Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Creed se bude muset obejít bez Rockyho


ikona
do_Od
Creed IIIherecMichael B. JordanpokračováníprequelRockySylvester Stallone
Rocky s tváří Sylvestera Stallonea se loučí. 

Tak je to oficiální, třetí Creed v režii Michaela B. Jordana se bude muset obejít bez legendárního Rockyho. Serveru The Hollywood Reporter to potvrdil zástupce 74letého Stallonea, který tak pod sérii zůstane podepsaný už jen coby výkonný producent. O ději se zatím nic neví, nicméně už loni na Instagramu Stallone zmínil, že se nejspíš v dalším díle neobjeví. Postava se už v jedničce potýkala s rakovinou a ve druhém filmu podstoupila chemoterapii, její příběh byl tedy víceméně uzavřen a tvůrci včetně Stalloneho samotného nejspíš cítili, že je na čase se s Rockym rozloučit. A to ideálně bez záběrů na nemocniční lůžko. Konkrétní vysvětlení ale samozřejmě přijde nejspíš až v samotném filmu.

Pokud by vám ovšem mělo být smutno, že už se v dalším Creedovi Rocky neobjeví, pak pro vás mám nejspíš dobré zprávy. Stallone totiž nedávno začal psát seriálový prequel, jenž by se měl odehrávat během Rockyho mládí, a kromě jiného by měl zahrnovat věci jako sexuální revoluce, měsíční přistání, studená válka či hnutí za občanská práva (tak to alespoň stojí v poznámkách, které herec sdílel na Instagram).

Nicméně zpátky k trojce Creeda. Tu momentálně píšou Zach Bayilin a Keenan Coogler – bratr režiséra jedničky Ryana Cooglera. Film by se měl natáčet ještě letos a do kin podle všeho dorazí 23. listopadu 2022. A pokud by vám to stále bylo málo, tak Stallone rovněž před pár dny oznámil, že dokončil režisérský sestřih Rockyho 4. Z toho asi bude nejspíš taky velká událost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace