Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2022: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
bangerselvishlasovánímoviezonetop guntop10trailery
Teď je to na vás 

Máme skoro půlku února, takže jste měli dost času na to, abyste dokoukali všechny resty z loňského roku. A pokud jste to nestihli, tak se na to fofrem vrhněte, protože jdeme vybírat to nejlepší, co se vloni v Hollywoodu, českém filmovém rybníčku, na streamech a vlastně v celém světě urodilo. A bude to jen a pouze na vás. 

My jsme svoje Nejlepší filmy roku 2022 už vyhlásili a tak trochu nepřekvapivě to vyhrál Tom Cruise a jeho Top Gun: Maverick. Druhé místo, které opanoval domácí nářez BANGER., nás už ale trošku překvapilo. Jak to bude vypadat mezi čtenáři, to jsme sami zvědaví. V každém případě po vás chceme, abyste vybrali nejlepší filmy z roku 2022. Jde nám o filmy, které v loňském roce byly v našich kinech v klasické distribuci, případně se objevily na streamovacích službách. Žádný Babylon, protože měl českou premiéru až letos, žádné věci z festivalů nebo retrospektivy. Jen to, co jste mohli vidět v kinech vloni legálně a v široké distribuci. 

My po vás tedy chceme, abyste nám poslali tři nejlepší a jeden nejhorší film za loňský rok a tři nejlepší a jeden nejhorší trailer, které se v naší databázi objevily v loňském roce. Svoje topky nám posílejte přes vzkazník uživateli AnketaNej a čas máte do neděle 19. února. 

Abyste nemuseli složitě pátrat po datech premiér a kdy se který trailer objevil na našem webu, trošku vám pomůžeme. A přihodíme malinko inspirace s našimi žebříčky. 

Pokud byste měli k hlasování nějaký dotaz, ptejte se tady, nebo napište mně do vzkazníku. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace