Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Malá mořská víla: Teaser

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: MarvinP
Myslím, že i kdyby žádní rasisti nebyli, tak v tomhle případě by ten hejt stejně byl, protože tohle je prznění předlohy. Je to stejné jako obsadit Violu Davis do role Galadriel a Brada Pitta do role Black Pantera. Některým to nemusí vadit, mají na to právo. Stejně jako mají právo vyjádřit nesouhlas ti, kterým se to nelíbí. A netahejte do toho rasismus. To je totiž něco úplně jiného.  
840682
Myslím, že i kdyby žádní rasisti nebyli, tak v tomhle případě by ten hejt stejně byl, protože tohle je prznění předlohy. Je to stejné jako obsadit Violu Davis do role Galadriel a Brada Pitta do role Black Pantera. Některým to nemusí vadit, mají na to právo. Stejně jako mají právo vyjádřit nesouhlas ti, kterým se to nelíbí. A netahejte do toho rasismus. To je totiž něco úplně jiného.  
840666
7 -6
reagovat
reaguje na: Esgalnor
Pamatuji dobu, kdy Kiplingovo "břímě bílého muže" bylo považováno za rasizmus.
840676
Pamatuji dobu, kdy Kiplingovo "břímě bílého muže" bylo považováno za rasizmus.
840674
1 -1
reagovat
Tady jen pro predstavu, co obsazeni cernosky do role Ariel znamena pro ty, kterych se to tyka nejvic (a diskuteri na filmovym webu to - necekane - nejsou), tedy pro maly holcicky, co v live-action Disney pohadce jeste nikdy princeznu tmavy pleti videt nemohly.  Vyznam to ma podobnej, jako treba prvni Black Panther.

To ze to je dost mozna marketingovej kalkul nijak nerozporuju, ten dopad ale i dneska je porad slusnej.

link
840674
Tady jen pro predstavu, co obsazeni cernosky do role Ariel znamena pro ty, kterych se to tyka nejvic (a diskuteri na filmovym webu to - necekane - nejsou), tedy pro maly holcicky, co v live-action Disney pohadce jeste nikdy princeznu tmavy pleti videt nemohly.  Vyznam to ma podobnej, jako treba prvni Black Panther. To ze to je dost mozna marketingovej kalkul nijak nerozporuju, ten dopad ale i dneska je porad slusnej. [url=https://twitter.com/normanination4/status/1569091173305974785?s=46&t=tEJvMXufIvm_PvpLbUJ_xQ]https://twitter.com/normanination4/status/1569091173305974785?s=46&t=tEJvMXufIvm_PvpLbUJ_xQ [/url]
6 -2
reagují: Rouder
reagovat
Je to zajímavý, protože tenhle trailer fakt nic jinýho, než tu herečku neukázal, takže všichni ti triggered youtubeři se tím nutně museli odkopat...
Že se ten hejt přesto tak bezelstně a bezostyšně rozhořel je pro mě tětžko pochopitelný a připadá mi to fakt trochu zbytečný a mimo.

Stejně ale nějak nevěřím, že jsou všichni hateři toho teaseru prostě rasisti. Spousta z nich je fakt jen extrémně alergická na ten korporátní přístup k politický korektnosti. Mohli natočit nějakou tradiční africkou pohádku, ale tohle je jednodušší. Opravdu tím napravujou dávné křivdy whitewashingu a posilujou sebevědomí mládeže z menšinových komunit? Nebo naopak tímhle zbytečným patronizováním ty staré křivdy vlastně zbytečně udržují při životě? V Americe to asi mají živý dost, tady odsud to někdy vypadá skoro až urážlivě, jakoby si někdo v německu pověsil nad obchod cedulku "Židům vstup povolen a jsou vítáni!". Bylo by to offensive právě proto, že každej v německu ví, že žádná taková cedulka není nutná. Je smutný, že programové obsazování vybrané rasy do vybraného typu rolí ještě pořád není stejně offensive. Respektive pro někoho jo, buď proto, že je mu ten koncept cizí, proto že to nepovažuje za správné řešení, nebo proto, že prostě je rasista. Kdyby rasisti nebyli, nejen že by tu nebyl ten hejt, ale hlavně by tu nebylo ani tohle castingový rozhodnutí. To je na tom to matoucí a vlastně i zajímavý,
840666
Je to zajímavý, protože tenhle trailer fakt nic jinýho, než tu herečku neukázal, takže všichni ti triggered youtubeři se tím nutně museli odkopat... Že se ten hejt přesto tak bezelstně a bezostyšně rozhořel je pro mě tětžko pochopitelný a připadá mi to fakt trochu zbytečný a mimo. Stejně ale nějak nevěřím, že jsou všichni hateři toho teaseru prostě rasisti. Spousta z nich je fakt jen extrémně alergická na ten korporátní přístup k politický korektnosti. Mohli natočit nějakou tradiční africkou pohádku, ale tohle je jednodušší. Opravdu tím napravujou dávné křivdy whitewashingu a posilujou sebevědomí mládeže z menšinových komunit? Nebo naopak tímhle zbytečným patronizováním ty staré křivdy vlastně zbytečně udržují při životě? V Americe to asi mají živý dost, tady odsud to někdy vypadá skoro až urážlivě, jakoby si někdo v německu pověsil nad obchod cedulku "Židům vstup povolen a jsou vítáni!". Bylo by to offensive právě proto, že každej v německu ví, že žádná taková cedulka není nutná. Je smutný, že programové obsazování vybrané rasy do vybraného typu rolí ještě pořád není stejně offensive. Respektive pro někoho jo, buď proto, že je mu ten koncept cizí, proto že to nepovažuje za správné řešení, nebo proto, že prostě je rasista. Kdyby rasisti nebyli, nejen že by tu nebyl ten hejt, ale hlavně by tu nebylo ani tohle castingový rozhodnutí. To je na tom to matoucí a vlastně i zajímavý,
8 -5
reagovat
reaguje na: naigoto
:+
840651
*:+*
840647
3 -2
reagovat
Asi jen krmim trola ale pro ty, kteri si v internetovych diskusich chronicky stezuji na barvu pleti hercu, seriozni otazka: vy na tyhle filmy skutecne koukate?

Chapu ze u zavedene postavy muze byt rasova ci jina nekontinuita trnem v oku, ale i u adaptace nejake kultovni predlohy pro dospele je recept prece naprosto jasny, ignorujte to.

Tady mame pohadku pro predpubertalni decka. Pokud je nekdo legalne dospely a presto se povazuje za primou cilovou skupinu teto disneyovky, pak se musim priklanet k nazoru o vazne vyvojove vade mozku daneho jedince.

Uz si ani nemuzu zkontrolovat pocasi aniz bych nebyl na internetech bombardovan ufnukanymi komentari mentalne zaostalych usoplencu jejichz jedinou zivotni naplni je si stezovat jak jim nekdo citove ublizil a rozkopal babovicku k tomu.
840647
Asi jen krmim trola ale pro ty, kteri si v internetovych diskusich chronicky stezuji na barvu pleti hercu, seriozni otazka: vy na tyhle filmy skutecne koukate? Chapu ze u zavedene postavy muze byt rasova ci jina nekontinuita trnem v oku, ale i u adaptace nejake kultovni predlohy pro dospele je recept prece naprosto jasny, ignorujte to. Tady mame pohadku pro predpubertalni decka. Pokud je nekdo legalne dospely a presto se povazuje za primou cilovou skupinu teto disneyovky, pak se musim priklanet k nazoru o vazne vyvojove vade mozku daneho jedince. Uz si ani nemuzu zkontrolovat pocasi aniz bych nebyl na internetech bombardovan ufnukanymi komentari mentalne zaostalych usoplencu jejichz jedinou zivotni naplni je si stezovat jak jim nekdo citove ublizil a rozkopal babovicku k tomu.
11 -5
reagují: Robur
reagovat
Pre cieľovú skupinu (deti do cca 8 rokov) je tento film úplne v pohode a prinúti rodičov vytiahnuť peňaženku a o to tu ide v prvom, druhom aj v treťom prípade.
840640
Pre cieľovú skupinu (deti do cca 8 rokov) je tento film úplne v pohode a prinúti rodičov vytiahnuť peňaženku a o to tu ide v prvom, druhom aj v treťom prípade.
3 -1
reagovat
Teaser je úplně v pohodě a tahle diskuse jak z Novinek je ostudná. ?)
840639
Teaser je úplně v pohodě a tahle diskuse jak z Novinek je ostudná. *?)*
7 -6
reagovat
Asi bych se měl gilotinovat, ale překvapivě mi to zatím tragické nepřijde.
840637
Asi bych se měl gilotinovat, ale překvapivě mi to zatím tragické nepřijde.
2 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Že tobě se líbila Slíbená princezna?
840634
Že tobě se líbila Slíbená princezna?
840304
2 0
reagovat
Za mě, jako fanouška originálu ohromný chills. Na teaser je to informačně nastavené dostatečně (koneckonců celý ten hype byl právě ohledně obsazení herečky tmavé pleti do hlavní role, tj. pojďme ukázat first look a představit jak zpívá (což je významné i z hlediska příběhu).

