Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se popere v ringu s Creedem?


ikona
Spooner
CreedJonathan Majorsmichael b. jordanrockysylvester stallone
Minule si to Adonis Creed rozdal v ringu se synem Ivana Draga. Kdo přijde na řadu tentokrát? 

Dvojka Creeda už sice nesklidila tolik nadšené ohlasy jako výtečná jednička, o divácký zájem ovšem syn Apolla Creeda nepřišel a dalšího sequelu se tedy samozřejmě dočkáme. Jen tentokrát přijdou zásadní změny. Režie se totiž poprvé ujme představitel hlavní role Michael B. Jordan a boxerská značka přijde o svou nejslavnější tvář. Ano, Sylvester Stallone se coby Rocky Balboa už tentokrát opravdu nevrátí a tvůrci musí tedy naplno ukázat, že jeho nástupce je natolik silnou postavou, že dokáže tuto sérii utáhnout i přes absenci boxerské ikony. A já v tom Jordanovi dost držím palce. A jak se zdá, tak tentokrát si sehnal protivníka, který by mu mohl stačit nejen po fyzické, ale snad i herecké stránce.

K roli jeho nového soupeře má totiž velmi blízko vycházející talent Jonathan Majors, který na sebe loni upozornil seriálem Lovecraft Country a v následujících měsících i letech ho budeme evidentně vídat mnohem častěji. Objeví se totiž ve třetím Ant-Manovi coby důležitý komiksový záporák Kang the Conqueror, ale uvidíme ho také v chystaném netflixovském westernu The Harder They Fall. Role v Creedovi může být tedy další z těch, v níž může přesvědčit o svých hereckých schopnostech. Zatím se přesně neví, koho by si měl Majors v boxerském pokračování zahrát, podle všeho ale opravdu půjde roli Creedova nového rivala. Nechme se překvapit, jak moc nástupci Rockyho zatopí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace