Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman má dalšího protivníka. Matt Reeves mu našel Riddlera


ikona
KarelR
batmanmatt reevespaul danoriddlerrobert pattinson
Kdo bude neohroženě kráčet ve šlépějích Jima Carreyho? 

Docela mě mrzí, že nám ještě nikdo nenadává do DCZone. V poslední době totiž píšeme o Batmanovi, Jokerovi a budoucnosti marvelácké konkurence jako zběsilí - a rozhodně nezastavujeme! Jak jste si určitě všimli, casting nové netopýří sólovky je v plném proudu. Po boku Roberta Pattinsona se v ní objeví Jeffrey Wright (komisař Gordon) a Zoë Kravitz (Catwoman), včera jsme však zjistili, že z Jonaha Hilla nakonec nebude Penguin.

Do téhle role chtěl Hilla přímo Matt Reeves, který očividně zakládá dlouhou filmovou ságu (proto je všem kromě Gordona 30+). Hill si ale řekl o moc peněz a navíc bojoval za to, aby mohl hrát spíš Riddlera, ve finále se tak jednání utnula a můžeme jít o krok dál. Kam přesně? Paradoxně zrovna k Riddlerovi, jehož si Reeves očividně šetřil pro Paula Dana. Hvězda Až na krev, Loopera nebo Zmizení se velkým filmům obvykle vyhýbá. Tady však Dano udělal výjimku a v tuhle chvíli už je potvrzené, že se v Edwarda Nashtona (původní comicsové jméno) promění právě on.

Jak určitě víte, Riddlera jsme viděli v Batman navždy, kde si ho zahrál Jim Carrey. Christopher Nolan ho pak chtěl mít jako hlavního padoucha v Temný rytíř povstal (po zvažování Johnnyho Deppa prý do role ukecal DiCapria!), nakonec se však měnil scénář a Gotham ve filmu terorizoval Bane. Riddler se tak vrátí do kin po dlouhých 26 letech a samozřejmě nebude komickým magorem jako v devadesátých letech. Dano z něj udělá spíš nebezpečného psychopata, jenž má trápit Batmana hlavně s Catwoman a Penguinem, jehož... si snad zahrají Josh Gad, Dan Fogler nebo třeba Paul Walter Hauser?

---

Vytáhni v hospodě: Paul Dano loni sbíral chválu za seriál Útěk z vězení v Dannemoře, ve kterém zdrhá z basy společně s Beniciem del Torem. Režie Ben Stiller, 82% na ČSFD a je to na HBO GO, takže... jasná volba na víkend?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace