Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo nahradí Johnnyho Deppa v Pirátech z Karibiku?


ikona
Spooner
johnny deppKaren Gillanpiráti z karibiku
Slavná pirátská sága to zkusí od začátku a bez své největší hvězdy. Kdo se možná ujme hlavní role? 

Dobrodružná série Piráti z Karibiku možná posledními díly finančně zklamává a nevydělává tolik, jak producenti a kravaťáci od Disneyho očekávají. I přesto se pořád jedná o velmi silnou značku, které se na plátnech rozhodně nezbavíme. Jelikož se ovšem příběhy Jacka Sparrowa už divákům okoukaly, dočkají se Piráti rebootu. V tom už se Johnny Depp v ikonické roli podle všeho neobjeví a studio momentálně přemýšlí, kdo ho v pozici hlavní hvězdy nahradí. A u Disneyho už možná mají jasno.

Internetem se začíná šířit spekulace, že se hlavní role v rozjezdu nové série ujme Karen Gillan, skotská sympaťačka z Jumanji a Strážců galaxie. Ta už má tedy s velkými značkami slušné zkušenosti a jedná se o dosti solidní volbu. I když je samozřejmě otázkou, zda se uchytí i jako hlavní tahounka. Měla by se pak údajně zhostit role pirátky Reed, jež byla do původní disneyovské atrakce přidána v roce 2017. A jelikož je zde populární, ihned se o ní začalo spekulovat jako o potenciální nové hrdince série. Zatím jde však opravdu jen o spekulace a do oficiálního oznámení je nejspíš ještě daleko. Ostatně, scenárista Pirátů Ted Elliot a tvůrce Černobylu Craig Mazin ještě na příběhu pořád pracují a režiséra si u Disneyho také ještě nevybrali. Jak by se tahle trochu překvapivá volba v pirátském líbila vám?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace