Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kokosy na sněhu: V.I.M.

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
"Ein, Zwei, Drei a přejede jí bobem!"
850289
"Ein, Zwei, Drei a přejede jí bobem!"
1 0
reagovat

Pět devět!

Pět devět!
850232
Pět devět!
Pět devět!
0 0
reagovat
Povedený film s dobrou vzpomínkou, byli jsme v čechách na dovolené a rozhodli jsme se jít do kina, přišli jsem tak akorát, když film začínal. Paní u pokladny se nás zeptala, že jestli jsme z toho auta co ted venku zaparkovalo a když jsem řekli, že jo, tak nám oznámila, že nemusíme platit  a můžeme se jít dívat 8):), do dneška nevíme důvod. 
850205
Povedený film s dobrou vzpomínkou, byli jsme v čechách na dovolené a rozhodli jsme se jít do kina, přišli jsem tak akorát, když film začínal. Paní u pokladny se nás zeptala, že jestli jsme z toho auta co ted venku zaparkovalo a když jsem řekli, že jo, tak nám oznámila, že nemusíme platit  a můžeme se jít dívat *8)**:)*, do dneška nevíme důvod. 
2 0
reagovat
Hlášku "Zdravím bobařskýho boha," používám do dnešních dnů. Většinou, když od někoho něco potřebuji :)
850174
Hlášku "[i]Zdravím bobařskýho boha,[/i]" používám do dnešních dnů. Většinou, když od někoho něco potřebuji *:)*
7 0
reagovat
reaguje na: Polux
Já se chytil. Zatracený Kevin Bacon. 
850173
Já se chytil. Zatracený Kevin Bacon. 
850163
4 0
reagovat
Možná nenápadná, ale nestárnoucí komediální klasika a dokonalá esence toho, když se řekne, že nějaký film vyzařuje feel good atmosféru. V tomto případě doslova stříká na všechny strany:D. Je tady prostě všechno - super sympatické postavy, neuvěřitelně zábavný příběh, dojemné i vtipné momenty, jedna ikonická hláška střídá druhou, nechybí nějaké to morální poučení a pro postavu trenéra také cesta za vykoupením, napínavý závod, hořkosladké finále ("nedojeli, ale přesto (morálně) zvítězili") a v neposlední řadě legendární scéna s nesením bobu za cílovou čáru (asi jsem citlivka, protože slzička ukápne úplně pokaždé:)) a parádní (jak jinak) feel good song I Can See Clearly Now k tomu. Co na tom, že ve skutečnosti se většina popisovaných událostí stala o dost jinak, případně se vůbec nestala, když se na to celé tak pěkně kouká:)

To vše pro našince v doprovodu geniálního dabingu (jo, taky jsem film nikdy v životě v originále neviděl a tak jako u jiných klasik se trochu bojím na tom něco změnit ze strachu, že už to prostě nebude ono:D) a vyzdvihl bych i taktéž geniální distribuční název, který sice s originálem nemá nic společného, ale podobně jako u amerických koláčů vyloženě zlidověl - když se řeknou kokosy, tak je jasné, že na sněhu, že jo?

P.S. Ruku nahoru, kdo se podobně jako já tehdy chytil do podlé pasti distributora a koukl na "Kokosy v pralese", aniž by o filmu cokoliv dopředu věděl, v domnění, že jde o regulérní dvojku:D.  
850163
Možná nenápadná, ale nestárnoucí komediální klasika a dokonalá esence toho, když se řekne, že nějaký film vyzařuje feel good atmosféru. V tomto případě doslova stříká na všechny strany*:D*. Je tady prostě všechno - super sympatické postavy, neuvěřitelně zábavný příběh, dojemné i vtipné momenty, jedna ikonická hláška střídá druhou, nechybí nějaké to morální poučení a pro postavu trenéra také cesta za vykoupením, napínavý závod, hořkosladké finále ("nedojeli, ale přesto (morálně) zvítězili") a v neposlední řadě legendární scéna s nesením bobu za cílovou čáru (asi jsem citlivka, protože slzička ukápne úplně pokaždé*:)*) a parádní (jak jinak) feel good song I Can See Clearly Now k tomu. Co na tom, že ve skutečnosti se většina popisovaných událostí stala o dost jinak, případně se vůbec nestala, když se na to celé tak pěkně kouká*:)*.  To vše pro našince v doprovodu geniálního dabingu (jo, taky jsem film nikdy v životě v originále neviděl a tak jako u jiných klasik se trochu bojím na tom něco změnit ze strachu, že už to prostě nebude ono*:D*) a vyzdvihl bych i taktéž geniální distribuční název, který sice s originálem nemá nic společného, ale podobně jako u amerických koláčů vyloženě zlidověl - když se řeknou kokosy, tak je jasné, že na sněhu, že jo? P.S. Ruku nahoru, kdo se podobně jako já tehdy chytil do podlé pasti distributora a koukl na "Kokosy v pralese", aniž by o filmu cokoliv dopředu věděl, v domnění, že jde o regulérní dvojku*:D*.  
7 0
reagují: Human Traffic
reagovat
Vidím hrdost, vidím sílu, vidím pořádnýho chlapa, kterej se s ničím a nikým nesere!

Aneb nejlepší motivační proslov ever.

Tenhle film miluji a viděl jsem ho nesčetněkrát. Je na čase dát si ho znovu.
850160
Vidím hrdost, vidím sílu, vidím pořádnýho chlapa, kterej se s ničím a nikým nesere! Aneb nejlepší motivační proslov ever. Tenhle film miluji a viděl jsem ho nesčetněkrát. Je na čase dát si ho znovu.
7 0
reagovat
Mám dojem, že kdyby nějakej Švýcar zakop o pěknou holku, řekl by: Eins, zwei, drei, a přejel ji bobem.“ - často používáná hláška na pivu, když hecujeme druhého, že nemá na to pozvat holku na rande :D Miluju ten film, společně se Skálou asi neošoupanější VHSka co u nás byla
850145
Mám dojem, že kdyby nějakej Švýcar zakop o pěknou holku, řekl by: Eins, zwei, drei, a přejel ji bobem.“ - často používáná hláška na pivu, když hecujeme druhého, že nemá na to pozvat holku na rande *:D* Miluju ten film, společně se Skálou asi neošoupanější VHSka co u nás byla
9 0
reagovat
už to mám v seznamu, ale poprvý v originále rozhodně. Minimálně Candyho chci slyšet. Těším se a díky za blast from the past.
850144
už to mám v seznamu, ale poprvý v originále rozhodně. Minimálně Candyho chci slyšet. Těším se a díky za blast from the past.
2 0
reagovat
V průběhu čtení jsem si tak říkala, že jsem je na D+ viděla, a jestli jsou tam s dabingem.
Na konci jste mi odpověděli. Tak si to dnes večer asi po nějaké době pustím :D (ono já na D+ celkově jedu spíš hodně nostalgicky..sice angličtinu zvládám v pohodě bez titulků, ale některé tyhle kousky má člověk přece jen zažité a radši s dabingem.... :) )
850139
V průběhu čtení jsem si tak říkala, že jsem je na D+ viděla, a jestli jsou tam s dabingem. Na konci jste mi odpověděli. Tak si to dnes večer asi po nějaké době pustím *:D* (ono já na D+ celkově jedu spíš hodně nostalgicky..sice angličtinu zvládám v pohodě bez titulků, ale některé tyhle kousky má člověk přece jen zažité a radši s dabingem.... :) )
1 0
reagovat
Jeden skvelý feel good film so športovou tématikou :+ A ja ho mám zafixovaný so slovenským dabingom ktorý v rokoch 1993 bol ešte na nejakej úrovni 8)
850136
Jeden skvelý feel good film so športovou tématikou *:+* A ja ho mám zafixovaný so slovenským dabingom ktorý v rokoch 1993 bol ešte na nejakej úrovni *8)*
3 0
reagovat
850135
[url=https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=N%C4%9Bkte%C5%99%C3%AD+lidi+nev%C4%9B%C5%99%C3%AD%2C+%C5%BEe+jamajskej+bob+zv%C3%ADt%C4%9Bz%C3%AD.+D%C3%A1m+ti+dolar%2C+kdy%C5%BE+zav%C5%99e%C5%A1+hubu+Stanko.+#fpstate=ive&vld=cid:1414516b,vid:S1Btrr3u9b4]Někteří lidi nevěří, že jamajskej bob zvítězí[/url]. *:D*
10 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se