Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie míří do Pirátů z Karibiku


ikona
Spooner
Christina Hodsonjohnny deppKaren Gillanmargot robbiepiráti z karibiku
U Disneyho mají i bez Jacka Sparowa s pirátskou sérií velké plány a už chystají druhý film!  

Co si budeme povídat, značka Pirátů z Karibiku na tom po čtvrtém a pátém díle není z komerčního hlediska zrovna nejlépe a producentům od Disneyho došlo, že nadešel čas na změnu. Místo toho, aby dali pirátská dobrodružství na chvíli uložili k ledu ovšem raději přichází s rebootem, v němž už se jistě neobjeví ikonický Jack Sparow v podání Johnnyho Deppa a pojede se nejspíš od nuly. Na něm pracují scenárista Ted Elliot a tvůrce Černobylu Craig Mazin a podle spekulací by si v něm hlavní roli mohla střihnout Karen Gillan z Jumanji a Strážců galaxie. Jenže jak se zdá, u Disneyho hodlají sérií ždímat se vší parádou a už chystají další film. A v tomto případě už mají ulovenou i hlavní hereckou hvězdu.

V dalším, doposud nepojmenovaném, snímku ze světa Pirátů z Karibiku si tak zahraje Margot Robbie. Což už je rozhodně silné jméno, jež zajistí snímku trochu větší komerční potenciál. Snímek by však neměl být spin-offem ani sequelem, ale spíš samostatným snímkem ze známého světa se zcela novými postavami, jež by neměly být napojeny ani na chystaný reboot hlavní série. Zatím ovšem není jasné, koho si Margot ve filmu zahraje a o čem bude pojednávat. Na internetu se už však začínají šířit spekulace, že právě ona by si mohla zahrát zrzavou pirátku Redd, která byla do původní disneyovské atrakce přidána před třemi lety a stala se hned extrémně populární. 

Dříve přitom panoval předpoklad, že tuto pirátku ztvární v rebootu zmiňovaná Karen Gillian, takže už v tom začínám být malinko zmatek. Jisté však je, že druhý pirátský snímek s Margot Robbie sepíše scenáristka Christina Hodson, jež má na kontě nudné Birds of Prey, Bumblebeeho, plánovanou Batgirl či Flashpoint, kde se vedle Flashe nakonec objeví i Batman Michaela Keatona. Mně ovšem její práce zatím spíše uspává. Zdá se tedy, že u Disneyho přesedlají z jednoho divného piráta na dvě pirátky. Uvidíme, který z filmů bude nakonec lepší. A zda to bez Jacka Sparrowa bude diváky vůbec zajímat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace