Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Šestý Vřískot přichází o hlavní hvězdu

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Může si dát v šestce pauzu, pak se vrátí do sedmičky a bude tam vrah. Takovej psychickej vývoj postavy bych pochopil, protože v pětce mě ty otravný postavy a mladí herci mučili, dokud se neobjevila stará garda s podstatně větším potenciálem k fandění. :D
830778
Může si dát v šestce pauzu, pak se vrátí do sedmičky a bude tam vrah. Takovej psychickej vývoj postavy bych pochopil, protože v pětce mě ty otravný postavy a mladí herci mučili, dokud se neobjevila stará garda s podstatně větším potenciálem k fandění. *:D*
1 0
reagovat
Osobně mám Vřískoty dost rád, ale když nad tím tak uvažuju, tak mi absence Neve vlastně ani vadit nebude (pokud na to opravdu dojde). Myslím, že už jsme ve fázi, kdy se od té původní sestavy můžem oprostit a přenechat to novým hercům. Pokud se tam někdo ze staré gardy bude chtít ukázat a bude rád za tu příležitost, tak ať se tam někde klidně mihne, ale jinak už by to měli stejně táhnout nováčci, pokud to má mít budoucnost.

Jenom podobně jako ostatní doufám, že Jenny Ortega dostane víc prostoru na úkor Melissy Barrery, protože ji v tom posledním filmu dost přehrávala a i na výrazně menším prostoru byla zajímavější postavou.
830528
Osobně mám Vřískoty dost rád, ale když nad tím tak uvažuju, tak mi absence Neve vlastně ani vadit nebude (pokud na to opravdu dojde). Myslím, že už jsme ve fázi, kdy se od té původní sestavy můžem oprostit a přenechat to novým hercům. Pokud se tam někdo ze staré gardy bude chtít ukázat a bude rád za tu příležitost, tak ať se tam někde klidně mihne, ale jinak už by to měli stejně táhnout nováčci, pokud to má mít budoucnost. Jenom podobně jako ostatní doufám, že Jenny Ortega dostane víc prostoru na úkor Melissy Barrery, protože ji v tom posledním filmu dost přehrávala a i na výrazně menším prostoru byla zajímavější postavou.
2 0
reagovat
Tak otázkou je, jak moc definitivní "ne" to ze strany Campbell je a zda jen nehraje se studiem hru "kdo uhne dříve", doufajíc, že ji fanoušci na sockách podrží.

Přece jen je to oboustranně výhodné partnerství a je v zájmu studia i Campbell, aby se dohodli. Po ní mimo Scream série neštěkne pes a Sidney je zase pro studio naprosto zásadní figura, protože celá frančíza se dějově točí kolem ní.

Pokud v šestce kvůli prachům nakonec fakt nebude, tak se asi bude dost přepisovat. V tom případě doufám, že to do scénáře nějakým způsobem zakomponují a vtipně okomentují, protože je to přesně z ranku toho, z čeho si tahle série dělá prdel:D.    
830524
Tak otázkou je, jak moc definitivní "ne" to ze strany Campbell je a zda jen nehraje se studiem hru "kdo uhne dříve", doufajíc, že ji fanoušci na sockách podrží. Přece jen je to oboustranně výhodné partnerství a je v zájmu studia i Campbell, aby se dohodli. Po ní mimo Scream série neštěkne pes a Sidney je zase pro studio naprosto zásadní figura, protože celá frančíza se dějově točí kolem ní. Pokud v šestce kvůli prachům nakonec fakt nebude, tak se asi bude dost přepisovat. V tom případě doufám, že to do scénáře nějakým způsobem zakomponují a vtipně okomentují, protože je to přesně z ranku toho, z čeho si tahle série dělá prdel*:D*.    
1 0
reagovat
Vreskot bez Sidney, to je ako Halloween bez Laurie. 

Tá postava je proste srdce toho franchisu, bez nej to nebude úplne ono. Neviem koľko $ si Neve Campbell pýtala, ale mali jej ich dať. 

Tipujem, že v ďalšom filme ju vytiahnu naspäť a zaplatia jej ešte viac. 
830520
Vreskot bez Sidney, to je ako Halloween bez Laurie.  Tá postava je proste srdce toho franchisu, bez nej to nebude úplne ono. Neviem koľko $ si Neve Campbell pýtala, ale mali jej ich dať.  Tipujem, že v ďalšom filme ju vytiahnu naspäť a zaplatia jej ešte viac. 
3 -1
reagovat
Mohli by ji zabit mimo zaber a final girl puvodni sestavy udelat z Gale, i kdyz z ty se po tech plastikach mozna muze klidne brzy stat Ghostface i bez masky  :D Nevim, Vriskot bez Neve asi zvladnu, v tom poslednim me velmi prekvapila Jenna Ortega a verim, ze ona by to utahnout zvladnout mohla.
830489
Mohli by ji zabit mimo zaber a final girl puvodni sestavy udelat z Gale, i kdyz z ty se po tech plastikach mozna muze klidne brzy stat Ghostface i bez masky  *:D* Nevim, Vriskot bez Neve asi zvladnu, v tom poslednim me velmi prekvapila Jenna Ortega a verim, ze ona by to utahnout zvladnout mohla.
3 -1
reagovat
Snad udělají z Jenny Ortegy hlavní postavu. Má na to. Jsem rád, že se zuby nehty udržela naživu v posledním díle.:+
830483
Snad udělají z Jenny Ortegy hlavní postavu. Má na to. [spoiler]Jsem rád, že se zuby nehty udržela naživu v posledním díle.*:+*[/spoiler]
1 0
reagovat
Novy Vreskot bol fajn a myslim, ze neurazil predosle diely.
Kazdopadne ma v tomto clanku potesil navrat Hayden - Kirby :+
830482
Novy Vreskot bol fajn a myslim, ze neurazil predosle diely. Kazdopadne ma v tomto clanku potesil navrat Hayden - [url=https://images.app.goo.gl/89ZuLuAkaMYwD93j9]Kirby[/url] *:+*
1 -1
reagovat
Na jednu stranu je to škoda, na druhou stranu ale pátý Vřískot původní sestava předala žezlo nové generaci velmi důstojným způsobem, takže ve výsledku s tím nemám žádný problém. Na šestý Vřískot se opět těším. :)
830481
Na jednu stranu je to škoda, na druhou stranu ale pátý Vřískot původní sestava předala žezlo nové generaci velmi důstojným způsobem, takže ve výsledku s tím nemám žádný problém. Na šestý Vřískot se opět těším. *:)*
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se