlepšom priemerne prijaté). Po odchode z F&F vsadil de facto všetko na jednu kartu, a miesto DC royal flush mu neostal v ruke ani two-of-a-kind. 

F&F sú jeho jedinou šancou ako sa udržať v top hollywoodskej lige. :)
869671
z tých Rokocvých projektov mu ostáva jediná rentabilná istota - práve F&F *8)*  Nalejme si čistého vína, už pred Black Adam Rockova hviezda stagnovala (Mrakodrap, Rampage, Baywatch - komerčné faily a divácky prinajlepšom priemerne prijaté). Po odchode z F&F vsadil de facto všetko na jednu kartu, a miesto DC royal flush mu neostal v ruke ani two-of-a-kind.  F&F sú jeho jedinou šancou ako sa udržať v top hollywoodskej lige. *:)*
869667
2 -1
reagují: Randal K.
reagovat
ať si tam pozve třeba Kevina Harta a Jacka Blacka.  A můžou z toho udělat konečně pořádnou parodii.

Sakra jak mě chybí tvorba Mela Brookse v dnešní době a třeba by to mohl točit Jim Abrahams ... ikdyž už je asi starej .. 
link
869669
ať si tam pozve třeba Kevina Harta a Jacka Blacka.  A můžou z toho udělat konečně pořádnou parodii. Sakra jak mě chybí tvorba Mela Brookse v dnešní době a třeba by to mohl točit Jim Abrahams ... ikdyž už je asi starej ..  https://www.csfd.cz/tvurce/2796-jim-abrahams/prehled/
0 0
reagovat
ať si tam pozve třeba Kevina Harta a Jacka Blacka.  A můžou z toho udělat konečně pořádnou parodii.

Sakra jak mě chybí tvorba Mela Brookse v dnešní době a třeba by to mohl točit Jim Abrahams ...

jen si to jméno vygooglete ...
anebo, budu hodnej ... 

link
869668
ať si tam pozve třeba Kevina Harta a Jacka Blacka.  A můžou z toho udělat konečně pořádnou parodii. Sakra jak mě chybí tvorba Mela Brookse v dnešní době a třeba by to mohl točit Jim Abrahams ... jen si to jméno vygooglete ... anebo, budu hodnej ...  https://www.csfd.cz/tvurce/2796-jim-abrahams/prehled/
0 0
reagovat
reaguje na: OpravarKominu
Diesel má v podstatě jen jednu sérii, Rock se objevuje v různých filmech - má už poměrně pestrou filmografii. Takže ho nepotřebuje :D
869667
Diesel má v podstatě jen jednu sérii, Rock se objevuje v různých filmech - má už poměrně pestrou filmografii. Takže ho nepotřebuje *:D*
869656
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
Ako to povedať? F&F zostava, resp. Diesel a Johnson už stráca kontakt s realitou a tam kde sa mali sústrediť asi na to, aby urobili 11-ku úplne nadupanú, s nostalgiou a so všetkým čo tam má byť...tak sa začína riešiť sólo pre Hobbsa, asi aby Rockove ego bolo spokojné, že sa vráti ale podľa svojich podmienok a Diesel ten medzičasom so štúdium rozmýšľa či pri výsledkoch desiatky budget: 350 mil., tržby: 700 mil. neurobí z posledného dielu pomaly trilógiu.

Aj Johnson aj Diesel majú prachov na 20 životov, štúdio už zarába na každom dieli len menej, diváci sú franchisu aj drám okolo Diesela a Johnsona prežratí...a to najlogickejšie riešenie, tzn. urobiť už len jedno veľké nadupané finále sa napriek tomu zjavne nekoná...

teraz budú na to samé takéto reakcie negatívne a posmešky, Johnson bude pod tlakom, ktorý si vyrába sám...fakt tolik práce a přitom taková blbost. 
869665
Ako to povedať? F&F zostava, resp. Diesel a Johnson už stráca kontakt s realitou a tam kde sa mali sústrediť asi na to, aby urobili 11-ku úplne nadupanú, s nostalgiou a so všetkým čo tam má byť...tak sa začína riešiť sólo pre Hobbsa, asi aby Rockove ego bolo spokojné, že sa vráti ale podľa svojich podmienok a Diesel ten medzičasom so štúdium rozmýšľa či pri výsledkoch desiatky budget: 350 mil., tržby: 700 mil. neurobí z posledného dielu pomaly trilógiu. Aj Johnson aj Diesel majú prachov na 20 životov, štúdio už zarába na každom dieli len menej, diváci sú franchisu aj drám okolo Diesela a Johnsona prežratí...a to najlogickejšie riešenie, tzn. urobiť už len jedno veľké nadupané finále sa napriek tomu zjavne nekoná... teraz budú na to samé takéto reakcie negatívne a posmešky, Johnson bude pod tlakom, ktorý si vyrába sám...fakt tolik práce a přitom taková blbost. 
3 0
reagovat
Family 4 life, bro8). A pak že Black Adam byl k ničemu:D. Z roky slibované "uzavírací" desítky udělali dvoudíl, pak přišli s dvanáctkou a teď už se po cestě k finále zastavíme ještě ve spin-offu a kdoví, zda se za nedlouho nevytáhne z klobouku i třináctka, případně nějaký ten live action seriál plus restart/remake/reboot celé značky je dříve nebo později asi víceméně tutovka. A pokud ne, tak o tom bude Diesel zbytek kariéry básnit, tak jako to už teď děla s pokračováním Riddicka:D.
869662
Family 4 life, bro*8)*. A pak že Black Adam byl k ničemu*:D*. Z roky slibované "uzavírací" desítky udělali dvoudíl, pak přišli s dvanáctkou a teď už se po cestě k finále zastavíme ještě ve spin-offu a kdoví, zda se za nedlouho nevytáhne z klobouku i třináctka, případně nějaký ten live action seriál plus restart/remake/reboot celé značky je dříve nebo později asi víceméně tutovka. A pokud ne, tak o tom bude Diesel zbytek kariéry básnit, tak jako to už teď děla s pokračováním Riddicka*:D*.
1 0
reagovat
To musela být "špatná reklama, taky reklama" Jinak tohle nemůžou myslet vážně...
869661
To musela být "špatná reklama, taky reklama" Jinak tohle nemůžou myslet vážně...
0 0
reagovat
Kdyby to byla dvojka Hobbs&Shaw, zajímalo by mě to výrazně víc. Nevím nevím jestli to Rock bez Stathama utáhne. 
869660
Kdyby to byla dvojka Hobbs&Shaw, zajímalo by mě to výrazně víc. Nevím nevím jestli to Rock bez Stathama utáhne. 
6 0
reagovat
proboha....
869659
proboha....
2 0
reagovat
Me prijde, ze hlavne Rock potrebuje Diesela, ne ze "se oba potrebuji". Dieselovi F&F vydelava dost i bez Rocka a ze mimo F&F nikoho nezajima, s tim mu Rockova ucast ve F&F nepomuze.
869656
Me prijde, ze hlavne Rock potrebuje Diesela, ne ze "se oba potrebuji". Dieselovi F&F vydelava dost i bez Rocka a ze mimo F&F nikoho nezajima, s tim mu Rockova ucast ve F&F nepomuze.
1 -6
reagují: Slamak1
reagovat
reaguje na: Cinefil
To už přeci je :D  link
869654
To už přeci je *:D* [url=https://www.csfd.cz/film/791122-rychle-a-zbesile-zavodnici-v-utajeni/prehled/] https://www.csfd.cz/film/791122-rychle-a-zbesile-zavodnici-v-utajeni/prehled/[/url]
869653
0 0
reagovat
Tohle ždímání začíná (dávno je) být neskutečný. Brzo snad dojde i na rodinný seriál Rychle a zběsile. :))
869653
Tohle ždímání začíná (dávno je) být neskutečný. Brzo snad dojde i na rodinný seriál Rychle a zběsile. *:))*
1 0
reagují: machy
reagovat
:D:D:D
869651
*:D**:D**:D*
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se