Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2019: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
avengersirishmanjokerle mans 66marriage storynejlepší filmnetflixonce upon a time in hollywoodquentin tarantino
Co jste si v kinech vloni užili nejvíc? 

Hlasování o nejlepší film roku 2019 bylo na MovieZone napínavé do poslední chvíle, nakonec to ale vyhrál komerčně nejúspěšnější film všech dob a jeden z největších blockbusterů vůbec Avengers: Endgame. Ten těsně za sebou nechal komorní drama Manželská historie, Tarantinovo Tenkrát v Hollywoodu nebo parádní Le Mans ´66. Na druhou stranu adorovaný Joker to nedotáhl ani do desítky. Ne každému se to líbí, ne každý s tím souhlasí, ale už to tak je. Teď přišel každopádně čas dát prostor vám. 

Je konec ledna, takže jste nejspíš už stihli dohnat všechny zásadní loňské resty a můžeme spustit čtenářské hlasování. A bude to probíhat stejně jako vždycky. Sestavte žebříček tří nejlepších a jednoho nejhoršího filmu a tří nejvydařenějších a jednoho nejzrůdnějšího traileru. Svoje TOPky nám pak pošlete přes vzkazník uživateli AnketaNej. Čas máte do 10. února. 

Tentokrát tu však máme malinkou změnu. Co se trailerů týče, vše zůstává při starém, takže řešte jen upoutávky, které se na MovieZone objevily v roce 2019. U filmů však můžete vybírat nejen z oficiálních kinopremiér loňského roku, ale i z filmů, které měly v roce 2019 premiéru na streamovacích službách jako Netflix, Amazon Prime a na festivalech. Prostě zkrátka ty, které bylo možné vidět u nás legálně. Irčanovi, Manželské historii a Na špatné straně se tedy rozhodně nebraňte. 

 

VÝBĚR REDAKCE: NEJLEPŠÍ FILMY ::::: NEJLEPŠÍ TRAILERY

 

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, ptejte se v diskusi. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace