Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: meta komedie o Nicolasi Cageovi sklízí nadšení


ikona
do_Od
akční filmfestivalkomediemetaNicolas CagePedro Pascalprvní reakceThe Unbearable Weight of Massive Talent
Nicolas Cage hraje Nicolase Cage ve filmu o Nicolasi Cageovi. 

No a pokračujeme v přinášení prvních reakcí z filmového festivalu South by Southwest aka SXSW, tentokrát po super nadšených ovací pro horor X o natáčení péček došla řada na ultimátní meta film o Nicolasi Cageovi, The Unbearable Weight of Massive Talent. Tahle buddy komedie/akční film, ve kterém Cage hraje sám sebe, zatímco má po ruce třeba Pedra Pascala, se dostala i do naší druhé topky nejočekávanějších filmů roku a já jsem nyní vcelku rád, že jsem ji tam nakonec zařadil. Kritici totiž doslova skáčou radostí.

Na Rottenech svítí po 17 recenzích jasných 100 % pozitivních reakcí, přičemž průměrné skóre je zatím 7,4. Snímek je pak popisován jako hodně sprostá a taky dost drsná jízda napříč Cageovou filmografií, v níž pojem meta dostává úplně nový rozměr a sám herec si to údajně hrozně užívá. Film je v mnoha směrech nepředvídatelný a divoký jako samotný Cage, někteří se ovšem domnívají, že k jeho plnému docenění musíte být skutečně velkými fanoušky herce – jinak vám totiž zjevně dost fórů uteče.

Každopádně Pedro Pascal v sobě prý objevil nečekanou komediální jiskru a vedle Cage je největším tahounem právě nenápadný představitel Mandaloriana a v budoucnu i Joela z The Last of Us. Chválí se i scénář, který se krásně strefuje do Hollywoodu, nicméně někteří zmiňují i druhou stránku věci, a to, že celá komedie občas působí trochu bezprizorním stylem, je to tak moc praštěná zábava, až zkrátka nezbyl čas na to, aby to na konci dávalo pořádný smysl. Tak či tak, fanoušci Cage budou údajně nadšení, a všichni ostatní minimálně uvidí film, který se dost vymyká běžné výrobě. No, za sebe říkám, sem s tím.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace