Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel Marvel záporáka pro Ant-Mana?


ikona
Mr. Hlad
ant-mandisneyevangeline lillyjonathan majorsmarvelpaul ruddpeyton reed
Ant-Man možná dostane nečekaného protivníka 

Ačkoliv jsme se letos museli zatím obejít bez Black Widow a je otázka, jestli ji v listopadu vůbec uvidíme, u Disneyho a Marvelu už myslí na budoucnost. Příští rok bychom měli vidět velkolepou sci-fi The Eternals a kung-fu řež Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, ale už se pomalu začíná pracovat i na třetím Ant-Manovi. V něm se pochopitelně vrátí Paul Rudd a Evangeline Lilly, režírovat ho bude opět Peyton Reed a do kin by měl dorazit v roce 2022. A bude u toho i Jonathan Majors. 

Hvězdu seriálu Lovecraftova země bychom prý měli vidět ve vedlejší, ale důležité roli a i když Disney oficiálně nic neoznámil, mluví se o tom, že Majors by měl ztvárnit hlavního záporáka, jímž by údajně měl být Kang the Conqueror. Ten v komiksech pochází ze třicátého století, rád cestuje časem a hraje si s historií, což Avengers a podobní nemají moc rádi. Na Ant-Mana by to ale byla možná trochu moc velká divočina a už jsme párkrát viděli, že filmové verze zloduchů se od těch komiksových někdy i docela dost liší. Tak uvidíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace