Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony se chystá mezi videoherní zombíky


ikona
Spooner
days goneplaystationSam Heughansony
Po Nathanu Drakeovi, autech a samurajích to z PlayStationu do kin dotáhnou i zombíci.  

Co si budeme povídat, filmové Uncharted svými kvalitami dvakrát neoslnilo a nevalnou pověst hraných herních adaptací moc nevylepšilo, v kinech se ovšem jednalo i díky účasti Toma Hollanda o slušný úspěch, a tak to Sony začíná s předělávkami videoherních kousků z konzolí PlayStation myslet čím dál vážněji. Čeká nás tak závodní Gran Turismo od Neilla Blomkampa, samurajské Ghost of Tsushima od režiséra Johna Wicka, Chada Stahelskiho, nebo seriálová adaptace pecky The Last of Us, která se nyní představila na prvních záběrech. Svých seriálů by se pak mělo dočkat i God of War či Horizon Zero Dawn. Jenže tím nadílka hraných verzí slavných videoherních titulů u Sony rozhodně nekončí.

Pilně zde totiž pracují na adaptaci dalšího svého hitu, post-apokalyptického Days Gone. Což je hra, která sice nebyla žádnou revoluční peckou a třeba na zmiňovaného The Last of Us se vůbec nechytala, ve výsledku šlo ovšem o dost fajnovou záležitost. Příběh nás tak zavede do neveselé budoucnosti plné zombíků, v níž budeme sledovat osud drsného motorkáře Deacona St. Johna, který se snaží v nelítostném světě přežít a do toho najít svou, údajně mrtvou, životní láskou. Snímek by pak měl být jakousi milostnou baladou motorkářským filmům a moderním westernem. 

Film už dokonce nejspíš našel hlavního představitele. Deacona by si měl zahrát Sam Heughan z úspěšného seriálu Cizinka či propadáku Bloodshot s Vinem Dieselem. Televizní hezounek se tak bude snažit dokázat, že zvládne být nejen drsňákem, ale také utáhne vlastní film. Scénář sepisuje Sheldon Turner, jenž má na kontě např. Lítám v tom s Georgem Clooneym. Režisér zatím není známý, vzhledem k hlavnímu představiteli však možná půjde o jeden z těch menších videoherních kousků od Sony. Ale nechme se překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace