Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál o Noční můře v Elm Street a červencové Filmy v síti

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Ač souhlasím, že liché díly jsou výrazně povedenější než sudé, tak ale minimálně Harlinova čtyřka nijak výrazně nezaostává. Dvojka je strašně divnej film, je tam málo Freddyho (za to asi může fakt, že si studio myslelo, že Englunda lehce nahradí právě nějakým kaskadérem a až potom jim došlo, že to nepůjde), naopak na mě moc polonahých spocených kluků, skoro žádná atmosféra nebo hlášky co by to dorovnávaly (snad jediná co mi naskočí vždycky Kluk: "Potřebuješ pomoc, kámo?" Freddy: "Pomoc sám sobě ty kryple!"). Freddyho smrt je potom už jenom sračka, kterou nezachránil ani Englund, protože tam mi Freddy příjde spíš jako karikatůra. Wesova jednička je ale pořád parádní a nápaditý film se skvělou atmosférou a kreativníma vraždama (Johnny a postel vládne). Trojka a Čtyřka jsou taky velmi fajn, čtyřka sice trochu trpí na atmosféru, ale zato má super hlášky. Pětka potom je mi vždycky něčím nepříjemná na pohled - hudba je fakt creepy a to prostředí a to je vlastně i její kouzlo. Freddy vs. Jason je potom moje srdcovka - hlavně Englund si tam návrat k Freddymu nehorázně užívá. Bohužel je to právě Freddy kdo schytal ze svaté trojice fakt brutelně špatnej remake.

Ale pořád mám ze svaté trojice bubáků nejradši Michaela - ta jeho šouravá chůze a pravidelné dýchání mě vždycky hrozně děsily. Freddy je ale jen kousek pod ním.
833348
Ač souhlasím, že liché díly jsou výrazně povedenější než sudé, tak ale minimálně Harlinova čtyřka nijak výrazně nezaostává. Dvojka je strašně divnej film, je tam málo Freddyho (za to asi může fakt, že si studio myslelo, že Englunda lehce nahradí právě nějakým kaskadérem a až potom jim došlo, že to nepůjde), naopak na mě moc polonahých spocených kluků, skoro žádná atmosféra nebo hlášky co by to dorovnávaly (snad jediná co mi naskočí vždycky Kluk: "Potřebuješ pomoc, kámo?" Freddy: "Pomoc sám sobě ty kryple!"). Freddyho smrt je potom už jenom sračka, kterou nezachránil ani Englund, protože tam mi Freddy příjde spíš jako karikatůra. Wesova jednička je ale pořád parádní a nápaditý film se skvělou atmosférou a kreativníma vraždama (Johnny a postel vládne). Trojka a Čtyřka jsou taky velmi fajn, čtyřka sice trochu trpí na atmosféru, ale zato má super hlášky. Pětka potom je mi vždycky něčím nepříjemná na pohled - hudba je fakt creepy a to prostředí a to je vlastně i její kouzlo. Freddy vs. Jason je potom moje srdcovka - hlavně Englund si tam návrat k Freddymu nehorázně užívá. Bohužel je to právě Freddy kdo schytal ze svaté trojice fakt brutelně špatnej remake. Ale pořád mám ze svaté trojice bubáků nejradši Michaela - ta jeho šouravá chůze a pravidelné dýchání mě vždycky hrozně děsily. Freddy je ale jen kousek pod ním.
0 0
reagovat
Z Freddyho som mal ako malý vždy strach :-) "Neprobudíž li se, zahyneš". Skvelý diel, som rád, že takmer hodinový. Ďakujem.
833335
Z Freddyho som mal ako malý vždy strach :-) "Neprobudíž li se, zahyneš". Skvelý diel, som rád, že takmer hodinový. Ďakujem.
0 0
reagovat
reaguje na: P.Kratky
Nejvic views má Seagal, ale jestli byl nejlépe přijatý, těžko říct. Někteří jeho pravověrní fandové si ho podle diskuse pod videem úplně neužili. 
832771
Nejvic views má [url=https://youtu.be/A9jO5RXdeG8]Seagal[/url], ale jestli byl nejlépe přijatý, těžko říct. Někteří jeho pravověrní fandové si ho podle diskuse pod videem úplně neužili. 
832764
1 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Já vás chválím. Tohle bylo hodně povedené!!! Ale co bylo nejlépe přijaté? Arnold a Sly?!
832764
Já vás chválím. Tohle bylo hodně povedené!!! Ale co bylo nejlépe přijaté? Arnold a Sly?!
832761
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: P.Kratky
Na čím dál tím delším seznamu filmů a témat, o kterých bychom rádi něco natočili :) 
832761
Na čím dál tím delším seznamu filmů a témat, o kterých bychom rádi něco natočili :) 
832760
1 0
reagují: P.Kratky
reagovat
Skvělé kluci. Jen tak dále!!! Kde je Rambo 2 a Terminátor 2? :)
832760
Skvělé kluci. Jen tak dále!!! Kde je Rambo 2 a Terminátor 2? *:)*
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Výživný speciálek jako vždy:). V nejrůznějších topkách filmových zabijáků se častokrát řadí až za Jasona s Michaelem, ale já už od svých dětských let mám jasno, aneb #teamFreddy:D a to právě kvůli věcem, kterými se kotelník od ostatních zabijáků odlišuje (originální killy a scény na pomezí reality a snu obecně, charakter Freddyho, unikátní "pracovní nástroj", černý humor, vlastní song:D).

Vytáhni v hospodě: Kdo nezná a je fanoušek série, doporučuji kouknout na "Never Sleep Again: The Elm Street Legacy", což je naprosto vyčerpávající a k tomu parádní 4h dokument o celém fenoménu. A když už jsme u toho, doporučuji mrknout i na "His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th", který je malinko horší, ale pořád hodně dobrý:).   
832591
Výživný speciálek jako vždy*:)*. V nejrůznějších topkách filmových zabijáků se častokrát řadí až za Jasona s Michaelem, ale já už od svých dětských let mám jasno, aneb #teamFreddy*:D* a to právě kvůli věcem, kterými se kotelník od ostatních zabijáků odlišuje (originální killy a scény na pomezí reality a snu obecně, charakter Freddyho, unikátní "pracovní nástroj", černý humor, vlastní song*:D*). [b]Vytáhni v hospodě:[/b] [i]Kdo nezná a je fanoušek série, doporučuji kouknout na [url=https://www.imdb.com/title/tt1510985/reference]"Never Sleep Again: The Elm Street Legacy"[/url], což je naprosto vyčerpávající a k tomu parádní 4h dokument o celém fenoménu. A když už jsme u toho, doporučuji mrknout i na [url=https://www.imdb.com/title/tt1282052/reference]"His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th"[/url], který je malinko horší, ale pořád hodně dobrý*:)*.   [/i]
6 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se