Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá Duna ulovila bondgirl


ikona
Spooner
Denis VilleneuvedunaLéa SeydouxTimothée Chalametzendaya
Jakou známou tvář uvidíme v mocném sesterstvu? 

Na výtečnou Dunu už jste od nás těch chvalozpěvů slyšeli dost, tak to tentokrát zkrátím. Dennis Villeneuve se s první částí adaptace sci-fi klasiky Franka Herberta trefil do černého, zabodoval u čtenářů předlohy, kritiků i dalších diváků a odklepnutí druhé časti na sebe nenechalo dlouho čekat. Natáčení se sice rozjede až za několik měsíců, už tak parádní obsazení se však v poslední době ještě více rozšiřuje. K navrátilcům v čele s Timothée Chalametem, Zendayou, Joshem Brolinem či Rebeccou Ferguson se tedy v druhém díle přidá talentovaná Florence Pugh, coby princezna Irulan, dcera císaře Shaddama IV., jehož si zahraje herecký veterán Christopher Walken a dorazí také představitel Elvise Austin Butler coby Feyd-Rautha z rodu Harkonnenu. A tím příliv známých a nadějných tváří do Duny rozhodně nekončí. 

K natřískanému ansámblu se totiž nyní přidává Léa Seydoux, která okouzlila Daniela Craiga v bondovkách Spectre a Není čas zemřít. A v posledních letech nemá o práci nouzi. V Cannes se letos představila s dvojcombem Crimes of the Future od Davida Cronenberga a francouzským kouskem Un beau matin a brzy se chystá proměnit v erotický sexsymbol, legendární Emmanuellu. A nyní si talentovaná Francouzka připisuje další cenný herecký skalp. V Duně si zahraje významnou postavu ze světa Franka Herberta Lady Margot, členku mocného sesterstva Bene Gesserit. Je tohle poslední výrazný přírůstek do nové Duny, nebo pro nás Villeneuve ještě chystá pár trumfů?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace