Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2020: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
1917chicagský tribunálgentlemanimoviezonena noženejlepší filmynejlepší trailerytraileryvlkochodci
Teď je to na vás 

Asi nikdo z nás nestrávil v loňském roce v kině tolik času, kolik by si přál. A vzhledem k tomu, kolik filmových pecek bylo odsunuto na letošní rok, by se nabízela myšlenka, že to vloni co se filmové nabídky týče za moc nestálo. Ale když se podíváme trošku líp, tak tam pár opravdu dobrých filmů najdeme, navíc se vloni pořádně činily i streamovací služby, takže bylo na co koukat. My jsme před pár týdny vybrali jako nejlepší film loňského roku výtečné soudní drama Chicagský tribunál a teď je řada na vás, abyste řekli, co vás vloni nejvíc posadilo na zadek. Ať už mezi filmy, nebo upoutávkami. 

Je půlka ledna, takže jste měli určitě dost času nakoukat všechny resty a pokud ne, měli byste to co nejdřív napravit, protože jdeme hlasovat. A bude to probíhat stejně jako každý rok. Sestavte žebříček tří nejlepších a jednoho nejhoršího filmu a tří nejvydařenějších a jednoho nejzrůdnějšího traileru. Svoje TOPky nám pak pošlete přes vzkazník uživateli AnketaNej. Čas máte do 1. února.

Trailery vybírejte z těch, které se na našem webu objevily v loňském roce a filmy vybírejte takové, které se v roce 2020 objevily v českých kinech, nebo měly premiéru na streamovacích službách či na filmových festivalech a bylo možné je u nás legálně vidět. 

VÝBĚR REDAKCE: NEJLEPŠÍ FILMY ::::: NEJLEPŠÍ TRAILERY

 okud byste měli nějaký dotaz, ptejte se v diskusi, nebo ve vzkazníku

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace