Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spider-Man 3: DVD

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Potřetí jako celek, poprvé v pohodlí domova a opět pád o pár stupínků níž. Spider-Man 3 je nuda. Přeplácaná, patetická, ubrečená, nedovařená, nabubřelá, uchcaná a především nechtěně komická. Peter Parker se ze sympaťáka s mozkem Einsteina změnil na rozmarného floutka a nepotřeboval k tomu ani černý facelift, jenž jeho schopnosti narcise dovádí až do nekoukatelného extrému. Raimi neví, kdy stříhat, jak stříhat a možná ani nevěděl proč stříhá. Zjevně proto, že byl při psaní scénáře na tripu, z kterého při natáčení a dolaďování ve střižně přešel na těžké drogy. Taneční dvacetiminutovka spojená s neskutečně imbecilní scénou na mostě (napadlo mě, že kdyby měl Harry číhající za bukem popcorn v ruce, byla by to slušná sebereflexe ;) likviduje všechno, s čím Raimi mohl počítat jako podpalištěm z předchozích dílů. Triky jsou povětšinou velmi divné (digitální panáčci v bitvě s Harrym rulezzz), při létajících scénách pro oko bolestivé a vážně nechápu, proč si Raimi umanul, že v každé akční scéně musí někdo padat ze stometrové výšky a přitom se prát s nepřítelem. Takových scén je ve filmu snad pět a všechny jsou tak rádoby efektní, že si z toho může sednout na zadek snad akorát skladník v s patnáctipalcovým monitorem na klíně. Z úcty k prvním dvěma dílům, skvělému Francovi (divím se, že Raimimu neomlátil scénář o hlavu), nechtěně vtipnému komorníkovi a výstřihu Gwen Stacey slabých 5*. Mám strach, že příště to bude ještě horší.;)
67776
Potřetí jako celek, poprvé v pohodlí domova a opět pád o pár stupínků níž. Spider-Man 3 je nuda. Přeplácaná, patetická, ubrečená, nedovařená, nabubřelá, uchcaná a především nechtěně komická. Peter Parker se ze sympaťáka s mozkem Einsteina změnil na rozmarného floutka a nepotřeboval k tomu ani černý facelift, jenž jeho schopnosti narcise dovádí až do nekoukatelného extrému. Raimi neví, kdy stříhat, jak stříhat a možná ani nevěděl proč stříhá. Zjevně proto, že byl při psaní scénáře na tripu, z kterého při natáčení a dolaďování ve střižně přešel na těžké drogy. Taneční dvacetiminutovka spojená s neskutečně imbecilní scénou na mostě (napadlo mě, že kdyby měl Harry číhající za bukem popcorn v ruce, byla by to slušná sebereflexe ;) likviduje všechno, s čím Raimi mohl počítat jako podpalištěm z předchozích dílů. Triky jsou povětšinou velmi divné (digitální panáčci v bitvě s Harrym rulezzz), při létajících scénách pro oko bolestivé a vážně nechápu, proč si Raimi umanul, že v každé akční scéně musí někdo padat ze stometrové výšky a přitom se prát s nepřítelem. Takových scén je ve filmu snad pět a všechny jsou tak rádoby efektní, že si z toho může sednout na zadek snad akorát skladník v s patnáctipalcovým monitorem na klíně. Z úcty k prvním dvěma dílům, skvělému Francovi (divím se, že Raimimu neomlátil scénář o hlavu), nechtěně vtipnému komorníkovi a výstřihu Gwen Stacey slabých 5*. Mám strach, že příště to bude ještě horší.*;)*
0 0
reagovat
Když nad tím teď přemýšlím, tak to snad ani za to půjčení nestojí. Radši si místo toho sežeňte ten speciální trojdíl z animované série. Tam v těch 50 minutách zvládli celý příběh o symbiontu/venomovi daleko lépe a řekl bych, že dokonce i působivěji (asi protože se nemuseli zdržovat s žádnými otcovskou láskou nabytými pískovišti ;-)

A abyste při tom nepřišli o to všechno nechtěne humorné ve filmu, tady myslím celkem dost vtipné a výstižné přepsání všech klíčových scén :))
41065
Když nad tím teď přemýšlím, tak to snad ani za to půjčení nestojí. Radši si místo toho sežeňte ten [link="http://video.google.com/videosearch?q=Spiderman+alien+costume&ie=UTF-8&oe=utf-8"]speciální trojdíl[/link] z animované série. Tam v těch 50 minutách zvládli celý příběh o symbiontu/venomovi daleko lépe a řekl bych, že dokonce i působivěji (asi protože se nemuseli zdržovat s žádnými otcovskou láskou nabytými pískovišti ;-) A abyste při tom nepřišli o to všechno nechtěne humorné ve filmu, tady myslím celkem dost vtipné a výstižné [link="http://mistful.livejournal.com/100666.html#cutid1"]přepsání všech klíčových scén[/link] :))
0 0
reagovat

rcorp

Nedávaj tě taky k nějakýmu výrobku?
41061
Nedávaj tě taky k nějakýmu výrobku?
rcorp
0 0
reagovat
Nejak se ty hruzy zbavit musi. ;)
41060
Nejak se ty hruzy zbavit musi. ;)
0 0
reagovat
Tak nova PS3ka za 399 babek bude balena se Spidermanem 3 na BD : ))
41059
Tak nova PS3ka za 399 babek bude balena se Spidermanem 3 na BD : ))
0 0
reagovat
Když jsme u toho polského dabingu... já si ho dal zrovna před týdnem zase několik minut u Moulin Rouge... ty přeříkaný zpívaný sekvence rulujou... :D
41058
Když jsme u toho polského dabingu... já si ho dal zrovna před týdnem zase několik minut u Moulin Rouge... ty přeříkaný zpívaný sekvence rulujou... *:D*
0 0
reagovat
Spidey v HD s polským dabingem, nový druh sadomaso zábavy:D
41057
Spidey v HD s polským dabingem, nový druh sadomaso zábavy*:D*
0 0
reagovat
to je informace kterou sem snad ani nechtel vedet .. .:D
41056
to je informace kterou sem snad ani nechtel vedet .. .*:D*
0 0
reagovat
No dobrý je taky polský VO!!! dabing, který taky přežije asi všechno, nějaký blu-ray ho nemůže dostat:D.
41055
No dobrý je taky polský VO!!! dabing, který taky přežije asi všechno, nějaký blu-ray ho nemůže dostat*:D*.
0 0
reagovat
Honza Maxián je už za hranicemi - peklo se rozšiřuje.:D
41054
Honza Maxián je už za hranicemi - peklo se rozšiřuje.*:D*
0 0
reagovat
Na všech třech je dabing DD5.1+ title;).
41053
Na všech třech je dabing DD5.1+ title*;)*.
0 0
reagovat
Whooops... You got me ;) Svinka jedna "9"...
41052
Whooops... You got me ;) Svinka jedna "9"...
0 0
reagovat
no vyjde te to jeste levneji, kdyz si to nechas poslat ze sendit
btw tou edici za 89 si me docela vystrasil :D
41050
no vyjde te to jeste levneji, kdyz si to nechas poslat ze sendit btw tou edici za 89 si me docela vystrasil *:D*
0 0
reagovat

st39.6

Ja jsem chtel jeste dodat, zda jsem jen po ranu neco myslenkami nevynechal, ale ted jsi me potesil. Ja celou dobu mlel tady o teto verzi za 89,- ;)
Blu-ray verze vsech tri za cenu jak pises kolem 1 600,-.. awesome dude :)
A Psema ma pravdu, u me nehrozi, ze bych nekoho blizkeho nalakal na Spidyho (zena na me tlemi jak na imbecila, ze co to prej sleduji...), takze Cz dabing me netrha ;)
41051
Ja jsem chtel jeste dodat, zda jsem jen po ranu neco myslenkami nevynechal, ale ted jsi me potesil. Ja celou dobu mlel tady [link="http://www.filmopolis.cz/dvd/spider-man-trojbaleni-(spider-man-spider-man-2-spider-man-3)"]o teto verzi za 89,-[/link] ;) Blu-ray verze vsech tri za cenu jak pises kolem 1 600,-.. awesome dude :) A Psema ma pravdu, u me nehrozi, ze bych nekoho blizkeho nalakal na Spidyho (zena na me tlemi jak na imbecila, ze co to prej sleduji...), takze Cz dabing me netrha ;)
st39.6
0 0
reagovat
U trojky jsem si to myslel, ale u toho zbytku teda ne. Každopádně, pokud vynechaj dabing, budu jenom rád.:D
41049
U trojky jsem si to myslel, ale u toho zbytku teda ne. Každopádně, pokud vynechaj dabing, budu jenom rád.*:D*
0 0
reagovat
plna ceska :)
Minimalne trojka, 1+2 mozna budou jenom titule.
41048
plna ceska :) Minimalne trojka, 1+2 mozna budou jenom titule.
0 0
reagovat
st: Nemáš tušení, jak je to v tý edici s lokalizací? Mně je to sice jedno, ale lepší vědět, jestli mám rodiče začít ládovat anglinou horem spodem. :D
41047
st: Nemáš tušení, jak je to v tý edici s lokalizací? Mně je to sice jedno, ale lepší vědět, jestli mám rodiče začít ládovat anglinou horem spodem. *:D*
0 0
reagovat
vzdyt o ni celou dobu mluvime :D
41042
vzdyt o ni celou dobu mluvime :D
0 0
reagovat

st39.6

Ja mel na mysli tuhle edici... Snad se casem dockam.
41045
Ja mel na mysli [link="http://www.amazon.com/Spider-Man-High-Definition-Trilogy-Blu-ray/dp/B000UR9T82/ref=pd_bbs_sr_1/103-9855845-4781413?ie=UTF8&s=dvd&qid=1192596457&sr=8-1"]tuhle edici[/link]... Snad se casem dockam.
st39.6
0 0
reagovat
Díky, ale fakt jsem jenom kliknul na záložku napsal název link :o:D.
41044
Díky, ale fakt jsem jenom kliknul na záložku napsal název http://www.find-dvd.co.uk/SBRP6500.htm *:o**:D*.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se