Všichni co tady mluví o tom, jak má oči daleko od sebe - asi jste zapomněli, že z Angeliny taky v rybí podobě udělali toto: link a nikdo kdo ten film ve 12 viděl nemůže říct, že by to nebyla sexy ryba :) 
840559
Za mě, jako fanouška originálu ohromný chills. Na teaser je to informačně nastavené dostatečně (koneckonců celý ten hype byl právě ohledně obsazení herečky tmavé pleti do hlavní role, tj. pojďme ukázat first look a představit jak zpívá (což je významné i z hlediska příběhu). Všichni co tady mluví o tom, jak má oči daleko od sebe - asi jste zapomněli, že z Angeliny taky v rybí podobě udělali toto: [url=https://cz.pinterest.com/pin/387661480395115888/]link[/url] a nikdo kdo ten film ve 12 viděl nemůže říct, že by to nebyla sexy ryba :) 
3 -5
reagovat
reaguje na: Lavi.C
Ošklivá je tvoja stará matka, debile. Mne sa zdá krásna. link
840556
Ošklivá je tvoja stará matka, debile. Mne sa zdá krásna. https://www.instagram.com/hallebailey/
840418
4 -11
reagují: Lavi.C
reagovat
reaguje na: Lasergun
Len ti nastavujem zrkadlo. :)
840506
Len ti nastavujem zrkadlo. *:)*
840438
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
ta podoba mi hned nedošla :D:D:D:+
840499
ta podoba mi hned nedošla *:D**:D**:D**:+*
840464
4 -3
reagovat
Je to teaser a na ten je to celkem fajn, prostředí a podmořský život vypadá výborně.
A co se týče malé mořské víly, podstatné je, že se jedná o nejmladší a nejkrásnější dceru mořského krále, která se zamiluje do člověka a obětuje mu vše. Barva pleti nebo cokoliv jiného nic nemění na podstatě příběhu a opravdu není důležitá. To jen pro místní nácky, co nesnášejí Idrise Elbu jako Heimdala nebo Keanu Reevese jako Constantina ;)
840498
Je to teaser a na ten je to celkem fajn, prostředí a podmořský život vypadá výborně. A co se týče malé mořské víly, podstatné je, že se jedná o nejmladší a nejkrásnější dceru mořského krále, která se zamiluje do člověka a obětuje mu vše. Barva pleti nebo cokoliv jiného nic nemění na podstatě příběhu a opravdu není důležitá. To jen pro místní nácky, co nesnášejí Idrise Elbu jako Heimdala nebo Keanu Reevese jako Constantina *;)*
2 -9
reagovat
Mne je u prdele jestli je čokoládová alebo árijská, len teda esteticky pleasing fakt nevyzerá. Ja taky ne, ale nehrám Little Mermaid že ano :)
840491
Mne je u prdele jestli je čokoládová alebo árijská, len teda esteticky pleasing fakt nevyzerá. Ja taky ne, ale nehrám Little Mermaid že ano :)
5 0
reagovat
Mne by bez ohledu na barvu pleti, která je stejně vzhledem k přepáleným make-upům irelevantní, zajímalo jestli je tohle adaptace Malé mořské víly Ariel nebo Sida z Doby Ledový. 
840464
Mne by bez ohledu na barvu pleti, která je stejně vzhledem k přepáleným make-upům irelevantní, zajímalo jestli je tohle adaptace Malé mořské víly Ariel nebo Sida z Doby Ledový. 
14 -3
reagují: Robur
reagovat
Ja treba jsem nasranej u kazdyho obsazeni herce/herecky tmavsi pleti do role, kde driv byl nekdo ciste bilej: Vim totiz, ze ty diskuze “nejsem rasista, ale…” budou mocny a mocne otravny.
840459
Ja treba jsem nasranej u kazdyho obsazeni herce/herecky tmavsi pleti do role, kde driv byl nekdo ciste bilej: Vim totiz, ze ty diskuze “nejsem rasista, ale…” budou mocny a mocne otravny.
17 -4
reagovat
A neni tohle takova ta klasicka reakce? Nelibi se ti nova Ariel, tak jses hned "triggered" a rasista. Mas problem s 88% She-Hulk na Rottenech? Sexista a zeny posilas do kuchyne. Disney si ty mlady online divaky fakt vychoval, to umi. Tak uz jen skoda, ze neumi i tocit dobry filmy. Az moc casto se na jejich produktech resi blbosti kolem, camea, easter eggs, navraty hercu, co jaka veta znamena pro ktery spin-off nebo sequel, ale uz se nikdo moc neobtezuje zminit tu cim dal vic se prohlubujici nekvalitu. :)
840456
A neni tohle takova ta klasicka reakce? Nelibi se ti nova Ariel, tak jses hned "triggered" a rasista. Mas problem s 88% She-Hulk na Rottenech? Sexista a zeny posilas do kuchyne. Disney si ty mlady online divaky fakt vychoval, to umi. Tak uz jen skoda, ze neumi i tocit dobry filmy. Az moc casto se na jejich produktech resi blbosti kolem, camea, easter eggs, navraty hercu, co jaka veta znamena pro ktery spin-off nebo sequel, ale uz se nikdo moc neobtezuje zminit tu cim dal vic se prohlubujici nekvalitu. *:)*
18 -3
reagovat
Daleko únavnější a otravnější jsou ty komentáře od lidí, které to pořád dokola triggeruje. Get a life.
840454
Daleko únavnější a otravnější jsou ty komentáře od lidí, které to pořád dokola triggeruje. Get a life.
11 -15
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se