Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blomkampovo Gran Turismo oficiálně dorazí příští rok


ikona
do_Od
Gran TurismoNeill BlomkampPlayStationSonyzávodní film
Why the f*ck make Gran Turismo? 

Sice tomu pořád nemůžu uvěřit, ale dobře. Sony Pictures a PlayStation Productions oficiálně potvrdily, že režisér Neill Blomkamp (District 9, Chappie) nejenže natočí filmovou adaptaci známé herní série Gran Turismo, ale navíc ji pošle do kin už 11. srpna 2023. Projekt tak dostává turbopřednost před vším ostatním a natáčení nejspíš vypukne ještě letos. Jeden by přitom řekl, že zrovna takový film by se dal klidně načasovat k vydání příští hry. Ale kdo jsem já, abych jim do toho kecal...

Každopádně co se příběhu týče, rozhodli se tvůrci vydat cestou inspirativního závodního dramatu spíš než dalším pouličním thrillerem o zlodějích a policajtech, jako tomu bylo třeba u Need for Speed. Hlavní postavou tak bude mladý jezdec a hráč Gran Turisma, který byl v online soutěžích tak dobrý, až se z něj stal profesionální závodník. Scénář vycházející ze skutečných událostí napsal Jason Hall (Americký sniper) a pro kdysi slibného sci-fi režiséra se jedná asi o největší projekt od Elysia. Což ale pořád neznamená, že bychom od něj raději neviděli ten další District, nebo ještě raději pátého Vetřelce. Tak snad teď natočí aspoň vzácnou povedenou herní adaptaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace