Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jonah Hill v Batmanovi nebude


ikona
Mr. Hlad
catwomanjeffrey wrightjonah hillmatt reevespenguinriddlerrobert pattinsonthe batmanzoe kravitz
Ale víme, koho si měl zahrát! 

Matt Reeves začal lovit herce pro svého Batmana. Brucem Waynem se stane Robert Pattinson, před pár dny jsme zjistili, že v Gothamu bude proti zločinu bojovat i Jeffrey Wright jako komisař Gordon, a tenhle týden jsme dostali novou Catwoman, kterou si zahraje Zoë Kravitz a je kolem toho mnohem míň křiku a kňučení, než bych čekal. Tvůrci oznámili i to, že se v jejich filmu objeví víc záporáků a už nějakou dobu se počítalo s tím, že si jednoho z nich zahraje i Jonah Hill. Jenže nezahraje. 

Hill smlouvu s Warnery nikdy nepodepsal, ale jeho jméno se v souvislosti s Batmanem skloňovalo tak často a tak dlouho, že už se s jeho účastí prostě počítalo. Samozřejmě může jít o vyjednávací taktiku a Hill se možná snaží dostat od studia lepší smlouvu, podle zástupců Warnerů to však není ten případ a už se hledá náhradník. A koho že si měl Hill zahrát? Spekulovalo se o Penguinovi a Riddlerovi a podle posledních informací to vypadá, že si Hill vybral Riddlera. Obsadit ho jako Tučňáka by bylo možná trochu klišé… i když teď je to stejně jedno. Mrzí vás, že to nevyšlo, nebo byste Hillovi přáli jiné projekty? 

---

Vytáhni v hospodě: V Batman navždy si Riddlera málem zahrál Robin Williams. Studio mu roli nabídlo, ale odmítl, protože byl naštvaný, že u prvního Burtonova Batmana Warneři Williamse oslovili s nabídkou na roli Jokera, ale jen proto, aby se přestal vytáčet Jack Nicholson a podepsal s nimi smlouvu. Jako Jokera Williamse reálně nikdy nechtěli. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace