Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Keaton se vrátí jako Batman!


ikona
Spooner
Andy Muschiettibatmandcezra millerflashpointmichael keatontim burton
Jeden z nejoblíbenějších představitelů Batmana se opět vrátí do akce. Stane se z něj Nick Fury DC filmů?  

Vyznat se ve filmových plánech DC a Warnerů je docela složité a člověk někdy neví, jestli nad jejich podivnými kroky kroutit hlavou, nebo jim aspoň trochu držet palce. Jasný, mají na svém kontě miliardové hity typu Aquamana či Jokera a na Batmana od Matta Reevese se těšíme, pak tu ale máme celou kauzu okolo Snyder Cutu Justice League, nudný propadák Birds of Prey či fakt, že vlastně tak nějak sami neví, co dělat se Supermanem Henryho Cavilla. A nyní tu máme další novinku, která může dopadnout jak příjemným překvapením, tak i jako naprosté wtf. Ano, do DC univerza se podle všeho vrátí Michael Keaton, jenž si zopakuje roli Batmana!

Představitel Bruce Wayne ve snímcích Tima Burtona by se měl objevit v dlouho odkládané sólovce Flashe s Ezrou Millerem Flashpoint, kterou momentálně chystá režisér To Andy Muschietti. A jelikož bude superhrdinský rychlík ve snímku cestovat alternativními dimenzemi, dá se sem příchod Batmana z „Burtonova vesmíru“ celkem snadno zakomponovat. Původně se sice spekulovalo, že by se mohl ve Flashpointu znovu objevit Jeffrey Dean Morgan, jenž si v Batman vs. Superman zahrál Thomase Waynea, který se právě v comicsové předloze stal v alternativním univerzu Batmanem, DC se ovšem rozhodlo jít evidentně více šokující cestou.

V případě podepsání smlouvy, o níž se údajně stále jedná, by se pak měl Michael Keaton ujmout role mentora a počítá se s ním i do dalších případných DC snímků, kde by mohl zaujmout pozici ve stylu Nicka Furyho z MCU. Ano, zní to zatraceně hodně divoce a sám vlastně nevím, co si o tomto překvápku myslet. I když Keatona v netopýřím kostýmu opět rád uvidím, je tu zkrátka až moc ale, kvůli nimž se může jeho návrat zvrtnout. Na druhou stranu, po všech těch odkladech mám pořád pochybnosti, jestli Flashpoint vůbec někdy vznikne. Keatonovo zapojení je pak možná snahou, aby diváky Flashova sólovka už začala aspoň trochu zajímat. Až první záběry či výsledný film napoví, zda je tento geekovský sen opravdu dobrý nápad.

---

Vytáhni v hospodě: Pokud si říkáte, že těch Batmanů bude na jednom písečku nějak hodně, tak se nebojte. Batman Roberta Pattinsona bude od tohoto zcela oddělený a bude se jednat o jiný vesmír.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace