Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Deadpool oznámil návrat Wolverina

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Je to Deadpool. Vůbec bych se nedivil, kdyby ho tam několikrát prezentovali, hráli si s diváky a ukázali ho až v potitulkové scéně.8)
842414
Je to Deadpool. Vůbec bych se nedivil, kdyby ho tam několikrát prezentovali, hráli si s diváky a ukázali ho až v potitulkové scéně.*8)*
2 -2
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: WinterSoldier
Ok, to jsem nevěděl, my bad. Každopádně i tak budu moc rád, když ho v roli Wolverina neuvidím
842413
Ok, to jsem nevěděl, my bad. Každopádně i tak budu moc rád, když ho v roli Wolverina neuvidím
842381
2 -2
reagovat
Ach Boze, kazdy sa tu tesi a naco? Jackman mal ukoncenie v Loganovi a bol to dobry koniec. Disney znasilni cokolvek len pre prachy. 

Skoda, ze sa Hugh nechal uplatit.
842410
Ach Boze, kazdy sa tu tesi a naco? Jackman mal ukoncenie v Loganovi a bol to dobry koniec. Disney znasilni cokolvek len pre prachy.  Skoda, ze sa Hugh nechal uplatit.
11 -3
reagují: Barv666
reagovat
Odkedy bol Alien: Resurrection, kde sa oživila Ripley potom ako na konci trojky skočila do rožhavenej pece s votrelcom čo jej trčal z hrude, je jasné, že v Hollywoode je možné všetko a oživenie/klon/multiverse nejakého mutanta čo má regenaration-powers? To dá každý priemerný hollywoodsky scenárista aj o polnoci a s prstom v prdeli. :D

Ale inak vzhľadom na to ako Logan pomerne kládol dôraz na to, že je to koniec - tzn. aj so záberom na hrob, aby bolo naozaj jasné každému pochybovačovi, že toto nie je žiadny bulšit...tak tento návrat je inak celkom solídne vtipný. Ja osobne mám Jackmana rád, ale Wolverine je postava, u ktorej by som aj uvítal recast, lebo Jackman už z toho vyžmýkal naozaj maximum asi a s tou postavou sa dá robiť strašne veľa. 

BTW, toto myslím môžeme brať asi aj ako potvrdenie, že je len otázkou času kedy znova uvidíme Capa, Starka, a kľudne aj Black Widow, Killmongera, atď. 
842409
Odkedy bol Alien: Resurrection, kde sa oživila Ripley potom ako na konci trojky skočila do rožhavenej pece s votrelcom čo jej trčal z hrude, je jasné, že v Hollywoode je možné všetko a oživenie/klon/multiverse nejakého mutanta čo má regenaration-powers? To dá každý priemerný hollywoodsky scenárista aj o polnoci a s prstom v prdeli. *:D* Ale inak vzhľadom na to ako Logan pomerne kládol dôraz na to, že je to koniec - tzn. aj so záberom na hrob, aby bolo naozaj jasné každému pochybovačovi, že toto nie je žiadny bulšit...tak tento návrat je inak celkom solídne vtipný. Ja osobne mám Jackmana rád, ale Wolverine je postava, u ktorej by som aj uvítal recast, lebo Jackman už z toho vyžmýkal naozaj maximum asi a s tou postavou sa dá robiť strašne veľa.  BTW, toto myslím môžeme brať asi aj ako potvrdenie, že je len otázkou času kedy znova uvidíme Capa, Starka, a kľudne aj Black Widow, Killmongera, atď. 
10 -1
reagovat
Zaráží mě jak okamžitě všichni mají pocit, že se Wolverine Hugha Jackmana přidává do MCU. Podle mě naopak Marvelu došlo, že díky multivesmíru si nějakou dobu může vytahovat původní verze svých hrdinů podle potřeby a využívat je dokud nedojde na představení nových verzí existující ve světě MCU.
Za mě proč ne. Jen to nesmí zkazit. 8) 
842407
Zaráží mě jak okamžitě všichni mají pocit, že se Wolverine Hugha Jackmana přidává do MCU. Podle mě naopak Marvelu došlo, že díky multivesmíru si nějakou dobu může vytahovat původní verze svých hrdinů podle potřeby a využívat je dokud nedojde na představení nových verzí existující ve světě MCU. Za mě proč ne. Jen to nesmí zkazit. *8)* 
4 -1
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Ale ohledně Cyclopse, ne Wolverinea. A řekl, že ho hrát nechce ;)
842406
Ale ohledně Cyclopse, ne Wolverinea. A řekl, že ho hrát nechce *;)*
842400
2 -1
reagují: David92
reagovat
Zpráva je to super! :+Tak zas po hodně dlouhé době jeden Marvel film na kterej se podívám a dokonce se na něj těším!:D Doufám jen, že půjde o plnohodnotnou roli a nikoli pouze o nějaký cameo....jen výběr režiséra mi krapet děsí.:- Pokud chtějí Deadpoola propojit s MCU tak by se mi jako další film po tomto libil Deadpool v. Rocket... samozřejmě R!:D
842405
Zpráva je to super! *:+*Tak zas po hodně dlouhé době jeden Marvel film na kterej se podívám a dokonce se na něj těším!*:D* Doufám jen, že půjde o plnohodnotnou roli a nikoli pouze o nějaký cameo....jen výběr režiséra mi krapet děsí.*:-* Pokud chtějí Deadpoola propojit s MCU tak by se mi jako další film po tomto libil Deadpool v. Rocket... samozřejmě R!*:D*
2 -2
reagovat
Ten film píšou zase Reese a Wernick.

Upřímně nikdo tuhle zprávu nečekal? Překvapení je to možná tím, že bude v Deadpoolovi 3, ale vsadím se, že to Jackman bude točit na jeden zátah s tou "malou" Marvelovkou, která má premiéru v listopadu o rok později a kde se sejdou už definitivně všichni (Jackman, Downey, Evans atd.)
842403
Ten film píšou zase Reese a Wernick. Upřímně nikdo tuhle zprávu nečekal? Překvapení je to možná tím, že bude v Deadpoolovi 3, ale vsadím se, že to Jackman bude točit na jeden zátah s tou "malou" Marvelovkou, která má premiéru v listopadu o rok později a kde se sejdou už definitivně všichni (Jackman, Downey, Evans atd.)
2 -1
reagovat
Tak důležité je že Logan z universa X-menů má důstojný konec. Tohle bude zas jiný Logan, takže se mohou tvůrci vydat trochu jiným směrem pokud zapojí hlavu. 
842402
Tak důležité je že Logan z universa X-menů má důstojný konec. Tohle bude zas jiný Logan, takže se mohou tvůrci vydat trochu jiným směrem pokud zapojí hlavu. 
2 -3
reagovat
reaguje na: Polux
Tiež si myslím že tam bude iba chvíľu - poprípade polovicu filmu - a potom využijú koncept multiverza a nabehne tam Egerton ako Wolverine, ktorý už dávnejšie potvrdil že sa stretol s Feigem. 
842400
Tiež si myslím že tam bude iba chvíľu - poprípade polovicu filmu - a potom využijú koncept multiverza a nabehne tam Egerton ako Wolverine, ktorý už dávnejšie potvrdil že sa stretol s Feigem. 
842399
2 -1
reagují: KarelR
reagovat
Potom, co vytáhli letos z hrobu Stewarta (u kterého se taky léta prohlašovalo, jak to bylo v Loganovi naposledy), mně totéž u Jackmana vlastně ani moc nepřekvapuje. 

Ale jestli je tenhle attention whore tah fakt to nejlepší, na co se ty zástupy lidí, které Disney platí, aby dávaly dohromady pitche, u trojky zmohli, tak je to dost smutné (a to je smutné už to, že to má pod palcem rutinér Levy).

Doufám, že to Reynolds s Jackmanem alespoň pojme v tradičním deadpoolovském fuck off stylu a po měsících hypeování fanoušků a promování Jackmana všude možně bude nakonec Wolverine ve filmu 5 minut a řekne jednu větu (ideálně "fuck off"):D.
842399
Potom, co vytáhli letos z hrobu Stewarta (u kterého se taky léta prohlašovalo, jak to bylo v Loganovi naposledy), mně totéž u Jackmana vlastně ani moc nepřekvapuje.  Ale jestli je tenhle attention whore tah fakt to nejlepší, na co se ty zástupy lidí, které Disney platí, aby dávaly dohromady pitche, u trojky zmohli, tak je to dost smutné (a to je smutné už to, že to má pod palcem rutinér Levy). Doufám, že to Reynolds s Jackmanem alespoň pojme v tradičním deadpoolovském fuck off stylu a po měsících hypeování fanoušků a promování Jackmana všude možně bude nakonec Wolverine ve filmu 5 minut a řekne jednu větu (ideálně "fuck off")*:D*.
10 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat
reaguje na: JAKLA
videl som prvú sériu a je to v pohode, v pohode je za 6/10, takže máš pravdu :)
842398
videl som prvú sériu a je to v pohode, v pohode je za 6/10, takže máš pravdu *:)*
842391
2 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Myslím jako u Marvelu. U DC je všechno o pět levelů složitější 8)
842397
Myslím jako u Marvelu. U DC je všechno o pět levelů složitější *8)*
842395
3 -1
reagovat
Tuto spravu vypustili aby nikto neriesil, ze Blade stratil rezisera? :D
842396
Tuto spravu vypustili aby nikto neriesil, ze Blade stratil rezisera? *:D*
8 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Nolan + Bale = Batman Beyond?
842395
Nolan + Bale = Batman Beyond?
842394
5 -2
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Čekal snad někdo někdy, že se všichni časem nevrátěj? Proč by to dělali? :D
842394
Čekal snad někdo někdy, že se všichni časem nevrátěj? Proč by to dělali? *:D*
842387
6 -2
reagují: do_Od
reagovat
Jackman v Deadpoolovi by byl kretensky napad i pred Loganem, natoz ted. At ten pochcany Marvel zkrachuje konecne.

Stranger Things je super.
842393
Jackman v Deadpoolovi by byl kretensky napad i pred Loganem, natoz ted. At ten pochcany Marvel zkrachuje konecne. Stranger Things je super.
5 -15
reagovat
Super zpráva :+ Já se těšim. Zrovna tenhle návrat už jsem nečekal 8) 

Mimochodem další návrat je u Supermana 8) Spousta důvěryhodných novinářů a insiderů se schodují na tom že The Rock a WB překecali Henryho Cavilla k návratu. Minimálně zatim na cameo do Black Adama a The Flasha. Tak uvidime :)
842392
Super zpráva *:+* Já se těšim. Zrovna tenhle návrat už jsem nečekal *8)*  Mimochodem další návrat je u Supermana *8)* Spousta důvěryhodných novinářů a insiderů se schodují na tom že The Rock a WB překecali Henryho Cavilla k návratu. Minimálně zatim na cameo do Black Adama a The Flasha. Tak uvidime *:)*
3 -4
reagují: Dosty45
reagovat
reaguje na: Ravenous
Stranger Things je v pohode. Chyba bude asi v tebe. :)
842391
Stranger Things je v pohode. Chyba bude asi v tebe. *:)*
842388
9 -4
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: Demonic8
Egerton aj Radcliff patrie k tomu najlepšiemu zo svojej generácie. Momentálne sa mi tam Egerton hodí viac, lebo už má neskutočnú muskulatúru, ale Radcliff by určite zamakal, stačí sa pozrieť, ako sa snaží hrať typovo rôzne úlohy odkedy skončil HP. Na druhej strane obom prajem hodnotnejšiu kariéru ako sa na dekádu alebo viac zaseknúť u molocha od Disney.
842390
Egerton aj Radcliff patrie k tomu najlepšiemu zo svojej generácie. Momentálne sa mi tam Egerton hodí viac, lebo už má neskutočnú muskulatúru, ale Radcliff by určite zamakal, stačí sa pozrieť, ako sa snaží hrať typovo rôzne úlohy odkedy skončil HP. Na druhej strane obom prajem hodnotnejšiu kariéru ako sa na dekádu alebo viac zaseknúť u molocha od Disney.
842389
7 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se